Uitvaart Goenga

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar ondersteuning voor de uitvaart in Goenga?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Goenga verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het mooiste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Goenga – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Goenga gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Goenga vinden

Uitvaart Goenga
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 75 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Goenga aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Goenga, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Sneek, Oppenhuizen en Offingawier bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Goenga

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Goenga kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Goenga vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Goenga kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Goenga

Bij het overlijden van een geliefde spelen er verscheidene emoties. Denk aan de schok bij een onverwachts heengaan en het daaruit voortkomende leed. Maar een heengaan houdt ook een zware tijd in, waarin in een korte tijd de uitvaart georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Goenga gebracht worden. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • De uitvoering van het testament

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Als dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Goenga.

Zeker zul je in deze indrukwekkende tijd een aantal zaken over het hoofd zien. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Goenga

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Goenga te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Goenga contacteren

Voor een begrafenis in Goenga heb je de keuze uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele plaats vindbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een indrukwekkende invloed op alle zaken voor en na de begrafenis. In elk uitvaartcentrum in Goenga zijn prachtige opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Daarnaast is daar alles in gereedheid om je geliefde fatsoenlijk te laten verzorgen.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Goenga zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Zonder twijfel mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de begrafenis een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor louter intimi.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Goenga hebben een aula waar de dienst gehouden kan worden. De plechtigheid is het meest persoonlijke onderdeel van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf indelen. Er is de gelegenheid voor zelfstandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle verschillende geloofsovertuigingen. Meerdere uitvaartcentra in Goenga kun je tevens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Wanneer het afscheid is genomen kun je daarna veelal nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit kan een simpele koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Goenga met mekaar en maak een weloverwogen keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Goenga

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Goenga

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer persoonlijke keuze van personen. Hier wil je jouw achtergeblevenen graag niet mee opzadelen. Een crematie is doorgaans genomen minder prijzig dan een begrafenis. Belangrijkste reden hiervoor is dat er bij een begrafenis in Goenga een grafkuil georganiseerd moet worden. De tariefstellingen kunnen aardig stijgen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen kosten voor een begrafenis. Het is dan echt aan te raden om eerst wat onderzoek te doen. Je bent naast de prijzen voor het graf zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een grafsteen. Ook hier kunnen de prijzen stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Goenga zijn aanzienlijk beter geprijsd. Bij een crematie gaan de allermeeste tariefstelling in de asurn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Je kunt er logischerwijs ook voor kiezen om het eigenhandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Goenga, is het immer wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Er bestaan flink wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt daarom al snel stevig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Goenga

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Goenga

Het voelt mogelijkerwijs wat wrang om na een heengaan te moeten stilstaan bij de tarieven van een uitvaart in Goenga. Jammer genoeg is dit echt nodig, want een uitvaart kan behoorlijk in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een kist, de finale verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen hier nog diverse kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een advertentie voor mededeling van overlijden

Een gemiddelde uitvaartdienst kost tegenwoordig bij benadering € 7.000,-. Daarbij zitten wel een aantal opties inbegrepen. De tariefstelling voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf inschatten. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de kosten aanzienlijker zijn. De prijzen zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een generaal graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

Dikwijls zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Goenga en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Goenga inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Goenga inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Goenga

Wij advisreren iedereen in Goenga aan om een uitvaartverzekering te nemen. Zowel jij als je nabestaanden hebben dan de zekerheid dat zij niet voor enorme prijzen komen te staan. Kort genomen kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn geïntegreerd en waarbij je gegarandeerd bent van een fatsoenlijk geregelde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze versie is uitstekend voor wanneer je persoonlijke voorkeuren losstaand van een dienstenpakket hebt.

Verder is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Goenga best fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Goenga

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Goenga verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Goenga

Meteen na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Goenga Na een overlijden zul je niet in de sfeer zijn om onmiddellijk al dingen te organiseren. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je meestal geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken geregeld moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een heengaan geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. De achtergeblevene kan dan stilstaan bij het rouwproces. Onderwijl zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en vervoer naar een rouwcentrum regelen. Hierna zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel zitten over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle voorkeuren hieromtrent doorspreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke toegevoegde waarde bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Goenga zorgen voor een gedenkwaardige finale groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Goenga

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Goenga

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Goenga. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Goengase uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Goenga. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Goenga bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Goenga die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Goenga

Heel erg betrokken

19 juli 2022

Na het heengaan wisten we even niet wat we exact moesten doen. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl direct in aanraking met een hele liefdevolle begeleidster. Ze nam vlot contact met ons op en heeft ons geweldig prettig geholpen.

- Adrianus Groen

Vlug en moeiteloos uit handen genomen afscheid

14 juli 2022

De uitvaartorganisatie van onze keuze was erg betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Doordat het ook vlot geregeld was en niet in een kille omgeving vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Joyce van de Ven

Warme helpende hand

3 juli 2022

Toen mijn moeder overleed was ik erg verdrietig en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een gepaste uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Oprecht heel vriendelijk.

- Kelly de Leeuw

De uitvaart was geweldig

30 juni 2022

Vlot en volmaakt alles geregeld na de aanvraag. Achteraf nog gebeld of ik nog vragen had.

- Ruben van der Linden

Eerbiedige uitvaart

22 juni 2022

Respectvol afscheid kunnen nemen van onze broer. De koffie was enigszins minder smakelijk maar verder alles goed georganiseerd.

- Evelien van der Linden

Lage tariefstelling en vreedzaam

18 juni 2022

Lage tariefstelling en een sereen afscheid was wat we wensten. Omdat onze inkomsten beperkt is was dit prima.

- Dirk Vink

Uitvaartbegeleider was enorm vriendelijk

7 juni 2022

Na de schok van het plotseling sterven van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en hoofdzakelijk verrast met hoe lief en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Daniëlle van de Velde

Geheel de zorg uit handen

30 mei 2022

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even vergelijken tot het echte afscheid, alles was geregeld. Snel en gemakkelijk kwamen wij in contact met de juiste uitvaartcentra. Geweldig geregeld.

- Roy van den Bosch

Boven verwachting meegaand

26 mei 2022

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was erg meegaand dus dit was pijlsnel besloten .

- Angela van den Heuvel

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Goenga

Anne de Jong Uitvaartzorg

Buorren 23
9012 DK Raerd
Nederland

0566 602 922
http://www.dejonguitvaartzorg.nl/

Begrafenis- & Crematieverzorging J AE de Boer & Zn

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 416 114
http://www.deboeruitvaart.nl/

Eelco de Vries Uitvaartverzorging

De Haven 3
8831 ZP Winsum
Nederland

0517 201 028
http://eelcodevriesuitvaartverzorging.nl/