Uitvaart Herwijnen

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Zoek jij ontzorging voor de uitvaart in Herwijnen?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Herwijnen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Herwijnen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Herwijnen gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Herwijnen

Uitvaart Herwijnen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 47 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Herwijnen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Herwijnen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Hellouw, Zuilichem en Brakel bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Herwijnen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Herwijnen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Herwijnen. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Herwijnen kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Herwijnen

Bij het heengaan van een naaste spelen er verschillende gevoelens. Er is uiteraard het verdriet en mogelijkerwijs de schok bij een onvoorzien heengaan. Maar een heengaan houdt ook een zware periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart geregeld moet worden. Er moet veel besloten worden bij een uitvaart. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Later moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Herwijnen. In de dagen meteen na het heengaan moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Aanvullende verlangen

Wanneer er vooraf duidelijkheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Herwijnen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke periode een aantal zaken over het hoofd zien. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Herwijnen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Herwijnen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Herwijnen contacteren

Als een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Herwijnen. Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden geliefden voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Het is ook mogelijk om iemand thuis op te baren, dit kan meestal worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Herwijnen. Een apart koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Door deze optie zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Naast het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Herwijnen er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Foto’s aanleveren is raadzaam. Ook kun je bij meerdere uitvaartcentra helpen met de behandeling voor het vertrek. Voor de uitvaart kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Herwijnen met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de dierbare, dan is dit het moment ervoor. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de teraardebestelling af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Herwijnen. Soms is het geoorloofd om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Herwijnen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Herwijnen

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee belasten. Gemiddeld is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Belangrijkste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Herwijnen een rustplaats georganiseerd moet worden. De tarieven hiervoor kunnen hard oplopen. De prijzen voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even goed na te gaan alvorens je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de tariefstelling voor het graf zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een steen. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de tariefstelling hierin logischerwijs ook weer heel erg afwijken.

Crematies in Herwijnen zijn aanmerkelijk goedkoper. Bij een crematie gaan de meeste prijzen in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit vaak denkbaar tegen een compensatie. Je kunt er vanzelfsprekend daarnaast voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Herwijnen wilt is het van nut om de tarieven altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk forse verschillen tussen de aanbieders. Je kunt zo al snel aardig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Herwijnen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Herwijnen

Het voelt mogelijkerwijs wat wrang om na een overlijden te moeten stilstaan bij de tariefstelling van een uitvaart in Herwijnen. Helaas is dit echt noodzakelijk, want een uitvaart kan behoorlijk in de papieren lopen. Je gaat sowieso meerdere kosten maken, denk hier aan een kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de voorkeuren komen daar nog diverse kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een advertentie voor melding van overlijden

Een gemiddelde uitvaart kost tegenwoordig ongeveer € 7.000,-. Een veelheid aangelegenheden zitten hier standaard bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Herwijnen zo exclusief maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de uitgaven hoger zijn. De tarieven zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een algemeen graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Herwijnen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Herwijnen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Herwijnen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Herwijnen

Het is voor iedereen in Herwijnen slim om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan geheid dat je nabestaanden niet voor onverwachte enorme prijzen van de uitvaart komen te staan. Doorgaans zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou gekozen diensten zijn geïntegreerd. Hier ben je dan gegarandeerd van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaartdienst.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze versie is perfect indien je aparte wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Tot slot is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Herwijnen enorm omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Herwijnen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Herwijnen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Herwijnen

Het is goed om direct na het overlijden een uitvaartondernemer in Herwijnen te bellen. Na een overlijden zul je niet in de sfeer zijn om onmiddellijk al dingen te organiseren. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je meestal geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen georganiseerd moeten worden. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een overlijden geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de familie. Daardoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de aangifte regelt alsmede het rouwvervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Later zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle voorkeuren hieromtrent bespreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme toegevoegde waarde bij een overlijden. Vergelijk daarom meerdere uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Herwijnen zal er een mooie uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Herwijnen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Herwijnen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Herwijnen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Herwijnense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Herwijnen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Herwijnen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Herwijnen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Herwijnen

Geheel de zorg uit handen

5 april 2021

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van het makkelijk aan kunnen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijking op de verzekering voltooid naderhand) tot de echte uitvaart. Het verliep gemakkelijk en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Fantastisch geregeld.

- Yvonne Molenaar

Op verzoek bijna direct een passende begeleider

31 maart 2021

Voor het werkelijke overlijden van mijn tante zochten wij al contact met diverse uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de voorkeuren al besproken worden. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende ervaring dankzij deze uitvaartbegeleiders waarmee we snel in contact waren. Bedankt voor het mogelijk maken hiervan!

- Astrid Maas

Verwachtingen zijn overtroffen

26 maart 2021

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was enorm meegaand dus dit was vlug geregeld.

- René Maas

Wel betrokken bij de uitvaart

19 maart 2021

Zelden in het leven kom je mensen tegen die echt met je betrokken zijn. Wij zijn een fijne ervaring rijker door deze uitvaart, hoe gek dat ook klinkt.

- Erwin Blom

Prachtige uitvaart

11 maart 2021

De uitvaartdienst was zeer indrukwekkend. Ondanks het verdriet na het overlijden van oma hadden we geen fijner afscheid geregeld kunnen krijgen. Het tempo van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, daardoor was er veel ruimte om de uitvaart te organiseren.

- Bastiaan van de Brink

Uitvaartverzorger erg lief

5 maart 2021

Na de schok van het ineens overlijden van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en vooral verbaasd met hoe vriendelijk en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Niks geen koel gedoe, gewoon heel persoonlijk en niets was raar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Richard Kuiper

Volledig ontzorgt

23 februari 2021

Via uitvaartplek zijn we volledig ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het echte afscheid, alles was georganiseerd. Vlug en simpel kwamen wij in contact met de juiste uitvaartcentra. Super geregeld.

- Margaretha van Wijk

Hele fijne plechtigheid gehad!

14 februari 2021

Precies zoals mijn pappa het wilde! Echt geweldig mooi (en met betrekkelijk beperkte prijzen) hoe we dit afscheid hebben kunnen vormgeven. Het was ontzettend mooi met alle ‘gekke’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook allemaal. Daarna is er ook nog even gevraagd hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Wendy Hoekstra

Een intieme teraardebestelling

9 februari 2021

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was vlot en erg behulpzaam. De teksten werden ook herschreven met zijn assistentie en ook meedenken over alles was klasse.

- Marjolein de Vries

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Herwijnen

Nemas Uitvaartverzorging Leerdam

Griend 71
4143 CH Leerdam
Nederland

06 54278566
http://www.nemasuitvaartverzorging.nl

Uitvaartverzorging Rivierenland Uitvaarten Beesd

Lage Huis 43
4153 CS Beesd
Nederland

06 55778650
http://www.uitvaartverzorgingrivierenland.nl/

Corine de Jong uitvaartverzorging

Violierstraat 19
4261 DB Wijk en Aalburg
Nederland

06 26927051
http://corinedejonguitvaart.nl/