Uitvaart Hollandsche Rading

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Ben jij opzoek naar een top uitvaartondernemer in Hollandsche Rading die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Hollandsche Rading verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Hollandsche Rading – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Hollandsche Rading gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Hollandsche Rading

Uitvaart Hollandsche Rading
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Hollandsche Rading aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Hollandsche Rading, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Utrecht, Westbroek en Zeist bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Hollandsche Rading

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Hollandsche Rading kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Hollandsche Rading. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Hollandsche Rading

Bij het heengaan van een medemens spelen er diverse emoties. Denk aan de schrik bij een onverhoeds overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Het is tevens een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Later moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Hollandsche Rading. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De executie van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Hollandsche Rading.

Zeker zul je in deze drukke periode meerdere dingen vergeten. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Hollandsche Rading

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Hollandsche Rading te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Hollandsche Rading contacteren

Voor een uitvaart in Hollandsche Rading heb je de keuze uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele stad zijn gevestigd. Een uitvaartcentrum behelst een bijzondere functie bij zowel alle activiteiten voorafgaand aan de uitvaart als de begrafenis zelf. In alle uitvaartcentra in Hollandsche Rading zijn er fatsoenlijke faciliteiten om de overledene professioneel en met trots te bewaren tot de datum van de begrafenis. Daarnaast is hier alles aanwezig om de overledene de allerlaatste verzorging te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Hollandsche Rading zijn de ruimtes waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk kun je de dierbare ook thuis opbaren. Indien je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt vantevoren een ogenblik voor condoleances houden voor alle mensen die de geliefde kenden. Ook kun je het besloten houden voor uitsluitend genodigden of naverwanten.

De meeste uitvaartcentra in Hollandsche Rading hebben een aula waar de uitvaartdienst georganiseerd kan worden. De gedienstigheid is het meest intieme deel van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf indelen. Er is de mogelijkheid voor zelf gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle verschillende geloofsthema’s. Diverse uitvaartcentra in Hollandsche Rading kun je ook media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Op het moment dat het afscheid is geweest kun je later veelal nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Hollandsche Rading en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Hollandsche Rading

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Hollandsche Rading

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer persoonlijke keuze van mensen. Graag wil je deze persoonlijke keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is doorgaans genomen minder duur dan een begrafenis. Belangrijkste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in Hollandsche Rading een grafkuil georganiseerd moet worden. De prijzen daarvoor kunnen hard oplopen. De kosten voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Het is dan wel om eerst wat onderzoek te plegen. Naast de prijzen voor de rustplaats zelf zal je gelijktijdig tariefstelling kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Ook hier kunnen de prijzen oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Hollandsche Rading brengt lagere prijzen met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de urn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Je kunt er uiteraard daarnaast voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Hollandsche Rading wilt is het van waarde om de tariefstelling altijd goed te vergelijken. Er bestaan tamelijk wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt zo al snel behoorlijk besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Hollandsche Rading

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Hollandsche Rading

Nadenken over een uitvaartdienst kan een vervelend gevoel geven, vooral als je aan de tariefstelling denkt. Het is ook noodzakelijk gezien het regelen van een heengaan best prijzig kan zijn. Je gaat überhaupt diverse kosten maken, denk hierbij aan een kist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventueel in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor aangifte van overlijden

Een gemiddelde uitvaartdienst kost hedendaags circa € 7.000,-. Daarbij zitten wel flink wat mogelijkheden inbegrepen. De prijzen voor het afscheid kun je afhankelijk van de wensen zelf vaststellen. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de kosten aanzienlijker dan wanneer je slechts voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een generaal graf zal goedkoper zijn dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Hollandsche Rading en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Hollandsche Rading inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Hollandsche Rading inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Hollandsche Rading

Het is voor iedereen in Hollandsche Rading slim om een uitvaartverzekering te nemen. Zowel jij als je nabestaanden hebben dan de zekerheid dat zij niet voor enorme kosten komen te staan. Meestal zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn geïntegreerd en waardoor je gegarandeerd bent van een goed georganiseerde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze optie is uitstekend voor wanneer je specifieke wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Er zijn daarnaast nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Hollandsche Rading enorm groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Hollandsche Rading

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Hollandsche Rading verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Hollandsche Rading

Het is slim om een uitvaartverzorger in Hollandsche Rading in de arm te nemen voor een afscheidsdienst in Hollandsche Rading. We hebben het al even kort vermeld in dit artikel, echter is het handig om hier wat langer bij stil te staan. Het regelen van het afscheidsceremonie is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dat is dan daarnaast meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste wijze zal worden geregeld.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de uitvaart op zichzelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is slim aangezien het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze site makkelijk en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je al snel een fatsoenlijk beeld door wie jij het liefste de laatste dag van jouw geliefde laat regelen. Daarnaast is het een verstandig idee om altijd even te kijken naar de diensten die er verricht kunnen worden.

Horen bloemen en rouwkaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Hollandsche Rading ook in de gelegenheid om wellicht live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewild? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze zware periode, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets simpeler voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Hollandsche Rading

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Hollandsche Rading

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Hollandsche Rading. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Hollandsche Radingse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Hollandsche Rading. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Hollandsche Rading bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Hollandsche Rading die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Hollandsche Rading

Respectvol en sober vertrek

29 mei 2024

We hebben onze broer een waardige en mooie teraardebestelling kunnen geven. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet zo aangenaam maar de rest was geweldig georganiseerd.

- Sanne Jonker

Een steun in deze heftige tijd

22 mei 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Nathalie Koning

Dank jullie wel!

15 mei 2024

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes in huis. Zelf hebben we vrijwel niks zelfstandig hoeven doen.
Enorm bedankt!

- Pieter Vink

Persoonlijke hulp en toeverlaat

9 mei 2024

Deze uitvaart is memorabel, de uitvaartverzorger was erg ervaren. Deze was zeer nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Iris Koster

Vlot geregelde huiselijke uitvaart

29 april 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was enorm betrokken. Het afscheid (en de plaats) voelde heel relaxed ondanks het verdriet. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Vanessa Hofman

Het afscheid was geweldig georganiseerd

23 april 2024

De woorden ontbreken om te vertellen hoe prachtig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden vlot de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daardoor hebben we een geweldig uitvaart voor onze liefste opa kunnen regelen.

- Petra de Lange

Enorm geholpen

13 april 2024

Vrijblijvend eerst kunnen zien wie er bij ons paste. Al razendsnel waren we met iemand in contact die ons persoonlijk benaderde en dingen uit handen wilde nemen. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het sterven van mijn zus) was geregeld.

- Nienke van de Velde

De uitvaart was schitterend

9 april 2024

Snel en voortreffelijk alles in orde gemaakt na de aanvraag. Daarnaast nog na de uitvaart even gebeld of we nog vragen hadden.

- Claudia Verbeek

Een eigen uitvaart geregeld

5 april 2024

Soms in het leven kom je mensen tegen die werkelijk met je betrokken zijn. We zijn een fijne ervaring rijker door deze uitvaartdienst, hoe gek dat ook klinkt.

- Nicole van der Laan

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Hollandsche Rading

Crematorium Laren

Weg Over Anna's Hoeve 1
1251 SW Laren
Nederland

035 303 8999
http://www.crematoriumlaren.nl/

Van Haren Uitvaartverzorging

Charles Weddepohllaan 32
3739 LE Hollandsche Rading
Nederland

035 577 1282
https://www.vanharenuitvaartverzorging.nl/

Zuiderhof (cemetery and crematorium)

Kolhornseweg 13
1213 RS Hilversum
Nederland

035 621 0960
http://uitvaartstichtinghilversum.nl/