Uitvaart Goes

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Zoek jij hulp voor de uitvaart in Goes?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Goes verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Goes – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Goes gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Goes
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Goes aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Goes, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit s Gravenpolder, Nisse en s Heer Abtskerke bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Goes

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Goes is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Goes vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Goes kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Goes

Bij het overlijden van een naaste spelen er verscheidene gevoelens. Denk aan de schrik bij een onvoorzien overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Het is daarnaast een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet veel georganiseerd worden bij een teraardebestelling. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Goes. In de dagen direct na het overlijden moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • De executie van de wilsbeschikking

Wanneer er vooraf duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Als dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een begrafenis in Goes unieke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke periode een aantal zaken missen. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Goes

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Goes te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Goes contacteren

Bij een uitvaart in Goes kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een behoorlijke invloed op alle aangelegenheden voor en na de uitvaart. In alle uitvaartcentra in Goes zijn er belangrijke faciliteiten om de overledene bekwaam en met aanzien te bewaren tot de datum van de uitvaart. Eveneens is hier alles beschikbaar om de overledene de laatste behandeling te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Goes zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Uiteraard mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vooraf een moment voor condoleances houden voor alle personen die de dierbare kenden. Ook kun je het besloten houden voor louter genodigden of familie.

De meeste uitvaartcentra in Goes hebben een zaaltje waar de uitvaart gehouden kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het vertrek erg persoonlijk maken. Er is de mogelijkheid voor zelf gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle soorten religies. Verschillende uitvaartcentra in Goes kun je tevens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de begrafenis zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt vaak kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide mogelijkheden. Vergelijk daarom de andere uitvaartcentra in Goes met elkaar en maak een weloverwogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Goes

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Goes

Een van de eerste beslissingen die nabestaanden moeten maken is de keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel duidelijk wat de voorkeur van de overledene was en deze voorkeur wordt in de regel bovendien opgevold. De voorkeur kan daarnaast overgelaten zijn aan de naaste familie.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is de impact op de uitvaart op zichzelf? Weet dat los van de selectie van een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de plechtigheid daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Goes gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de ceremonie naar een begraafplaats getransporteerd worden. Enkele uitvaartcentra zijn gelegen direct behalve een begraafplaats. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wanneer er voor een crematie wordt gekozen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarbij daarnaast gecremeerd kan worden. Dit hoeft overigens niet. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een losgelegen crematorium te rijden.

Wel is het raadzaam om de tarieven van een begrafenis en crematie Goes in het oog te houden. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit ontstaat vooral door de storting van grafrechten aan de gemeente en de bijomende tariefstelling voor een steen of gedenkteken op het graf. simpelweg is de wil van de gestorvene immer leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Goes

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Goes

Piekeren over een uitvaart kan een naar gevoel geven, zeker als je aan de tarieven denkt. Het is tevens noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden behoorlijk duur kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het vervoer van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor mededeling van overlijden

Een gemiddelde uitvaartdienst kost momenteel rond de € 7.000,-. Hier zitten weliswaar veel opties inbegrepen. De tariefstelling voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de wensen zelf bepalen. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de uitgaven aanzienlijker zijn. De tarieven zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een alledaags graf is namelijk beter geprijsd dan een privaat graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Goes en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Goes inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Goes inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Goes

Een uitvaartverzekering in Goes afsluiten is een van de slimste keuzes die je zelf kunt maken. Indien je in Goes een verzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een fors onderdeel van de uitgaven zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de logische kosten die komen kijken bij een uitvaart. Bij genoemde versie spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is trouwens niet gedwongen om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, aangezien het dingen zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart regelen, is het absoluut raadzaam.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Goes zal steevast afhankelijk zijn van bepalende factoren. Dit is dan ook de reden dat de verzekeringspremie voor iedereen zal verschillen. Zo valt een verzekeringspremie lager uit indien je deze op een vroegere leeftijd aangaat. Verstandig, want een ouder iemand overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger individu. Verder zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt hebben en van jouw gezondheid. Een aanbieder is niet gedwongen om je te accepteren voor een uitvaartverzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Goes je een te fors risico vindt, zullen ze je weigeren. Bijna altijd zul je dan wel jouw medische dossier moeten aanleveren voordat je een uitvaartverzekering wilt afsluiten. Mocht je het zelf willen doen dan kun je uiteraard ook zelfstandig geld apart zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Bij een tekort zal de gemeente eventueel jouw naasten aansprakelijk stellen om de overige kosten te dekken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Goes

