Uitvaart Eppenhuizen

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Wil jij een professionele uitvaartondernemer uit Eppenhuizen die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Eppenhuizen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Eppenhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Uitvaartondernemer Eppenhuizen gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Eppenhuizen

Uitvaart Eppenhuizen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 29 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Eppenhuizen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Eppenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Garsthuizen, Startenhuizen en Uithuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Eppenhuizen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Eppenhuizen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Eppenhuizen vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Eppenhuizen

Een heengaan is iedere keer een heftige aangelegenheid. Er is natuurlijk het leed en wellicht de schrik bij een plotsklaps overlijden. Het is bovendien een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Eppenhuizen. In de dagen direct na het heengaan moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstukken
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Het vervoer van de overledene
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • De koffietafel
  • De executie van het testament

Wanneer er van tevoren helderheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Eppenhuizen.

Geheid zul je in deze hectische tijd enkele dingen over het hoofd zien. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Eppenhuizen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Eppenhuizen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Eppenhuizen contacteren

Indien een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Eppenhuizen. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk organiseert. Op deze locatie vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak attractief gemaakt en opgebaard wanneer dit gewenst is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afspreken met jouw betreffende uitvaartondernemer in Eppenhuizen. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Door deze optie zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Naast het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Eppenhuizen er voor je als het aankomt op de verzorging van de overledene. De opties zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleding. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra bijstaan met de verzorging voor het afscheid. Voor de begrafenis kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Eppenhuizen met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een privé tijdstip te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de gelegenheid om tezamen een kopje koffie te drinken en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Eppenhuizen. Tenslotte kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Eppenhuizen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Eppenhuizen

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Het liefste wil je deze persoonlijke keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Doorgaans is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Eppenhuizen een graf gehuurd moet worden. De tariefstelling hiervoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even goed te onderzoeken voor je besluit om een keuze te maken. Behalve de prijzen voor het graf zelf zal je eveneens tariefstelling kwijt zijn aan de steen en een kist. Ook hier kunnen de tariefstelling oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Eppenhuizen zijn beduidend goedkoper. Bij een crematie gaan de meeste prijzen in de asurn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Het is eveneens een optie om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Eppenhuizen, is het altijd wijs om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Er bestaan flink wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt zo al snel flink besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Eppenhuizen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Eppenhuizen

De tarieven voor een uitvaart in Eppenhuizen kunnen mogelijk sterk uitlopen als je veel wensen hebt. Het is ingewikkeld om een schatting te geven zo lang niet iedereen hetzelfde wilt afnemen. Wanneer je een uitvaartverzorger inschakelt kun je denken aan ongeveer 1.500,- euro, dit is meestal afgedekt door een verzekering. Door een uitvaartondernemer te regelen hoef je zelf aan weinig zaken meer te denken. Dat maakt het een optie om op de dag van het allerlaatste afscheid de taken uit handen te geven. De wijze van afscheid nemen kun je zelf inrichten afhankelijk van je behoeften. Indien je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je minimaal €500 lichter. De tariefstelling voor het vervoer verschillen per uitvaartcentrum. Meestal kun je op de internetpagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de prijzen zijn die samen gaan met het vervoer.

Natuurlijk kunnen er aanvullende uitgaven ontstaan bij een uitvaart in Eppenhuizen. Denk aan onder andere bloemen of rouwkaarten. Verder zul je moeten denken aan de kosten die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Bij een begrafenis heb je ook te maken met extra uitgaven voor een (graf)kist, een bepaald graf en een steen. Voor een crematie zul je te maken krijgen met lagere uitgaven, maar zul je ook een (as)urn en dergelijke moeten aankopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Nieuwsgierig naar de doorsnee kosten die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Eppenhuizen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Eppenhuizen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Eppenhuizen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Eppenhuizen

Wij raden iedereen in Eppenhuizen aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je familie hebben dan de opluchting dat zij niet voor hoge kosten komen te staan. Over het algemeen kun je kiezen tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hier ben je dan verzekerd van een goed geregelde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarmee een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze variant is uitstekend indien je specifieke voorkeuren losstaand van een dienstenpakket hebt.

