Uitvaart Joppe

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Zoek jij ondersteuning voor de uitvaart in Joppe?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Joppe verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Joppe – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Joppe gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Joppe
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Joppe aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Joppe, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Gorssel, Epse en Kring Van Dorth bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Joppe

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Joppe kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Joppe. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Joppe kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Joppe

Bij het heengaan van een naaste spelen er verschillende emoties. Er is natuurlijk het verdriet en mogelijkerwijs de shock bij een onvoorzien heengaan. Maar een overlijden houdt ook een drukke periode in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Als eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Joppe. In de dagen meteen na het overlijden moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • De executie van het testament

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in Joppe persoonlijke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Geheid zul je in deze drukke periode meerdere zaken missen. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Joppe

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Joppe te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Joppe contacteren

Voor een uitvaart in Joppe heb je de opties uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele plaats vindbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een grote invloed op alle aangelegenheden voor en na de uitvaart. In elk uitvaartcentrum in Joppe zijn indrukwekkende opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de begrafenis is. Eveneens is hier alles aanwezig om de overledene de allerlaatste verzorging te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Joppe zijn de ruimtes waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk kun je de dierbare ook thuis opbaren. Wanneer je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor enkel familieleden.

In haast alle uitvaartcentra in Joppe kun je gebruik maken van een speciale zaal voor het afscheid. Als nabestaanden van de overledene kun je het vertrek erg sluitend maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In veel uitvaartcentrum Joppe zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties tijdens de uitvaartdienst.

Zodra het afscheid is geweest kun je achteraf vaak nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt doorgaans kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Joppe en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Joppe

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Joppe

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en zeer persoonlijke keuze van mensen. Het liefste wil je deze lastige keuze niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is over het algemeen genomen goedkoper dan een begrafenis. Dit heeft vooral te maken met het feit dat voor een begrafenis in Joppe een grafkuil gehuurd moet worden. De prijzen hiervoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even goed na te gaan alvorens je besluit om een keuze te maken. Behalve de tariefstelling voor de rustplaats zelf zal je daarnaast tarieven kwijt zijn aan de grafsteen en een grafkist. Ook hier kunnen de tarieven oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Joppe brengt minder prijzen met zich mee. Het duurste aan het cremeren is de urn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit regelmatig een optie tegen een vergoeding. Het is ook geoorloofd om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Joppe wilt is het van belang om de tarieven altijd goed te vergelijken. Onderling zitten er namelijk forse verschillen tussen de aanbieders. Je kunt daarom al snel flink besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Joppe

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Joppe

Piekeren over een uitvaart kan een naar gevoel geven, zeker als je aan de prijzen denkt. Jammer genoeg is dit wel nodig, want een uitvaartdienst kan behoorlijk in de papieren lopen. Je gaat hoe dan ook diverse kosten maken, denk hierbij aan een grafkist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Ook is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaart kost tegenwoordig rond de € 7.000,-. Daarbij zitten wel veel opties inbegrepen. De tariefstelling voor het afscheid kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf bepalen. Een koffietafel onder andere, is standaard met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De prijzen zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een generaal graf is namelijk minder duur dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Joppe en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Joppe inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Joppe inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Joppe

Een uitvaartverzekering in Joppe is de voornaamste keuze van je uitvaart. Als je in Joppe een verzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een belangrijk stuk van de uitgaven zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de meest voorkomende kosten die komen kijken bij een uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een vastgesteld bedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet gedwongen om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Wel is het te adviseren, het maakt het je immers echt een stuk makkelijker rondom de uitvaart.

