Uitvaart Nieuwpoort

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar een professional voor de uitvaart in Nieuwpoort?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Nieuwpoort verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het mooiste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Nieuwpoort – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Nieuwpoort gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Nieuwpoort

Uitvaart Nieuwpoort
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Nieuwpoort aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Nieuwpoort, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Schoonhoven, Groot Ammers en Langerak bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Nieuwpoort

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Nieuwpoort kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Nieuwpoort. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Nieuwpoort kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Nieuwpoort

Bij het overlijden van een naaste spelen er verscheidene gevoelens. Denk aan de schok bij een onverwacht overlijden en het daaruit voortkomende leed. Maar een overlijden houdt ook een drukke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Ten eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Nieuwpoort vervoerd worden. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Aanvullende voorkeuren

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om keuzes te maken. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Nieuwpoort.

Geheid zul je in deze hectische periode veel dingen vergeten. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Nieuwpoort

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Nieuwpoort te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Nieuwpoort contacteren

Wanneer een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Nieuwpoort. Lang niet iedereen weet wat de rol is van een dergelijk centrum. Op deze plaats vindt het finale afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Thuis opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je overeenkomen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Nieuwpoort. Een apart koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Daardoor is het een optie om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Naast het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Nieuwpoort er voor je als het neerkomt op de verzorging van de overledene. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Voor de begrafenis kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Nieuwpoort met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Eveneens kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de begrafenis af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Nieuwpoort kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Tot slot kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Nieuwpoort

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Nieuwpoort

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer intieme keuze van personen. Het liefste wil je deze vervelende keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Meestal is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Nieuwpoort een rustplaats gehuurd moet worden. De tariefstelling hiervoor kunnen hard oplopen. De tariefstellingen voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente afwijken. Het is dan ook aan te raden om eerst wat onderzoek te doen. Je bent naast de tariefstelling voor het graf zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een grafsteen. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de tariefstelling hierin simpelweg ook weer heel erg verschillen.

Een crematie in Nieuwpoort brengt mindere tariefstelling met zich mee. Het duurste aan het cremeren is de asurn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit veelal denkbaar tegen een vergoeding. Het is tevens een optie om zelfstandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Nieuwpoort wilt is het van belang om de kosten altijd goed te vergelijken. Er bestaan flink wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt daarom al snel flink besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Nieuwpoort

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Nieuwpoort

Het lijkt misschien wat bitter om na een heengaan te moeten stilstaan bij de tarieven van een uitvaart in Nieuwpoort. Het is tevens noodzakelijk gezien het organiseren van een overlijden best prijzig kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een grafkist, de finale verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Een veelheid aangelegenheden zitten hier standaard bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Nieuwpoort zo kostbaar maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de kosten hoger dan wanneer je slechts voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Nieuwpoort en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Nieuwpoort inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Nieuwpoort inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Nieuwpoort

Wij advisreren iedereen in Nieuwpoort aan om een uitvaartverzekering te regelen. Je weet dan geheid dat je familie niet voor onverwachte aanzienlijke kosten van de uitvaart komen te staan. Grofweg zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hierbij ben je dan gegarandeerd van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze variant is volmaakt indien je bijzondere wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Verder is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Nieuwpoort dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijk noodzaak. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het meeste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Nieuwpoort

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Nieuwpoort verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Nieuwpoort

Het is een verstandig idee om een uitvaartondernemer in Nieuwpoort in te huren voor het regelen van een uitvaart in Nieuwpoort. We hebben het al even beknopt aangestipt in dit artikel, echter is het verstandig om hier wat langer bij stil te staan. Het regelen van het afscheidsceremonie is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij regelen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel loopt.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de dag zelf. Als je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Nieuwpoort is het iedere keer goed om even via onze pagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het finale afscheid is erg belangrijk en op deze wijze heb je direct een indruk van de mensen die dit voor jou kunnen doen. Ook is het goed om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer verder in staat om persoonlijke diensten te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemen? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze moeilijke tijd, en helpen jou graag met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Nieuwpoort

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Nieuwpoort

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Nieuwpoort. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Nieuwpoortse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Nieuwpoort. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Nieuwpoort bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Nieuwpoort die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Nieuwpoort

Vlug en moeiteloos uit handen genomen uitvaart

23 november 2023

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Het afscheid (en de plek) voelde heel ontspannen ondanks het leed. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Matthijs de Vos

Een eigen afscheid

12 november 2023

Omdat we na de aanvraag snel contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle eigen ideeën. Aangezien dit er behoorlijk wat waren was het een heel persoonlijke uitvaartdienst zoals onze papa dat bij voorkeur wilde. De prijs was aantrekkelijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Erik Peeters

Het afscheid was fijn

5 november 2023

Rap en voortreffelijk alles in orde gemaakt na de offerteaanvraag. Achteraf nog gevraagd of ik nog vragen had.

- Niels Molenaar

Dank jullie wel!

3 november 2023

Gauw waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Vandaar hoefde we zelf amper iets te regelen.
Super dankbaar!

- René de Vos

Persoonlijke begeleiding afscheid

25 oktober 2023

Attente mensen die alles gauw en betrouwbaar organiseren gevonden.

- Martin Kramer

Houvast in deze lastige tijd

20 oktober 2023

Onverwachts hebben wij via uitvaartplek.nl de geschikte persoon gevonden die ons zo fatsoenlijk kon helpen Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Jeffrey de Ruiter

Warme helpende hand

13 oktober 2023

Het overlijden van mijn moeder had een grote invloed op mij, flinke rouw en dus niet in staat dingen te organiseren. Dus kon ik via uitvaartplek.nl snel in contact komen met de juiste mensen. Ze was zo lief en begripvol.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Jolanda Dijkstra

Persoonlijke begeleiding afscheid

7 oktober 2023

De uitvaart is vlug, zorgeloos en persoonlijk begeleid.

- Deborah Brouwer

Prachtige uitvaart

24 september 2023

De uitvaart was behoorlijk imponerend. Ondanks het verdriet na het heengaan van oma hadden we geen beter afscheid georganiseerd kunnen krijgen. De snelheid van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, daardoor was er flink wat ruimte om de uitvaartdienst te regelen.

- Steven Koster

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Nieuwpoort

Andante uitvaartbegeleiding

Waardsedijk 123
3425 TD Snelrewaard
Nederland

0348 568 241
http://www.andanteuitvaart.nl/

Stoppelenburg funeral care Linquenda

Groene Singel 14
2871 TA Schoonhoven
Nederland

0182 382 231
https://stoppelenburguitvaart.nl/uitvaartcentrum-schoonhoven/

Uitvaartverzorging Midland

Benedeneind Noordzijde 458
3405 CE Benschop
Nederland

06 53536888
http://www.uitvaartverzorgingmidland.nl/