Uitvaart Garnwerd

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Ben jij op zoek naar ondersteuning voor de uitvaart in Garnwerd?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Garnwerd verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Garnwerd – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Garnwerd gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Garnwerd
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Garnwerd aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Garnwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Sauwerd, Wetsinge en Adorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Garnwerd

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Garnwerd kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Garnwerd vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Garnwerd kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Garnwerd

Het regelen van een heengaan is altijd intensief. Er is natuurlijk het leed en wellicht de shock bij een onvoorzien overlijden. Het is tevens een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Ten eerste de administratieve aangifte bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Garnwerd. In de dagen meteen na het overlijden moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • De uitvoering van de wilsbeschikking

Indien er van tevoren helderheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Garnwerd.

Zeker zul je in deze drukke periode veel zaken over het hoofd zien. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Garnwerd

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Garnwerd te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Garnwerd contacteren

Bij een teraardebestelling in Garnwerd kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentra die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bepalende rol bij zowel alle werkzaamheden vantevoren aan de teraardebestelling als de uitvaart zelf. In iedere uitvaartcentrum in Garnwerd zijn indrukwekkende opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de begrafenis is. Ook is daar alles in gereedheid om je geliefde keurig te laten verzorgen.

De belangrijkste functie van een uitvaartcentrum Garnwerd zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Uiteraard mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vooraf een ogenblik voor condoleances houden voor alle personen die de dierbare kenden. Eveneens kun je het privé houden voor enkel genodigden of familie.

De meeste uitvaartcentra in Garnwerd hebben een gehoorzaal waar de uitvaart gehouden kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het afscheid erg sluitend maken. Er is de ruimte voor persoonlijk geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle soorten geloven. In veel uitvaartcentrum Garnwerd zijn er ook opties voor video- of foto presentaties gedurende de plechtigheid.

Zodra het afscheid is genomen kun je later veelal nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt doorgaans kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide mogelijkheden. Vergelijk daarom de diverse uitvaartcentra in Garnwerd met mekaar en maak een weloverwogen keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Garnwerd

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Garnwerd

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen graag niet mee opzadelen. Gemiddeld genomen is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Belangrijkste reden hiervoor is dat er bij een begrafenis in Garnwerd een graf geregeld moet worden. De tarieven daarvoor kunnen hard stijgen. De prijzen voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Het is dan ook aan te raden om eerst wat onderzoek te doen. Je bent behalve de tarieven voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een kist en een steen. Ook hier kunnen de tarieven oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Garnwerd brengt minder kosten met zich mee. Het duurste aan het cremeren is de urn. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Het is tevens mogelijk om zelfstandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Garnwerd, is het altijd verstandig om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk behoorlijke verschillen tussen de aanbieders. Je kunt daarom al snel veel besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Garnwerd

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Garnwerd

Nadenken over een uitvaartdienst kan een rot gevoel geven, zeker als je aan de prijzen denkt. Helaas is dit toch echt nodig, want een uitvaart kan behoorlijk in de papieren lopen. Je gaat hoe dan ook meerdere kosten maken, denk hierbij aan een kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaart kost hedendaags circa € 7.000,-. Hier zitten weliswaar een aantal opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Garnwerd zo duur maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de tarieven hoger zijn. De tarieven zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een alledaags graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

Dikwijls zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Garnwerd en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Garnwerd inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Garnwerd inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Garnwerd

Een uitvaartverzekering in Garnwerd uitzoeken is een van de beste beslissingen die je maar kunt maken. Wanneer je in Garnwerd een uitvaartverzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een aanzienlijk gedeelte van de kosten zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen keren een vast geldbedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Bij genoemde versie spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is overigens niet gedwongen om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Wel is het te adviseren, het maakt het je immers echt een stuk makkelijker in tijden van de uitvaart.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Garnwerd zal steevast afhankelijk zijn van een aantal factoren. Dat is dan ook de reden dat de premie voor iedereen zal uiteenlopen. Zo valt een premie minder hoog uit indien je hem op een jongere leeftijd afsluit. Verklaarbaar, want een ouder persoon overlijdt normaliter gezien sneller dan een jonger mens. Verder is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt uitzoeken en van je persoonlijke gezondheid. Een verzekeraar is niet gedwongen om je te accepteren voor een uitvaartverzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Garnwerd je een te groot risico vindt, mogen ze je afslaan. Bijna altijd zul je dan wel jouw medische dossier moeten aanleveren als je een verzekering wilt afsluiten. Je kunt er logischerwijs bovendien voor kiezen om zelf geld apart te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart bekostigd kan worden. Als dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw familie aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Garnwerd

