Uitvaart Holwerd

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan ontzorging voor de uitvaart in Holwerd?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Holwerd verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Holwerd – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Holwerd gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Holwerd vinden

Uitvaart Holwerd
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Holwerd aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Holwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Waaxens, Brantgum en Foudgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Holwerd

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Holwerd kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Holwerd vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Holwerd kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Holwerd

Bij het heengaan van een geliefde spelen er verscheidene emoties. Denk aan de schok bij een onverwacht overlijden en het daaruit voortkomende leed. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Holwerd gebracht worden. In de dagen meteen na het heengaan dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemen
  • Rouwkaarten
  • Het vervoer van de overledene
  • Wel of niet opbaren
  • Koffie of thee
  • De executie van het testament

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Holwerd persoonlijke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke tijd enkele dingen missen. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Holwerd

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Holwerd te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Holwerd contacteren

Indien een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Holwerd. Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Op deze locatie vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak attractief gemaakt en opgebaard wanneer dit gewenst is door de nabestaanden. Door de uitgeruste koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Het is ook mogelijk om iemand thuis op te baren, dit kan doorgaans worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Holwerd. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Daardoor is het mogelijk om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Wanneer je behandeling wenst van je dierbare is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Holwerd. De opties zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleding. Foto’s aanleveren is wenselijk. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Voor de teraardebestelling kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Holwerd met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 moment met de dierbare, dan is dit het moment hiervoor. Na het afscheid behoren de bekende koffie en cake tot de opties om de begrafenis af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Holwerd kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Soms is het een optie om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Holwerd

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Holwerd

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Bij voorkeur wil je deze vervelende keuze niet aan nabestaanden overlaten. Over het algemeen is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Holwerd een grafkuil gehuurd moet worden. De tariefstellingen kunnen behoorlijk stijgen hiervoor. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Het is dan wel om eerst wat onderzoek te doen. Naast de tariefstelling voor de rustplaats zelf zal je tevens tariefstelling kwijt zijn aan de steen en een grafkist. Ook hierbij kunnen de kosten oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Holwerd brengt minder prijzen met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de urn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Je kunt er natuurlijk daarnaast voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Holwerd, is het immer verstandig om de kosten tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk grote verschillen tussen de aanbieders. Door dit te signaleren zal je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Holwerd

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Holwerd

De tariefstellingen voor een uitvaart in Holwerd kunnen mogelijk behoorlijk uitlopen als je meerdere behoeften hebt. We kunnen amper een bedrag noemen omdat een uitvaartdienst enorm persoonlijk is. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te schakelen kost dat gemiddeld €1.500,-. Dit wordt (in de meeste situaties) totaal afgedekt door de verzekering. Door een uitvaartondernemer in arm te nemen hoef je zelf aan weinig zaken meer te denken. In de tijd van rouw is het aangenaam om dit soort zaken niet zelf te moeten regelen. De tarieven voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je het liefste wilt. Indien je dit op een uitvaart locatie laat doen kun je rekening houden met in ieder geval 500,-. De tarieven voor het vervoer verschillen per uitvaartcentrum. Meestal kun je op voorhand de gemiddelde tarieven van de diverse uitvaartcentra zien op de site van het vervoerbedrijf.

Aanvullende extra kosten zijn afhankelijk van de wensen bij een uitvaart in Holwerd. Hier kan iemand denken aan eventuele bloemen of aan kaarten. Eveneens zul je moeten denken aan de tariefstellingen die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Bij een teraardebestelling heb je ook te maken met extra kosten voor een grafkist, een bepaald graf en een steen. Voor een crematie zul je te maken krijgen met mindere uitgaven, echter zal je ook een urn en dergelijke moeten kopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Nieuwsgierig naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Holwerd en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Holwerd inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Holwerd inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Holwerd

Het is voor elk persoon uit Holwerd raadzaam om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zowel jij als je nabestaanden hebben dan de opluchting dat zij niet voor flinke tarieven komen te staan. Meestal zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hier ben je dan verzekerd van een goed georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een bedrag op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets meer onafhankelijkheid, aangezien je meer keuzemogelijkheden hebt. Dit is een buitengewoon handige uitvaartverzekering als je aanvullende wensen hebt.

Tot slot is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Holwerd dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijk vereist. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het allermeeste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Holwerd

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Holwerd verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Holwerd

Het is wijselijk om ogenblikkelijk na het heengaan een uitvaartondernemer in Holwerd te bellen. De rouw overheerst nadat iemand overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is dingen organiseren. Als dit de eerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een overlijden georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de familie. Daardoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt als ook het rouwvervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Dan zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel zitten over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle behoeften hieromtrent doorspreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme toegevoegde waarde bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Holwerd zorgen voor een fijne laatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Holwerd

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Holwerd

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Holwerd. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Holwerdse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Holwerd. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Holwerd bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Holwerd die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Holwerd

Tot in de puntjes verzorgd

31 mei 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw voorhanden. Regelmatig werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in de puntjes geregeld werd. Bovendien hadden we vlot contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Erik Smeets

Oprechte interesse

22 mei 2024

Toen mijn moeder overleed was ik erg bedroefd en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl rap in contact komen met de juiste mensen. Ze was zo vriendelijk en begripvol.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Johan van de Pol

Op maat hulp was geweldig!

14 mei 2024

Ieder ogenblik van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was heel erg prettig. Kopje koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebakje van grootmoeder. Echt prachtig georganiseerd.

- Patrick Scholten

Betrouwbaar

6 mei 2024

We wilden het bij voorkeur klein en persoonlijk houden en dat is gelukt. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Merci.

- Inge van Loon

Het afscheid was geweldig georganiseerd

3 mei 2024

De woorden ontbreken om te verwoorden hoe smaakvol de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan vlekkeloos. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van grootpapa echt werden gehoord. We hebben echt een mooie ultieme groet mogen houden aan onze liefste grootpapa.

- René Peeters

Een uitkomst bij verdriet

25 april 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel steun kon bieden. Erg fijn en een dikke pluim voor de snelle reacties.

- Michel Vink

Een persoonlijk afscheid

15 april 2024

Omdat we na de aanvraag direct contact met een uitvaartbegeleider hadden was er gelegenheid voor alle eigen ideeën. Aangezien dit er redelijk wat waren was het een volkomen persoonlijke uitvaart zoals onze vader dat graag wilde. De prijs was eerlijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Simone van Dongen

Speciale mensen

12 april 2024

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn speciaal. Wat een fijne ervaring hebben wij gehad, zo eigen dat was echt heel wenselijk in deze lastige tijd.

- Charlotte Smit

Persoonlijke begeleiding was geweldig!

2 april 2024

Elk ogenblik van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was erg aangenaam. Kopje koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebak van grootmoeder. Echt prachtig geregeld.

- Bianca Molenaar

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Holwerd

Kaspersma Uitvaartkistenfabriek B.V.

Bocksmeulen 2
9101 RA Dokkum
Nederland

088 603 1200
https://kaspersmadokkum.nl/

Crematorium en Uitvaartcentrum Noordoost Fryslân

Rondweg-West 158
9101 BG Dokkum
Nederland

0519 235 002
http://www.crematoriumnoordoostfryslan.frl/

Uitvaartzorg Zeilinga

De Schans 9
9101 HR Dokkum
Nederland

0519 297 280
http://www.uitvaartzorgnoordoostfriesland.nl/