Uitvaart Goudriaan

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Heb jij behoefte aan hulp voor de uitvaart in Goudriaan?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Goudriaan verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Goudriaan – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Goudriaan gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Goudriaan
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Goudriaan aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Goudriaan, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Nieuwpoort, Langerak en Ottoland bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Goudriaan

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Goudriaan kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Goudriaan. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Goudriaan

Bij het heengaan van een naaste spelen er verschillende gevoelens. Denk aan de schok bij een plotseling heengaan en het daaruit voortkomende leed. Maar een heengaan houdt ook een zware tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart geregeld moet worden. Er moet veel geregeld worden bij een begrafenis. Als eerste de administratieve melding bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Goudriaan overgebracht worden. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om keuzes te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in Goudriaan persoonlijke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd veel dingen over het hoofd zien. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Goudriaan

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Goudriaan te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Goudriaan contacteren

Bij een uitvaart in Goudriaan kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Een uitvaartcentrum speelt een bijzondere rol bij zowel alle werkzaamheden voorafgaand aan de teraardebestelling als de uitvaart zelf. In elk uitvaartcentrum in Goudriaan zijn schitterende mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Daarnaast is hier alles voorhanden om de overledene de finale behandeling te kunnen geven.

De zwaarstwegende rol van een uitvaartcentrum Goudriaan zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Uiteraard mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor louter familieleden.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Goudriaan kun je gebruik maken van een speciale zaal voor het afscheid. De dienst is het meest intieme stuk van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de mogelijkheid voor zelfstandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle soorten geloven. In menig uitvaartcentrum Goudriaan zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen tijdens de plechtigheid.

Wanneer het afscheid is genomen kun je achteraf veelal nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt vaak kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreidere opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Goudriaan en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Goudriaan

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Goudriaan

Een van de eerste beslissingen die nabestaanden moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. Dikwijls heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Daarnaast kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is de impact op de teraardebestelling op zichzelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Goudriaan gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de uitvaartdienst naar een kerkhof gebracht worden. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen meteen naast een begraafplaats. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gewoon om te kiezen voor een crematorium waar ook de plaats is om een uitvaartdienst te organiseren. Dat is natuurlijk niet verplicht. Je mag tevens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het noodzakelijk om de prijzen van een begrafenis en crematie Goudriaan in de gaten te houden. Meestal is een begrafenis kostbaarder dan een crematie. Dit heeft in het bijzonder te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende tariefstelling voor een steen of gedenkteken op het graf. Natuurlijk is de wens van de gestorvene altijd leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Goudriaan

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Goudriaan

Piekeren over een uitvaartdienst kan een naar gevoel geven, met name als je aan de tariefstelling denkt. Helaas is dit wel noodzakelijk, want een uitvaart kan enorm in de papieren lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de finale verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaartdienst kost tegenwoordig ongeveer € 7.000,-. Hier zitten weliswaar flink wat mogelijkheden inbegrepen. De kosten voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf bepalen. Een koffietafel onder andere, is normaal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De tarieven zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een generaal graf zal minder duur zijn dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Goudriaan en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Goudriaan inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Goudriaan inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Goudriaan

Een uitvaartverzekering in Goudriaan uitzoeken is een van de slimste keuzes die je zelfstandig kunt maken. Door middel van een uitvaartverzekering in Goudriaan zal je er immers niet helemaal alleen voor staan als het betrekking heeft op de onkosten. De meeste uitvaartverzekeringen betalen een vaststaand bedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een vastgesteld bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet vereist. Wel is het aan te raden, het maakt het je wel echt een stuk eenvoudiger in tijden van de uitvaart.

