Uitvaart Feerwerd

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan hulp voor de uitvaart in Feerwerd?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Feerwerd verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Feerwerd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Feerwerd gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Feerwerd vinden

Uitvaart Feerwerd
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Feerwerd aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Feerwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Den Ham, Saaksum en Ezinge bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Feerwerd

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Feerwerd kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Feerwerd vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Feerwerd kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Feerwerd

Het afhandelen van een overlijden is immer intensief. Er is vanzelfsprekend het leed en wellicht de schrik bij een onverwachts heengaan. Het is ook een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet van alles geregeld worden bij een teraardebestelling. Allereerst de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Feerwerd overgebracht worden. In de dagen meteen na het heengaan moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Aanvullende voorkeuren

Indien er van tevoren duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Als dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Feerwerd.

Zeker zul je in deze indrukwekkende tijd meerdere zaken vergeten. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Feerwerd

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Feerwerd te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Feerwerd contacteren

Als een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Feerwerd. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk organiseert. Je kunt dit centrum ook wel zien als de rustplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Thuis opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je overeenkomen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Feerwerd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Hierdoor is het mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Als je verzorging wenst van je dierbare is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Feerwerd. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een afbeelding aanleveren. Ook kun je bij meerdere uitvaartcentra helpen met de verzorging voor het afscheid. Voor de uitvaart kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Feerwerd met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Eveneens kun je ervoor kiezen om een privé moment te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Daarna bestaat er vaak de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje thee te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Feerwerd. Af en toe kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Feerwerd

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Feerwerd

Bij een heengaan is een belangrijke optie waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel duidelijk wat de voorkeur van de overledene was en deze wens wordt in de regel ook gevolgd. De keuze kan evenals overgelaten zijn aan de directe familie.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Feerwerd zal begrijpelijk zijn, maar wat hebben deze verschillen voor invloed op de uitvaart zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Feerwerd gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de dienst naar een begraafplaats getransporteerd worden. Er zijn uitvaartcentra die gezeten zijn bij een kerkhof en af en toe moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gangbaar om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarbij eveneens gecremeerd kan worden. Dit hoeft overigens niet. Je mag gelijktijdig van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er daarnaast voor dat je de tarieven van een begrafenis of crematie in Feerwerd in de gaten hebt. Meestal is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende prijzen voor een steen of gedenkteken op het graf. Logischerwijs is de voorkeur van de gestorvene meestal bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Feerwerd

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Feerwerd

Piekeren over een uitvaart kan een hinderlijk gevoel geven, voornamelijk als je aan de tarieven denkt. Helaas is dit toch echt noodzakelijk, want een uitvaart kan enorm in de kosten lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventueel in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaartdienst kost tegenwoordig rond de € 7.000,-. Hier zitten weliswaar flink wat mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Feerwerd zo exclusief maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de kosten hoger dan indien je louter voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een generaal graf is namelijk minder duur dan een particulier graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Feerwerd en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Feerwerd inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Feerwerd inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Feerwerd

Het is voor iedereen in Feerwerd verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zowel jij als je achtergeblevenen hebben dan de garantie dat zij niet voor flinke prijzen komen te staan. Meestal kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hiermee ben je dan gegarandeerd van een fatsoenlijk geregelde uitvaartdienst.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze optie is ideaal voor wanneer je persoonlijke wensen uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Als laatste is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Feerwerd enorm omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Feerwerd

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Feerwerd verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Feerwerd

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Feerwerd in te huren voor het regelen van een uitvaart in Feerwerd. We hebben het al even eerder aangestipt in dit artikel, maar is het belangrijk om hier wat langer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd loopt.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de uitvaart zelf. Alvorens je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Feerwerd is het steevast verstandig om even via onze pagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even kort in contact komen en heb je direct een goed beeld door wie jij bij voorkeur de allerlaatste dag van jouw dierbare laat regelen. Eveneens is het een goed idee om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Behoren bloemstukken en kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Feerwerd ook in de gelegenheid om misschien live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft gewild? Dit zijn allemaal vragen die je misschien kunt stellen tijdens je zoektocht. In deze periode van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange moeizame zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Feerwerd

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Feerwerd

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Feerwerd. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Feerwerdse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Feerwerd. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Feerwerd bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Feerwerd die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Feerwerd

Het afscheid van grootvader was zo mooi!

18 mei 2024

Dit was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Gelukkig hadden we meelevende ondersteuning, wat zo doorslaggevend is voor een fijne en waardige uitvaart!

- Pascal Mol

Uitermate geschikte begeleiding

17 mei 2024

Alleen heel speciale mensen kunnen werken in de uitvaartzorg. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 woord geweldig!

- Paul van Dijk

Respectvol en sober vertrek

8 mei 2024

We hebben onze broer een eerbiedige en indrukwekkende teraardebestelling kunnen geven. De koffie was enigszins minder smakelijk maar verder alles goed georganiseerd.

- Sander de Lange

Passende uitvaart geregeld

3 mei 2024

Vlug en waardig geregeld. Erg content met hoe dit verlopen is.

- Dennis Janssen

Op verzoek haast onmiddellijk een waardige begeleider

26 april 2024

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Hierdoor waren we in staat de mogelijkheden en wensen alvast door te nemen. Dit was erg uniek en denkbaar door dat we snel een aantal uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank je wel voor het mede mogelijk maken daarvan.

- Bart Kuiper

Een uitkomst bij rouw

15 april 2024

Onverwacht hebben wij via uitvaartplek.nl de geschikte persoon gevonden die ons zo goed kon helpen Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Eric de Jonge

Wel betrokken bij de uitvaartdienst

12 april 2024

Zelden in het leven kom je personen tegen die echt met je betrokken zijn. Nooit verwacht dat we dit bij de uitvaart zo mooi geregeld konden krijgen.

- Roel van Beek

Merci!

1 april 2024

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes binnen. Zelf hebben we praktisch niks autonoom hoeven doen.
Enorm dankjewel!

- Martin van de Ven

Betrokken en hulpvaardig

25 maart 2024

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was erg doorgewinterd. Hij was erg vriendelijk en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij kunnen staan.

- Matthijs de Ruiter

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Feerwerd

Uitvaartverzorging Koster

Zuiderweg 191
9744 AD Groningen
Nederland

050 309 5674
http://begrafenis-crematieverzorging.nl/

Sakura Uitvaartverzorging

Nieuwbrugsterweg 1021
9832 TH Den Horn
Nederland

06 46642828
http://www.sakura-uitvaart.nl/

Algemeen Belang DELA

Esdoornlaan 187
9741 KC Groningen
Nederland

050 700 1506
http://www.algemeenbelang.nl/