Er zijn bovendien nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Eppenhuizen dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijk vereist. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Eppenhuizen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Eppenhuizen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Eppenhuizen

Het is goed om meteen na het heengaan een uitvaartondernemer in Eppenhuizen te bellen. De rouw overheerst nadat iemand overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is zaken regelen. Als je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je over het algemeen geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen geregeld moeten worden. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

Om allerlei dingen uit je handen te nemen in een periode van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle dingen rondom een uitvaartdienst. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de aangifte regelt als ook het rouwvervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Vervolgens zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel gaan over het invullen van de uitvaart en alle voorkeuren hieromtrent doorspreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme hulp bij een overlijden. Vergelijk vandaar diverse uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Eppenhuizen zal er een prachtige dag plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Eppenhuizen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Eppenhuizen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Eppenhuizen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Eppenhuizense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Eppenhuizen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Eppenhuizen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Eppenhuizen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Eppenhuizen

Direct in contact met de correcte persoon

2 september 2020

Vlak voor het heengaan kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Aan het sterfbed konden de voorkeuren al doorgenomen worden. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende ervaring door deze uitvaartbegeleiders waarmee we gauw in contact stonden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken ervan!

- Wendy Mulder

Uitermate handige hulp

27 augustus 2020

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn bijzonder. Wat een prettige ervaring hebben wij gehad, zo eigen dat was echt heel gewenst in deze moeilijke tijd.

- Pieter de Graaf

Algeheel ontzorgt

20 augustus 2020

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even vergelijken tot het werkelijke afscheid, alles was georganiseerd. Snel en gemakkelijk kwamen wij in contact met de juiste uitvaartcentra. Zeer tevreden.

- Jacob de Haan

Vlug en gemakkelijk uit handen genomen uitvaart

12 augustus 2020

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Doordat het ook snel geregeld was en niet in een koude omgeving vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Deborah Postma

Merci!

7 augustus 2020

Vlot waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we vrijwel niks alleen hoeven doen.
Super erkentelijk!

- Richard Vink

Het afscheid was geweldig georganiseerd

1 augustus 2020

De woorden ontbreken om te beschrijven hoe keurig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al direct contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan uitmuntend. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van opa echt werden gehoord. We hebben echt een mooie ultieme groet kunnen houden aan onze fijne grootpapa.

- Cornelia Meijer

Oprechte betrokkenheid

12 maart 2020

Toen mijn mama overleed was ik erg verdrietig en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een prettige uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ik heb zoveel bijstand gehad van de begeleidster.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Daniëlle Wolters

De uitvaartdienst was fantastisch

8 februari 2020

Gauw en uitmuntend alles geregeld na de offerteaanvraag. Achteraf nog gebeld of ik nog vragen had.

- Marieke van Dijk

De uitvaart van opa was eerbiedig

28 januari 2020

Aangezien dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het best indrukwekkend. Gelukkig hadden we meelevende hulp, wat zo doorslaggevend is voor een goede en passende uitvaartdienst!

- Ivo Driessen

Vlot geregelde huiselijke uitvaart

1 januari 2020

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Arie van Vliet

Prachtig afscheid begeleid

25 december 2019

Vlug en respectvol geregeld. Heel gelukkig.

- Adriaan Brouwer

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Eppenhuizen

Uitvaartverzorging Koster

Zuiderweg 191
9744 AD Groningen
Nederland

050 309 5674
http://begrafenis-crematieverzorging.nl/

Marijke Buursink Uitvaartverzorging

Oosterseweg 1
9785 AD Zuidwolde
Nederland

06 41108520
http://www.marijkebuursink.nl/

Memorum Uitvaartzorg Groningen

Langewoldlaan 31
9727 DE Groningen
Nederland

06 50258085
http://www.memorum.nl/