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Garnwerd verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Garnwerd

Het is verstandig om meteen na het overlijden een uitvaartondernemer in Garnwerd te bellen. Na een overlijden zul je niet in de gemoedstoestand zijn om onmiddellijk al dingen te organiseren. Als dit de eerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

Om flink wat zaken uit je handen te nemen in een periode van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle dingen bij een uitvaart. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de melding regelt alsmede het rouwvervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Dan zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaart en alle wensen hieromtrent doorspreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme toegevoegde waarde bij een overlijden. Vergelijk vandaar verschillende uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Garnwerd zal er een indrukwekkende uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige laatste herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Garnwerd

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Garnwerd

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Garnwerd. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Garnwerdse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Garnwerd. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Garnwerd bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Garnwerd die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Garnwerd

Fantastische uitvaart

6 maart 2024

Het was zo smaakvol! Ondanks het verdriet na het heengaan van grootmoeder hadden we geen waardiger afscheid geregeld kunnen krijgen. Het tempo van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, hierdoor was er veel tijd om de uitvaart te organiseren.

- Cornelia Evers

Fijne helpende hand

24 februari 2024

Toen mijn mama overleed was ik erg droevig en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl snel in contact komen met de passende mensen. Ik heb zoveel bijstand gehad van de begeleidster.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Werkelijk heel vriendelijk.

- Natascha van der Heijden

Een respectvol afscheid

22 februari 2024

We hebben een zeer waardige begeleider kunnen vinden. Enkel de nazorg kon eventueel wat beter.

- Cornelia van Beek

Respectvol en sober afscheid

13 februari 2024

We hebben mijn broer een eerbiedige en indrukwekkende teraardebestelling kunnen geven. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet erg aangenaam maar de rest was geweldig geregeld.

- Gerrit Post

Heel fijn opgevangen

7 februari 2024

Ons moeder stond zelf enorm kleurrijk in het leven dus de liefdevolle opvang was ontzettend fijn. Alles was bespreekbaar en in het bijzonder afgestemd op wat wij wilden.

- Manon van Wijk

Uitvaartdienst begeleiding was super

24 januari 2024

Dag en nacht bereikbaar was zeer prettig. Kop koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebakje van oma. Mooi.

- Ilona de Bruin

Snel in contact met de juiste personen

18 januari 2024

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Daardoor waren we in staat de opties en wensen reeds door te spreken. Dit was erg bijzonder en denkbaar door dat we snel diverse uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!

- Pascal Hofman

Het afscheid was top georganiseerd

7 januari 2024

De woorden ontbreken om te verwoorden hoe smaakvol de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden snel de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie ultieme groet mogen houden aan onze fijne opa.

- Gerrit van Loon

Uitermate geschikte begeleiding

5 januari 2024

Alleen heel bijzondere mensen kunnen werken in de uitvaartzorg. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan uitvoeren zoals wij wilde hebben… in 1 term fantastisch!

- Petrus de Lange

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Garnwerd

Uitvaartverzorging Koster

Zuiderweg 191
9744 AD Groningen
Nederland

050 309 5674
http://begrafenis-crematieverzorging.nl/

Sakura Uitvaartverzorging

Nieuwbrugsterweg 1021
9832 TH Den Horn
Nederland

06 46642828
http://www.sakura-uitvaart.nl/

Algemeen Belang DELA

Esdoornlaan 187
9741 KC Groningen
Nederland

050 700 1506
http://www.algemeenbelang.nl/