Wat je aan verzekeringspremie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Goudriaan is afhankelijk van meerdere zaken. Dit is dan zeker de oorzaak dat de premie voor elk persoon zal variëren. Zo valt een verzekeringspremie minder hoog uit als je hem op een jongere leeftijd aangaat. Logisch, want een ouder individu overlijdt normaliter gezien sneller dan een jonger individu. Ook is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt regelen en van je persoonlijke gezondheid. Het is zo dat een verzekering in Goudriaan niet geaccepteerd kan worden als de verzekeraar je een te risicovol geval vindt. Het afsluiten van een uitvaartverzekering gaat dan ook veelal gepaard met het meesturen van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het opsturen van een medisch dossier. Je kunt er logischerwijs ook voor kiezen om zelf geld opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Bij een tekort zal de gemeente mogelijk jouw familie benaderen om de overige kosten te dekken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Goudriaan

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Goudriaan verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Goudriaan

Het is wijselijk om meteen na het heengaan een uitvaartondernemer in Goudriaan te bellen. Na een overlijden zul je niet in de stemming zijn om onmiddellijk al zaken te regelen. Als je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je meestal geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen geregeld moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

Om allerlei dingen uit je handen te nemen in een periode van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle dingen bij een uitvaartdienst. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de aangifte regelt alsmede het rouwvervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Vervolgens kunnen jullie gezamenlijk bespreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Goudriaan zorgen voor een mooie allerlaatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Goudriaan

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Goudriaan

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Goudriaan. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Goudriaanse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Goudriaan. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Goudriaan bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Goudriaan die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Goudriaan

Buitengewoon content door attente hulp

19 mei 2024

Ik heb zeer liefdevolle ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn levenspartner moest regelen. Ik hoefde niets alleen te doen. Alles werd voor mij geregeld na het contact vinden met deze mensen. De eerstvolgende dag was dit geregeld.

- Susanne van den Broek

Vlug geregelde huiselijke uitvaart

16 mei 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was absoluut betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg huiselijk. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Irene Kramer

Dankbaar voor warme hulp

7 mei 2024

De personen van het uitvaartcentrum hebben mij zeer geholpen bij de uitvaart van mijn lieve partner. Ik hoefde niets afzonderlijk te doen. Ik hoefde alleen de eerste dag te zoeken naar wie mij kon ondersteunen. Gelukkig was dit binnen 1 dag geslaagd.

- Adrianus van Dam

Warmhartig bijgestaan

3 mei 2024

Het schitterende leven van onze moeder is prachtig omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was aangrijpend. Alles was een optie en in het bijzonder afgestemd op wat wij wilden.

- Tim Willems

De laatste groet was perfect

22 april 2024

De woorden ontbreken om te vertellen hoe mooi de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden vlot de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van grootpapa echt werden gehoord. We hebben echt een mooie ultieme groet kunnen houden aan onze beste opa.

- Johanna van de Pol

Uitvaartverzorger heel erg zorgzaam

13 april 2024

Eerst komt het leed en de dreun en dan besef je dat er van alles besloten moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek snel mensen inschakelen hiervoor. Zeer erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was erg speciaal. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Niks anders dan respect hiervoor.

- Thijs Scholten

Snel geregelde huiselijke uitvaart

9 april 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was zeer betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Doordat het ook vlot geregeld was en niet in een koude omgeving vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Nicolaas Jacobs

Geheel de zorg uit handen

2 april 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het echte afscheid, alles was geregeld. Het verliep gesmeerd en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Absoluut tevreden.

- Guido van der Heijden

Het afscheid was top georganiseerd

29 maart 2024

De woorden ontbreken om te beschrijven hoe prachtig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden vlot de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Hierdoor hebben we een prachtig afscheid voor onze beste opa kunnen organiseren.

- Caroline van Wijk

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Goudriaan

Stoppelenburg funeral care Linquenda

Groene Singel 14
2871 TA Schoonhoven
Nederland

0182 382 231
https://stoppelenburguitvaart.nl/uitvaartcentrum-schoonhoven/

Uitvaartverzorging Midland

Benedeneind Noordzijde 458
3405 CE Benschop
Nederland

06 53536888
http://www.uitvaartverzorgingmidland.nl/

Uitvaartcentrum De Grote Haar

Haarweg 1a
4205 ND Gorinchem
Nederland

0183 633 500
http://www.degrootuitvaartverzorging.nl/