Uitvaart Hollum

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou iets makkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan hulp voor de uitvaart in Hollum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Hollum verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het beste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Hollum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Hollum gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Hollum vinden

Uitvaart Hollum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Hollum aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Hollum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Hallum, Westhoek en Sint Annaparochie bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Hollum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Hollum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Hollum vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Hollum kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Hollum

Er komt veel inspanning kijken bij het inregelen van een begrafenis. Omdat je onjuistheden wilt voorkomen is het aan te raden om dit door iemand anders te laten regelen. Je kunt dit niet alleen verzoeken aan bekenden of aan familieleden, maar je kunt er ook voor kiezen om een uitvaartondernemer te raadplegen. Zij helpen je met het inregelen van alles wat er belangrijk is op deze dag. Welke fasen doorloop je tijdens dit proces? Alles ontstaat bij het melden van overlijden bij de gemeente. Wanneer je een teraardebestelling in Hollum wilt organiseren, moet je allereerst deze stap te zetten voor je verder kunt. Dankzij deze aangifte zal je beschikken over een verlof voor het begraven of cremeren. Buiten dit verlof kun je niet de daaropvolgende stappen zetten voor het organiseren. De logische vervolgstap is om het overlijden kenbaar te maken aan anderen. Dit kan veilig binnen de directe cirkel van de overledene, of publiekelijk door iedereen te informeren die de overledene kent.

Hierna is het ogenblik aangebroken om de uitvaart persoonlijk te gaan regelen. Hier bedoelen we dus op de uitvaartdiensten en op het bestellen van een rustplaats of urn. Het is altijd verstandig om in het testament te kijken van de overledene, hier is vaak wat in gedocumenteerd omtrent de finale wensen. Indien er geen wilsbeschikking is besluit je naar eer en geweten wat het beste bij de overledene zou passen. De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden aangepast. Denk aan dingen zoals:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de plechtigheid?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel personen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de teraardebestelling is het belangrijk om de overgebleven zaken te organiseren. Normaal gesproken is dit de fase waarin financiëel de balans wordt opgemaakt en de laatste facturen worden betaald. Tot slot is er dan nog de afhandeling van de (eventuele) erfenis. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Hollum

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Hollum te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Hollum contacteren

Voor een uitvaart in Hollum heb je de keuze uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele stad zitten. Het uitvaartcentra heeft een flinke invloed op alle aangelegenheden voor en na de begrafenis. In iedere uitvaartcentrum in Hollum zijn schitterende opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Eveneens is hier alles voorhanden om de overledene de laatste verzorging te kunnen geven.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Hollum zijn de plekken waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend kun je de overledene ook thuis opbaren. Indien je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor enkel intimi.

In haast alle uitvaartcentra in Hollum kun je gebruik maken van een toegespitste ruimte voor het vertrek. Als nabestaanden van de overledene kun je het uitleiden erg uniek maken. Er is de gelegenheid voor persoonlijk geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle soorten religies. Diverse uitvaartcentra in Hollum kun je ook media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Zodra het afscheid is geweest kun je daarna dikwijls nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit kan een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Hollum met elkaar en maak een weloverwogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Hollum

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Hollum

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en zeer persoonlijke keuze van personen. Bij voorkeur wil je deze intieme keuze niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is over het algemeen genomen goedkoper dan een begrafenis. Voornaamste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Hollum een graf geregeld moet worden. De tariefstelling daarvoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen prijzen voor een begrafenis. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk na te gaan voor je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de tariefstelling voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een grafsteen. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de kosten hierin simpelweg ook weer zeer veel afwijken.

Een crematie in Hollum brengt mindere tariefstelling met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste tariefstelling in de asurn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Het is tevens mogelijk om zelfstandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Hollum wilt is het van belang om de tarieven altijd goed te vergelijken. Onderling zitten er namelijk grote verschillen tussen de aanbieders. Je kunt dus al snel aardig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Hollum

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Hollum

Bij persoonlijke voorkeuren bij een uitvaart in Hollum kan dit erg in de kosten lopen. Het is moeilijk om een schatting te geven zo lang niet elk persoon hetzelfde wilt hebben. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te schakelen kost dat gemiddeld €1.500,-. Dit wordt (in de meest voorkomende gevallen) totaal gedekt door de uitvaartverzekering. Door een uitvaartondernemer te regelen hoef je zelf aan weinig zaken meer te denken. Dit maakt het denkbaar om op de dag van het laatste vertrek de verantwoordelijkheid uit handen te geven. De tarieven voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je bij voorkeur wilt. Indien je dit op een uitvaart locatie laat uitvoeren kun je rekenen op minimaal 500,-. De kosten voor het transport variëren per uitvaartcentrum. Vaak kun je op de webpagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de prijzen zijn die gepaard gaan met het vervoer.

