Uitvaart Sint Annaparochie

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Heb jij behoefte aan ondersteuning voor de uitvaart in Sint Annaparochie?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Sint Annaparochie verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het mooiste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Sint Annaparochie – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Sint Annaparochie gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Sint Annaparochie
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Sint Annaparochie aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Sint Annaparochie, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Berlikum, Wier en Beetgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Sint Annaparochie

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Sint Annaparochie is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Sint Annaparochie vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Sint Annaparochie kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Sint Annaparochie

Bij het heengaan van een geliefde spelen er diverse emoties. Er is uiteraard het leed en misschien de schok bij een plotsklaps heengaan. Het is ook een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet veel besloten worden bij een uitvaart. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Sint Annaparochie overgebracht worden. Daarna moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Sint Annaparochie.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd enkele dingen missen. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Sint Annaparochie

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Sint Annaparochie te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Sint Annaparochie contacteren

Bij een uitvaart in Sint Annaparochie kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentra die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bepalende functie bij zowel alle werkzaamheden vooraf aan de begrafenis als de uitvaart zelf. In iedere uitvaartcentrum in Sint Annaparochie zijn geweldige opties om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Daarnaast is hier alles aanwezig om de overledene de laatste verzorging te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Sint Annaparochie zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de dag een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor uitsluitend intimi.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Sint Annaparochie hebben een zaaltje waar de uitvaartdienst gehouden kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het vertrek erg persoonlijk maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Verschillende uitvaartcentra in Sint Annaparochie kun je bovendien media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de uitvaart zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt meestal kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide mogelijkheden. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Sint Annaparochie en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Sint Annaparochie

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Sint Annaparochie

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee belasten. Gemiddeld genomen is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Sint Annaparochie een grafkuil gehuurd moet worden. De prijzen kunnen stevig oplopen hiervoor. De prijzen voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even degelijk uit te zoeken voordat je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de prijzen voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een grafsteen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de tarieven hierin simpelweg ook weer gigantisch afwijken.

Crematies in Sint Annaparochie zijn flink minder duur. Het duurste aan het cremeren is de urn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls denkbaar tegen een vergoeding. Je kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Sint Annaparochie wilt is het van belang om de kosten altijd goed te vergelijken. Onderling zitten er namelijk grote verschillen tussen de aanbieders. Je kunt vanzelfsprekend al snel flink besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Sint Annaparochie

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Sint Annaparochie

Nadenken over een uitvaart kan een vervelend gevoel geven, zeker als je aan de tariefstelling denkt. Het is tevens noodzakelijk gezien het organiseren van een heengaan aanzienlijk duur kan zijn. Je gaat hoe dan ook een aantal kosten maken, denk hier aan een kist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor melding van overlijden

Een doorsnee uitvaartdienst kost momenteel bij benadering € 7.000,-. Een aantal zaken zitten hier gebruikelijk bij in. De kosten voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de wensen zelf bepalen. Een koffietafel als voorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tarieven hoger dan indien je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een generaal graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Sint Annaparochie en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Sint Annaparochie inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Sint Annaparochie inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Sint Annaparochie

Een uitvaartverzekering in Sint Annaparochie afsluiten is een van de slimste beslissingen die je zelf kunt maken. Door middel van een uitvaartverzekering in Sint Annaparochie zal je er tenslotte niet helemaal alleen voor staan als het aankomt op de onkosten. De meeste uitvaartverzekeringen keren een vastgesteld geldbedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vastgesteld bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet vereist. Wel is het wenselijk, het maakt het je namelijk echt een stuk eenvoudiger in tijden van de uitvaart.