Hoeveel je aan verzekeringspremie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Joppe is afhankelijk van meerdere zaken. Daardoor wisselt de premie ook per verzekerd bedrag, per persoon en per aanbieder. Zo valt een premie minder hoog uit indien je hem op een jongere leeftijd aangaat. Logisch, want een ouder mens overlijdt normaliter gezien sneller dan een jonger mens. Eveneens zal de premie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt vastleggen en van jouw gezondheid. Een aanbieder is niet verplicht om je te aanvaarden voor een uitvaartverzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Joppe je een te omvangrijk risico vindt, kunnen ze je weigeren. Het regelen van een verzekering gaat dan ook meestal gepaard met het meesturen van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Je kunt er overigens bovendien voor kiezen om zelf een geldbedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit gebeurt, anders komen je nabestaanden later een geldbedrag tekort bij het financieren van jouw uitvaart. Indien dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Joppe

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Joppe verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Joppe

Het is slim om een uitvaartverzorger in Joppe in te huren voor een afscheidsdienst in Joppe. Even kort wederom stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Het organiseren van het afscheidsdienst is een hoop werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dit is dan tevens meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende wijze zal worden georganiseerd.

De meeste plechtigheden en de vlekkeloze planning wordt geregeld door hen. Indien je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Joppe is het altijd goed om even via onze internetpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het laatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je vlug een indruk van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Verder is het handig om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Horen bloemstukken en kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Joppe ook in de gelegenheid om misschien live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft gewenst? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze heftige periode, en helpen jou liever met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Joppe

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Joppe

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Joppe. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Joppese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Joppe. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Joppe bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Joppe die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Joppe

Een persoonlijk uitvaart georganiseerd

27 februari 2024

Mensen die echt meedenken zijn uitzonderlijk. We zijn een fijne ervaring rijker door deze uitvaart, hoe gek dat misschien klinkt.

- Astrid Peeters

Respectvol en sober vertrek

19 februari 2024

Respectvol afscheid genomen van mijn broer. De koffie was iets minder lekker maar verder alles goed geweest.

- Marianne Postma

Dankbaar voor warme ondersteuning

11 februari 2024

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij heel erg geholpen bij de uitvaart van mijn lieve echtgenoot. Ik stond er niet in mijn eentje meer voor. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact zoeken met deze mensen. De eerstvolgende dag was dat geregeld.

- Marijke van de Wal

Uitmuntend geregeld

7 februari 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw present. Zo nu en dan werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in de puntjes georganiseerd werd. Tevens hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Ronald Hendriks

Bijzonder handige begeleiding

23 januari 2024

Alleen heel speciale mensen kunnen werken in de uitvaartzorg. Wat een fijne ervaring hebben wij gehad, zo persoonlijk dat was echt heel wenselijk in deze moeilijke tijd.

- Sanne Huisman

Zeer betrokken

17 januari 2024

Na het overlijden wisten we even niet wat we exact moesten doen. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl gauw in verbinding met een zeer attente begeleidster. Ze nam vlot contact met ons op en heeft ons heel prettig geholpen.

- Robin Dekker

Direct in contact met de correcte personen

10 januari 2024

Vlak voor het sterven kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Daardoor waren we in staat de mogelijkheden en wensen reeds door te nemen. Om dit samen zo te doen was het een indrukwekkende belevenis dankzij deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlot in contact waren. Dank je wel voor het mede mogelijk maken daarvan.

- Martijn Hoekstra

De uitvaartdienst van opa was eerbiedig

31 december 2023

Aangezien dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het enorm spannend. Gelukkig hadden we zorgzame ondersteuning, wat zo bepalend is voor een fijne en waardige uitvaartdienst!

- Robin Vink

Volkomen de zorg uit handen

26 december 2023

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van het makkelijk aan mogen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijking op de verzekering voltooid achteraf) tot de werkelijke uitvaart. Het verliep gemakkelijk en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Super geregeld.

- Yvonne de Bruijn

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Joppe

Loteringen Uitvaart

Albert Cuypstraat 30
7204 BS Zutphen
Nederland

06 38468567
http://www.loteringenuitvaart.nl/

Memoriam

Marspoortstraat 20
7201 JC Zutphen
Nederland

06 13169752
http://www.memoriam-zutphen.nl/

Pauline Rischen Persoonlijke Uitvaartbegeleiding

Graaf Ottosingel 119
7201 BB Zutphen
Nederland

06 24374437
http://www.rischen.nl/