Uitvaart De Bilt

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Behoefte aan een gemoedelijke uitvaartondernemer in De Bilt die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart De Bilt verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit De Bilt – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer De Bilt gezocht?

Een uitvaartondernemer uit De Bilt vinden

Uitvaart De Bilt
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart De Bilt aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Bilt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Bilthoven, Den Dolder en Bosch en Duin bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart De Bilt

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in De Bilt kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit De Bilt. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen De Bilt

Een overlijden is iedere keer een ingrijpende gebeurtenis. Denk aan de schrik bij een plotseling overlijden en het daaruit voortkomende leed. Maar een heengaan houdt ook een drukke tijd in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling geregeld moet worden. Er moet van alles besloten worden bij een uitvaart. Allereerst de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in De Bilt overgebracht worden. In de dagen meteen na het heengaan moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Aanvullende voorkeuren

Wanneer er vooraf duidelijkheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een begrafenis in De Bilt persoonlijke aanpassingen aan een begrafenis aan te brengen.

Geheid zul je in deze indrukwekkende periode een aantal zaken over het hoofd zien. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in De Bilt

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit De Bilt te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in De Bilt contacteren

Bij een uitvaart in De Bilt kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentra die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Een uitvaartcentrum behelst een belangrijke functie bij zowel alle activiteiten vooraf aan de dag als de dag zelf. In iedere uitvaartcentrum in De Bilt zijn schitterende mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Ook is daar alles in paraatheid om je dierbare fatsoenlijk te laten verzorgen.

De belangrijkste activiteit van een uitvaartcentrum De Bilt zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Vanzelfsprekend kun je de overledene ook thuis opbaren. Als je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de begrafenis een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor enkel intimi.

In bijna alle uitvaartcentra in De Bilt kun je gebruik maken van een bijzondere zaal voor het afscheid. De plechtigheid is het meest intieme onderdeel van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf indelen. Er is de gelegenheid voor eigenhandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle verschillende geloven. In veel uitvaartcentrum De Bilt zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen bij de dienst.

Na de uitvaart zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit kan een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in De Bilt met elkaar en maak een afgewogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit De Bilt

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis De Bilt

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Graag wil je deze lastige keuze niet aan nabestaanden overlaten. Doorgaans is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Belangrijkste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in De Bilt een graf geregeld moet worden. De prijzen hiervoor kunnen hard stijgen. De prijzen voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente afwijken. Het is dan echt aan te raden om eerst wat onderzoek te doen. Naast de prijzen voor het graf zelf zal je eveneens tariefstelling kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de kosten hierin simpelweg ook weer heel erg verschillen.

Een crematie in De Bilt brengt minder tariefstelling met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de urn. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Het is ook een optie om eigenhandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in De Bilt wilt is het van belang om de prijzen altijd goed te vergelijken. Er bestaan flink wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te inspecteren zul je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie De Bilt

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in De Bilt

Het voelt wellicht wat bitter om na een heengaan te moeten stilstaan bij de tarieven van een uitvaart in De Bilt. Het is ook noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden aanzienlijk duur kan zijn. Je gaat überhaupt sommige kosten maken, denk daarbij aan een kist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de voorkeuren komen hier nog diverse kosten bij, zoals:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor mededeling van overlijden

De kosten na overlijden lopen over het algemeen op tot minimaal 7.000,- euro. Een aantal dingen zitten hier normaal bij in. De tariefstelling voor de uitvaart kun je afhankelijk van de behoeften zelf afwegen. Een koffietafel onder andere, is standaard met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tariefstelling hoger dan wanneer je alleen voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een generaal graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio De Bilt en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart De Bilt inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart De Bilt inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering De Bilt

Een uitvaartverzekering in De Bilt vergelijken is een van de slimste beslissingen die je zelf kunt maken. Als je in De Bilt een verzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een fors stuk van de uitvaartkosten zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen compenseren de meest voorkomende kosten die komen kijken bij een uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een vaststaand geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet verplicht. Maar, omdat het zaken zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart organiseren, is het zeer aan te raden.