De premie van de uitvaartverzekering in Sint Annaparochie zal altijd afhankelijk zijn van een aantal factoren. Dat is dan zeker de reden dat de premie voor iedereen zal verschillen. Zo valt een verzekeringspremie lager uit wanneer je hem op een vroegere leeftijd afsluit. Verklaarbaar, want een ouder iemand overlijdt normaliter gezien sneller dan een jonger mens. Gelijktijdig zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt vastleggen en van jouw gezondheid. Een verzekeraar is niet verplicht om je te accepteren voor een verzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Sint Annaparochie je een te omvangrijk gevaar vindt, mogen ze je afwijzen. Het regelen van een uitvaartverzekering gaat dan ook veelal samen met het opsturen van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het opsturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf liever doen dan kun je uiteraard ook gewoon geld apart zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker zijn dat de uitvaart betaald kan worden. Wanneer dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Sint Annaparochie

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Sint Annaparochie verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Sint Annaparochie

Het is wijselijk om meteen na het overlijden een uitvaartondernemer in Sint Annaparochie te bellen. Na een heengaan zul je niet in de sfeer zijn om meteen al zaken te organiseren. Als dit de allereerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

Om meerdere dingen uit je handen te nemen in een tijd van verdriet zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle dingen rondom een uitvaartdienst. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Ondertussen zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en vervoer naar een rouwcentrum regelen. Hierna zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel zitten over het invullen van de uitvaart en alle voorkeuren hieromtrent bespreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme toegevoegde waarde bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Sint Annaparochie zorgen voor een fijne laatste groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Sint Annaparochie

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Sint Annaparochie

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Sint Annaparochie. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Sint Annaparochiese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Sint Annaparochie. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Sint Annaparochie bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Sint Annaparochie die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Sint Annaparochie

Bijzondere mensen

28 februari 2024

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn uniek. Wat een gepaste ervaring hebben wij gehad, zo eigen dat was echt heel gewild in deze lastige tijd.

- Anne Martens

Een persoonlijk afscheid georganiseerd

22 februari 2024

Incidenteel in het leven kom je personen tegen die werkelijk met je betrokken zijn. We zijn een fijne ervaring rijker door deze uitvaart, hoe gek dat misschien klinkt.

- Jelle van de Brink

Formidabele uitvaart

11 februari 2024

De uitvaartdienst was zeer indrukwekkend. De verslagenheid was groot na het overlijden van grootmoeder maar de uitvaartdienst had niet beter geregeld kunnen worden. De snelheid van de offerte heeft hier ook aan bijgedragen, daardoor was er veel tijd om de uitvaartdienst te regelen.

- Marco van Beek

Snel geregelde huiselijke uitvaart

4 februari 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Het afscheid (en de plek) voelde volstrekt ontspannen ondanks het leed. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Daniëlle van Beek

Zeer tevreden door fijne hulp

25 januari 2024

Ik heb hele liefdevolle ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn levenspartner moest regelen. Ik hoefde niks alleen te doen. Alles werd voor mij geregeld na het contact vinden met deze mensen. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag gelukt.

- Simone Martens

Lage tariefstelling en sereen

20 januari 2024

Een evenzeer betaalbare als eervolle uitvaartdienst was meer dan we verwacht hadden. We hebben niet zoveel geld dus was belangrijk.

- Catharina van Loon

Persoonlijke begeleiding afscheid

7 januari 2024

De uitvaart is snel, onbezorgd en persoonlijk begeleid.

- Sebastiaan Bos

Eerbiedige uitvaartdienst

3 januari 2024

Respectvol afscheid kunnen nemen van onze broer. De koffie was wat minder lekker maar verder alles goed geweest.

- Martinus de Leeuw

Algeheel ontzorgt

29 december 2023

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van het ongecompliceerd aan kunnen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijk op de verzekering voltooid naderhand) tot de echte uitvaart. Vlug en simpel kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Fantastisch geregeld.

- Kirsten van de Pol

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Sint Annaparochie

Anne de Jong Uitvaartzorg

Buorren 23
9012 DK Raerd
Nederland

0566 602 922
http://www.dejonguitvaartzorg.nl/

Eelco de Vries Uitvaartverzorging

De Haven 3
8831 ZP Winsum
Nederland

0517 201 028
http://eelcodevriesuitvaartverzorging.nl/

Vereniging “Jelsumerhof”

Sem Dresdenstraat 6
8915 BZ Leeuwarden
Nederland

058 212 7843
http://jelsumerhof.nl/