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Goes verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Goes

Het is slim om een uitvaartverzorger in Goes in te zetten voor een afscheidsceremonie in Goes. Even vluchtig opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Het organiseren van het afscheidsceremonie is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij zorgen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel loopt.

De meeste plechtigheden en de vlekkeloze planning wordt geregeld door hen. Wanneer je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Goes is het iedere keer verstandig om moeiteloos via onze website een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je al snel een goed idee door wie jij graag de allerlaatste dag van jouw dierbare laat regelen. Doorgaans is het verstandig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om additionele diensten te verrichten, zoals het aankopen van bloemen? Of is deze uitvaartondernemer in Goes ook in de gelegenheid om eventueel live muziek te organiseren als de overledene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. In deze tijd van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange pittige zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Goes

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Goes

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Goes. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Goesse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Goes. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Goes bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Goes die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Goes

Respectvol en eenvoudig afscheid

19 april 2024

We hebben onze broer een waardige en indrukwekkende uitvaart kunnen geven. De koffie was enigszins minder lekker maar verder alles goed geregeld.

- Antonius Kramer

Uitvaartdienst ondersteuning was geweldig

7 april 2024

Elk tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was erg prettig. Kopje koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebak van grootmoeder. Schitterend.

- Bram Jacobs

Een respectvol afscheid

5 april 2024

We hebben een buitengewoon geschikte begeleider kunnen vinden. We hebben alleen na de uitvaart niets meer vernomen, spijtig.

- Bart de Vos

Prachtig afscheid begeleid

23 maart 2024

Vlug en eervol geregeld. Erg blij met hoe dit verlopen is.

- Mirjam de Bruijn

Waardige uitvaart geregeld

20 maart 2024

Vlot en respectvol geregeld. Erg content met hoe dit verlopen is.

- Yvonne Verhoeven

Formidabele uitvaart

11 maart 2024

De uitvaart was behoorlijk indrukwekkend. Ondanks het verdriet na het heengaan van grootmoeder hadden we geen beter afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Het tempo van de offerte heeft hier ook aan bijgedragen, hierdoor was er veel tijd om de uitvaart te regelen.

- Sylvia de Jonge

De uitvaart was fantastisch

7 maart 2024

Gauw en netjes geregeld. Achteraf nog gevraagd of ik nog vragen had.

- Dave Visser

Een uitkomst bij verdriet

1 maart 2024

Onverwachts hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo goed kon helpen Buitengewoon fijn en een enorme pluim voor de rappe reacties.

- Marco van Dam

De ultieme groet was perfect

17 februari 2024

De woorden ontbreken om te beschrijven hoe keurig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al direct contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan volmaakt. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van grootvader echt werden gehoord. Hierdoor hebben we een geweldig afscheid voor onze liefste opa kunnen organiseren.

- Bas de Lange

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Goes

Uitvaartverzorging De Bevelanden – bijkantoor ‘s-Gravenpolder

Langeweg 9
4431 CE 's-Gravenpolder
Nederland

0113 311 444
http://www.uitvaartzorgcentrum.nl/

Uitvaartverzorging Janny van Gentevoort

Verrijn Stuartweg 28
4462 GE Goes
Nederland

0113 216 815
http://www.uitvaart.vg/

Roeland UitvaartZorg

Anthony Edenlaan 21
4463 JD Goes
Nederland

0113 231 577
http://www.roeland-uitvaart.nl/