Hoeveel je aan verzekeringspremie betaalt voor je uitvaartverzekering in De Bilt is afhankelijk van meerdere zaken. Daardoor wisselt de verzekeringspremie ook per verzekerd bedrag, per persoon en per aanbieder. Een jonger persoon betaalt gemiddeld lagere verzekeringspremie dan een mens op latere leeftijd. Begrijpelijk, want een ouder iemand overlijdt normaliter gezien sneller dan een jonger individu. Daarnaast zal de premie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt afsluiten en van jouw welzijn. Een aanbieder is niet verplicht om je te aanvaarden voor een verzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in De Bilt je een te fors gevaar vindt, mogen ze je afslaan. Het regelen van een uitvaartverzekering gaat dan ook veelal gepaard met het opsturen van een gezondheidsverklaring en in een paar gevallen het meesturen van een medisch dossier. Je kunt er natuurlijk bovendien voor kiezen om zelf een bedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker zijn dat de uitvaart betaald kan worden. Wanneer dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken De Bilt

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in De Bilt verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer De Bilt

Het is slim om een uitvaartverzorger in De Bilt in de arm te nemen voor een afscheid in De Bilt. We hebben het al even beknopt aangestipt in dit artikel, maar is het verstandig om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd loopt.

Denk onder meerdere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het regelen van de dag op zichzelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is goed aangezien het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze pagina simpel en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even snel in contact komen en heb je direct een fatsoenlijk beeld door wie jij het liefste de finale dag van jouw dierbare laat verzorgen. Doorgaans is het handig om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om additionele werkzaamheden te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemen? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Dit zijn allemaal vragen die je wellicht kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze heftige tijd, en helpen jou graag met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in De Bilt

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

De Bilt

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio De Bilt. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De De Biltse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in De Bilt. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in De Bilt bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit De Bilt die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in De Bilt

Snel en gemakkelijk uit handen genomen uitvaart

16 mei 2023

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Het afscheid (en de plaats) voelde volstrekt relaxed ondanks het verdriet. Omdat het ook vlot geregeld was en niet in een koude omgeving vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Hanneke van de Velde

Boven verwachting flexibel

8 mei 2023

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. Dit was geen probleem dus heel inschikkelijk deze mensen die ontdekt hebben.

- Femke van der Meer

Algeheel ontzorgt

4 mei 2023

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even vergelijken tot het echte afscheid, alles was geregeld. Het verliep gemakkelijk en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Absoluut tevreden.

- Angelique van de Ven

Het afscheid was top georganiseerd

24 april 2023

Ik heb eigenlijk niet de passende woorden om te omschrijven hoe gepast het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden vlug de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie ultieme groet kunnen houden aan onze liefste grootpapa.

- Tamara van Dongen

Het vertrek van opa was erg mooi!

21 april 2023

Omdat dit de eerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het best spannend. Gelukkig hadden we zorgzame ondersteuning, wat zo doorslaggevend is voor een goede en waardige uitvaart!

- Wendy Vermeulen

Warmhartig bijgestaan

9 april 2023

Het geweldige bestaan van onze mamma is prachtig omgezet in haar afscheid en de warme opvang was ontroerend. Niets was te eigenaardig en het was geweldig persoonlijk.

- Sebastiaan Vink

Geheel de zorg uit handen

3 april 2023

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het echte afscheid, alles was geregeld. Het verliep gemakkelijk en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Buitengewoon tevreden.

- Jessica Jansen

Het afscheid was fijn

21 maart 2023

Rap en volmaakt alles georganiseerd na de offerteaanvraag. Achteraf nog gebeld of ik nog vragen had.

- Jasper van de Ven

Snel geregelde huiselijke uitvaart

16 maart 2023

De uitvaartorganisatie van onze keuze was erg betrokken. Het afscheid (en de locatie) voelde volstrekt ontspannen ondanks het leed. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Inge van de Brink

Uitgelichte uitvaartondernemers uit De Bilt

Begrafenisonderneming Treur

Kroostweg 22
3704 ED Zeist
Nederland

030 692 4258
https://www.begrafenisondernemingtreur.nl/

Uitvaartverzorging Jufferstraat

Crosestein 31-02
3704 NK Zeist
Nederland

06 57779930
https://www.uitvaartverzorgingjufferstraat.nl/contact-us/

Andriessen Uitvaartverzorging

Dirk Boutslaan 12
3723 PD Bilthoven
Nederland

030 231 9582
http://www.uitvaartandriessen.nl/