Uiteraard kunnen er aanvullende kosten ontstaan bij een uitvaart in Hollum. Hier kan men denken aan eventuele bloemstukken of aan kaarten. Afhankelijk van de specifieke kosten van een begrafenis of een crematie lopen de kosten op. Wanneer je graag een begrafenis wilt regelen dan zal er immers geld moeten worden besteed aan het graf, aan een grafkist en aan een grafsteen. Bij een crematie zul je te maken krijgen met gereduceerde uitgaven, alleen zal je ook een (as)urn en dergelijke moeten aanschaffen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer lezen over de doorsnee aangelegenheden en prijzen bij een overlijden? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Hollum en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Hollum inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Hollum inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Hollum

Een uitvaartverzekering in Hollum regelen is een van de beste beslissingen die je maar kunt maken. Wanneer je in Hollum een verzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een groot onderdeel van de kosten zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de algemene kosten die komen kijken bij een uitvaart. Bij deze optie spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet vereist. Wel is het aan te raden, het maakt het je immers echt een stuk makkelijker in tijden van de uitvaart.

Wat je aan premie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Hollum is afhankelijk van meerdere zaken. Dat is dan zeker de oorzaak dat de verzekeringspremie voor iedereen zal wisselen. Een jonger mens betaalt gemiddeld minder premie dan een individu op oudere leeftijd. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar neemt anders te veel risico. Ook is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt afsluiten en van je persoonlijke gezondheid. Het is zo dat een verzekering in Hollum niet geaccepteerd kan worden als de verzekeraar je een te risicovol geval vindt. Vrijwel altijd zul je dan ook jouw medische dossier moeten inleveren alvorens je een verzekering wilt afsluiten. Je kunt er overigens daarnaast voor kiezen om zelf een bedrag apart te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker zijn dat de uitvaart betaald kan worden. Indien dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Hollum

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Hollum verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Hollum

Het is goed om onmiddellijk na het overlijden een uitvaartondernemer in Hollum te bellen. Na een overlijden zul je niet in de gemoedstoestand zijn om direct al zaken te organiseren. Wanneer dit de allereerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

Om allerlei dingen uit je handen te nemen in een tijd van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle dingen rondom een uitvaart. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de melding regelt alsmede het rouwvervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Aansluitend zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel zitten over het invullen van de uitvaartdienst en alle voorkeuren hieromtrent bespreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke toegevoegde waarde bij een overlijden. Vergelijk dus verschillende uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Hollum zal er een indrukwekkende dag plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Hollum

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Hollum

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Hollum. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Hollumse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Hollum. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Hollum bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Hollum die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Hollum

Uitvaartverzorger erg lief

17 september 2023

Na de shock van het ineens sterven van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Enorm dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel speciaal. Niets geen nuchter gedoe, gewoon heel eigen en niets was raar.Petje af.

- Hendrika de Jong

Heel fijn opgevangen

15 september 2023

Het geweldige leven van onze mamma is formidabel omgezet in haar afscheid en de warme opvang was ontroerend. Niets was te vreemd en het was zeer persoonlijk.

- Klaas Gerritsen

Enorm geholpen

6 september 2023

Vrijblijvend eerst kunnen kijken wie er bij ons paste. We vonden iemand die ons erg steunde en die dingen vlot voor ons regelde. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het overlijden van mijn zus) was georganiseerd.

- Saskia Evers

Tot in de puntjes verzorgd

30 augustus 2023

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw aanwezig. Regelmatig werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in detail geregeld werd. Verder hadden we gauw contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Sandra Postma

Uitvaartbegeleider was enorm vriendelijk

23 augustus 2023

Eerst komt het leed en de klap en dan besef je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek snel mensen inschakelen hiervoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en vooral verbaasd met hoe vriendelijk en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Niks anders dan respect hiervoor.

- Steven Peeters

Zeer betrokken

14 augustus 2023

Na het overlijden wisten we even niet wat we echt moesten doen. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl direct in contact met een hele lieve begeleidster. We hadden enorm vlug contact en ze heeft ons fantastisch goed geholpen met het regelen.

- Annemieke van Vliet

Warmhartig bijgestaan

10 augustus 2023

Het mooie leven van onze mamma is formidabel omgezet in haar afscheid en de warme opvang was aangrijpend. Niets was te vreemd en het was geweldig persoonlijk.

- Niels Vink

Ontzettend blij door lieve hulp

31 juli 2023

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij enorm geholpen bij de uitvaart van mijn lieve echtgenoot. Ik hoefde niets zelfstandig te doen. Ik hoefde alleen de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon ondersteunen. De opvolgende dag was dat geregeld.

- Melanie van Dongen

Eerbiedige uitvaartdienst

24 juli 2023

Respectvol afscheid genomen van mijn broer. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet erg lekker maar de rest was top georganiseerd.

- Femke Blom

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Hollum

VVV Ameland

Bureweg 2
9163 KE Nes
Nederland

0519 546 546
http://www.vvvameland.nl/

Uitvaartverzorging Jacob de Vries

De Kamp 24
9055 NM Britsum
Nederland

058 257 5064
http://www.uitvaartverzorging-jacobdevries.nl/

Begrafenisvereniging Nes Buren

Hoge Miedeweg 13
9163 JS Nes
Nederland


http://www.begrafenisverenigingnesburen.nl/bode/