Uitvaart Heukelum

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets makkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een professionele uitvaartondernemer in Heukelum die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Heukelum verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Heukelum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Heukelum gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Heukelum vinden

Uitvaart Heukelum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 100 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Heukelum aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Heukelum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Asperen, Acquoij en Gellicum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Heukelum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Heukelum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Heukelum vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Heukelum

Bij het wegvallen van een naaste spelen er diverse gevoelens. Denk aan de schok bij een plotseling heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er moet veel besloten worden bij een begrafenis. Ten eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Heukelum overgebracht worden. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • De executie van het testament

Indien er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Heukelum.

Geheid zul je in deze indrukwekkende tijd veel zaken vergeten. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Heukelum

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Heukelum te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Heukelum contacteren

Voor een teraardebestelling in Heukelum heb je de opties uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele plaats vindbaar zijn. Een uitvaartcentrum speelt een significante functie bij zowel alle activiteiten vantevoren aan de teraardebestelling als de begrafenis zelf. In elk uitvaartcentrum in Heukelum zijn schitterende mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de begrafenis is. Ook is daar alles in gereedheid om je geliefde proper te laten verzorgen.

De zwaarstwegende rol van een uitvaartcentrum Heukelum zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Vanzelfsprekend kun je de geliefde ook thuis opbaren. Als je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor enkel familieleden.

In vrijwel alle uitvaartcentra in Heukelum kun je gebruik maken van een bijzondere aula voor het uitleiden. De plechtigheid is het meest persoonlijke deel van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf invullen. De keuze voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Diverse uitvaartcentra in Heukelum kun je tevens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de dag zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt vaak kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide opties. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Heukelum met mekaar en maak een bewuste keus voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Heukelum

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Heukelum

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen het liefste niet mee opzadelen. Meestal is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Dit heeft vooral te maken met het feit dat voor een begrafenis in Heukelum een graf gehuurd moet worden. De kosten hiervoor kunnen hard stijgen. De prijzen voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even degelijk te onderzoeken voor je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de prijzen voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een steen. Ook hier kunnen de prijzen oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Heukelum brengt lagere kosten met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de urn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls mogelijk tegen een vergoeding. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Heukelum wilt is het van waarde om de tariefstelling altijd goed te vergelijken. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen onder partijen. Door dit te beschouwen zal je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Heukelum

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Heukelum

Het lijkt wellicht wat zuur om na een overlijden te moeten stilstaan bij de tarieven van een uitvaart in Heukelum. Helaas is dit wel noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan enorm in de kosten lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een kist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventueel in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor melding van overlijden

Een doorsnee uitvaartdienst kost hedendaags circa € 7.000,-. Een veelheid dingen zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Heukelum zo kostbaar maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de prijzen aanzienlijker dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een regulier graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Heukelum en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Heukelum inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Heukelum inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Heukelum

Wij advisreren iedereen in Heukelum aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan geheid dat je nabestaanden niet voor onverwachte aanzienlijke tarieven van de uitvaart komen te staan. Grofweg kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn geïntegreerd en waarmee je gegarandeerd bent van een goed georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze variant is uitstekend indien je aparte voorkeuren uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Er zijn daarnaast nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Heukelum best fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Heukelum

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Heukelum verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Heukelum

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Heukelum in de arm te nemen voor een afscheid in Heukelum. We hebben het al even kort benoemd in dit artikel, maar is het handig om hier wat langer bij stil te staan. Het regelen van het afscheid is een hoop werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd loopt.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de uitvaart zelf. Alvorens je ervoor kiest om direct in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Heukelum is het steevast goed om even via onze website een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je gauw een indruk van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Verder is het een verstandig idee om altijd even te kijken naar de diensten die er verricht kunnen worden.

Horen bloemen en rouwkaarten bijvoorbeeld ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Heukelum ook in staat om misschien live muziek te regelen als de overledene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze heftige tijd, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Heukelum

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Heukelum

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Heukelum. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Heukelumse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Heukelum. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Heukelum bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Heukelum die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Heukelum

Een waardig vertrek

19 mei 2023

Er is geen andere uitvaartverzorger te vinden die meer hulpverlenend is dan de onze. Alleen de nazorg kon wellicht wat netter.

- Nicole Meijer

Een uitkomst bij rouw

10 mei 2023

Onverwachts hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo fatsoenlijk kon helpen Enorm fijn en een dikke pluim voor de rappe reacties.

- Michael Groen

Schitterend afscheid

2 mei 2023

Het was zo mooi! Ondanks de rouw na het heengaan van grootmoeder hadden we geen mooier afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Het tempo van de offerte heeft hier ook aan bijgedragen, hierdoor was er flink wat ruimte om de uitvaart te organiseren.

- Arie Smit

Enorme steun gehad

24 april 2023

Vrijblijvend eerst kunnen bestuderen wie er bij ons paste. We vonden een persoon die ons erg steunde en die dingen direct voor ons regelde. Zelfs het melden bij de gemeente (van het sterven van mijn zus) was geregeld.

- Vincent Smeets

Erkentelijk voor een persoonlijk afscheid

17 april 2023

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was vlot en erg attent. Zelfs het helpen met de persoonlijke teksten was niet teveel en de handreiking was enorm gewaardeerd.

- Wilhelmus Hoekstra

Geheel de zorg uit handen

14 april 2023

Via uitvaartplek zijn we helemaal ontzorgt. Van het makkelijk aan mogen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijking op de verzekering gedaan naderhand) tot de werkelijke uitvaart. Het verliep gemakkelijk en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Super geregeld.

- Daniël van Dijk

Uitvaartverzorger zeer lief

4 april 2023

Allereerst komt het leed en de klap en dan besef je dat er van alles besloten moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek snel mensen inzetten hiervoor. Enorm dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was erg speciaal. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Petje af.

- Martin Molenaar

Fantastisch afscheid

19 maart 2023

De uitvaart was behoorlijk indrukwekkend. Ondanks het verdriet na het heengaan van grootmoeder hadden we geen mooier afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Ontzettend fijn hoe snel we de offertes binnen hadden.

- Jacob Smeets

Persoonlijke steun en toeverlaat

12 maart 2023

Dit gaan we niet snel vergeten daar de man van het crematie centrum was fantastisch. Hij was erg vriendelijk en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij kunnen staan.

- Ilse Hoekstra

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Heukelum

Uitvaartcentrum De Grote Haar

Haarweg 1a
4205 ND Gorinchem
Nederland

0183 633 500
http://www.degrootuitvaartverzorging.nl/

De Groot Uitvaartverzorging

Arkelstraat 128
4201 KH Gorinchem
Nederland

0183 633 500
http://www.degrootuitvaartverzorging.nl/

Nemas Uitvaartverzorging Leerdam

Griend 71
4143 CH Leerdam
Nederland

06 54278566
http://www.nemasuitvaartverzorging.nl