Uitvaart Gauw

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag draaglijker voor je. Ben jij opzoek naar een gemoedelijke uitvaartondernemer in Gauw die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Gauw verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Gauw – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Gauw gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Gauw vinden

Uitvaart Gauw
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 57 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Gauw aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Gauw, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Oppenhuizen, Offingawier en Goenga bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Gauw

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Gauw is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Gauw. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Gauw kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Gauw

Het afhandelen van een heengaan is immer intens. Er is vanzelfsprekend het verdriet en mogelijkerwijs de schok bij een plotseling heengaan. Het is daarnaast een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Als eerste de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Later moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Gauw. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstuk
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Rouwvervoer
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • Koffie of thee
  • Aanvullende verlangen

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Gauw.

Zeker zul je in deze hectische periode meerdere dingen missen. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Gauw

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Gauw te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Gauw contacteren

Bij een uitvaart in Gauw kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum speelt een bepalende rol bij zowel alle activiteiten voorafgaand aan de teraardebestelling als de begrafenis zelf. In iedere uitvaartcentrum in Gauw zijn indrukwekkende mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Tevens is hier alles present om de overledene de allerlaatste verzorging te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Gauw zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk kun je de dierbare ook in huis opbaren. Indien je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt voorafgaand een moment voor condoleances plannen voor alle mensen die de overledene kenden. Ook kun je het exclusief houden voor uitsluitend genodigden of familie.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Gauw hebben een gehoorzaal waar de dienst gehouden kan worden. De gedienstigheid is het meest persoonlijke stuk van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de gelegenheid voor eigenhandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle soorten religies. In veel uitvaartcentrum Gauw zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen gedurende de plechtigheid.

Zodra het afscheid is genomen kun je later veelal nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt normaliter kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er overvloedige opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Gauw en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Gauw

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Gauw

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw nabestaanden graag niet mee belasten. Een crematie is doorgaans genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Gauw een grafkuil gehuurd moet worden. De prijzen hiervoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tariefstelling voor een begrafenis. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even degelijk na te gaan alvorens je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de prijzen voor het graf zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een grafsteen. Ook hier kunnen de tarieven stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Gauw brengt mindere tariefstelling met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste kosten in de asurn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Je kunt er vanzelfsprekend tevens voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Gauw, is het immer verstandig om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk omvangrijke afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt dus al snel flink besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Gauw

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Gauw

Bij individuele voorkeuren bij een uitvaart in Gauw kan dit behoorlijk in de papieren lopen. Het is moeilijk om een inschatting te geven nu lang niet elk persoon hetzelfde wilt hebben. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te roepen kost dit gemiddeld €1.500,-. Dit wordt (in de allermeeste situaties) compleet gedekt door de uitvaartverzekering. Dit is absoluut aan te raden, door deze ondersteuning zul je namelijk niet langer alles zelfstandig te hoeven doen. In de tijd van rouw is het prettig om dit soort dingen niet zelf te hoeven regelen. De methode van afscheid nemen kun je zelfstandig inrichten afhankelijk van je behoeften. Wanneer je dit op een uitvaart locatie laat doen kun je rekenen op in ieder geval 500,-. De prijzen voor het transport verschillen per uitvaartcentrum. Gewoonlijk kun je van tevoren de doorsnee tarieven van de verschillende uitvaartcentra zien op de website van het vervoerbedrijf.

Logischerwijs kunnen er aanvullende uitgaven ontstaan bij een uitvaart in Gauw. Denk aan bijvoorbeeld bloemen of rouwkaarten. Afhankelijk van de extra kosten van een begrafenis of een crematie lopen de kosten op. Indien je bij voorkeur een teraardebestelling wilt regelen dan zal er zeker een geldbedrag moeten worden besteed aan de rustplaats, aan een (graf)kist en aan een (graf)steen. Bij een crematie zijn de tarieven standaard lager maar hier dien je ook te denken aan een (as)urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer begrijpen over de doorsnee zaken en tarieven bij een heengaan? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Gauw en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Gauw inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Gauw inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Gauw

Wij raden iedereen in Gauw aan om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan geheid dat je nabestaanden niet voor onverwachte aanzienlijke tarieven van de uitvaart komen te staan. Kort genomen zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hier ben je dan gegarandeerd van een verstandig geregelde uitvaartdienst.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze optie is volmaakt als je persoonlijke wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Verder is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Gauw dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijk onmisbaar. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het allermeeste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Gauw

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Gauw verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Gauw

Het is goed om onmiddellijk na het overlijden een uitvaartondernemer in Gauw te bellen. De rouw overheerst nadat iemand overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is dingen organiseren. Wanneer dit de eerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een overlijden georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. Daardoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt alsmede het transport van de overledene naar een uitvaartcentrum. Later kunnen jullie samen bespreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Gauw zorgen voor een fijne finale groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Gauw

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Gauw

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Gauw. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Gauwse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Gauw. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Gauw bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Gauw die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Gauw

Dankbaar voor een persoonlijk afscheid

8 november 2021

Het uitvaart centrum van onze keuze was handig en erg meegaand. De teksten werden ook herschreven met zijn assistentie en ook meedenken over alles was goed.

- Elizabeth van der Horst

Geweldig geholpen

1 november 2021

Vrijblijvend eerst kunnen bestuderen wie er bij ons paste. Al razendsnel waren we met iemand in contact die ons zelf benaderde en zaken uit handen nam. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zus aan te geven.

- Maartje van der Heijden

Vlot geregelde huiselijke uitvaart

25 oktober 2021

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg huiselijk. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Margaretha Evers

Een waardig afscheid

21 oktober 2021

Er is geen andere uitvaartverzorger te vinden die meer hulpverlenend is dan die van ons. Alleen de nazorg kon eventueel wat beter.

- Martijn van der Horst

De allerlaatste groet was perfect

15 oktober 2021

Ik heb echt niet de geschikte woorden om te definiëren hoe goed het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al meteen contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan volmaakt. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Hierdoor hebben we een prachtig uitvaart voor onze liefste opa kunnen regelen.

- Mark van de Pol

Dankbaar voor een eigen afscheid

9 oktober 2021

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet te veel en de handreiking was enorm gewaardeerd.

- Nicolaas de Bruin

Betrouwbaar

20 september 2021

We wilden het bij voorkeur klein en privé houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlug de begrafenis regelen. Bedankt.

- Dennis Gerritsen

Eerbiedige uitvaart

15 september 2021

Respectvol afscheid genomen van onze broer. De koffie was iets minder lekker maar verder alles goed georganiseerd.

- Vincent Evers

Op verzoek zowat onmiddellijk een geschikte begeleider

5 september 2021

Voor het werkelijke overlijden van onze tante zochten wij al contact met allerlei uitvaartcentra. Hierdoor waren we in staat de opties en voorkeuren alvast door te nemen. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende ervaring door deze uitvaartbegeleiders waarmee we gauw in contact waren. Dank jullie wel voor het mogelijk maken ervan!

- Björn Dekker

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Gauw

Anne de Jong Uitvaartzorg

Buorren 23
9012 DK Raerd
Nederland

0566 602 922
http://www.dejonguitvaartzorg.nl/

Begrafenis- & Crematieverzorging J AE de Boer & Zn

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 416 114
http://www.deboeruitvaart.nl/

Eelco de Vries Uitvaartverzorging

De Haven 3
8831 ZP Winsum
Nederland

0517 201 028
http://eelcodevriesuitvaartverzorging.nl/