Uitvaart Uithuizermeeden

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets makkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een fijne uitvaartondernemer uit Uithuizermeeden die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Uithuizermeeden verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het belangrijkste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Uithuizermeeden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Uithuizermeeden gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Uithuizermeeden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Uithuizermeeden aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Uithuizermeeden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit T Zandt, Garsthuizen en Startenhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Uithuizermeeden

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Uithuizermeeden kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Uithuizermeeden. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Uithuizermeeden

Een overlijden is altijd een heftige situatie. Denk aan de schok bij een plotseling heengaan en het daaruit voortkomende leed. Het is daarnaast een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet van alles besloten worden bij een teraardebestelling. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Uithuizermeeden gebracht worden. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Aanvullende wensen

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Uithuizermeeden.

Geheid zul je in deze indrukwekkende tijd een aantal dingen missen. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Uithuizermeeden

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Uithuizermeeden te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Uithuizermeeden contacteren

Voor een teraardebestelling in Uithuizermeeden heb je de opties uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele plaats vindbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een indrukwekkende invloed op alle aangelegenheden voor en na de uitvaart. In ieder uitvaartcentra in Uithuizermeeden zijn er fatsoenlijke faciliteiten om de overledene professioneel en met trots te behouden tot de datum van de begrafenis. Daarnaast is daar alles in gereedheid om je geliefde proper te laten verzorgen.

De zwaarstwegende activiteit van een uitvaartcentrum Uithuizermeeden zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Uiteraard kun je de dierbare ook thuis opbaren. Indien je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor enkel familieleden.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Uithuizermeeden kun je gebruik maken van een speciale ruimte voor het vertrek. De gedienstigheid is het meest intieme deel van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf indelen. Er is de mogelijkheid voor zelfstandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle verschillende geloven. In veel uitvaartcentrum Uithuizermeeden zijn er ook opties voor video- of foto presentaties bij de plechtigheid.

Na de teraardebestelling zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Vergelijk daarom de diverse uitvaartcentra in Uithuizermeeden met elkaar en maak een weloverwogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Uithuizermeeden

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Uithuizermeeden

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer intieme keuze van personen. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen het liefste niet mee opzadelen. Doorgaans is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Belangrijkste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in Uithuizermeeden een graf georganiseerd moet worden. De tarieven kunnen aardig stijgen hiervoor. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even degelijk te onderzoeken voor je besluit om een keuze te maken. Behalve de prijzen voor de rustplaats zelf zal je tevens tariefstelling kwijt zijn aan de (graf)steen en een (graf)kist. Ook hierbij kunnen de tariefstelling stijgen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Uithuizermeeden zijn aanmerkelijk minder duur. Het duurste aan het cremeren is de asurn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit regelmatig mogelijk tegen een compensatie. Het is tevens een optie om zelfstandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Uithuizermeeden, is het altijd wijs om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk omvangrijke afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt zo al snel fiks besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Uithuizermeeden

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Uithuizermeeden

Nadenken over een uitvaart kan een vervelend gevoel geven, vooral als je aan de tariefstelling denkt. Jammer genoeg is dit wel noodzakelijk, want een uitvaart kan best in de kosten lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen daar nog allerlei kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de overledene
 • Eventueel in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Een aantal zaken zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Uithuizermeeden zo kostbaar maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tariefstelling aanzienlijker dan indien je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een algemeen graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Uithuizermeeden en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Uithuizermeeden inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Uithuizermeeden inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Uithuizermeeden

Het is voor elk persoon in Uithuizermeeden verstandig om een uitvaartverzekering te nemen. Zowel jij als je familie hebben dan de garantie dat zij niet voor aanzienlijke tarieven komen te staan. Kort door de bocht zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn opgenomen en waarbij je gegarandeerd bent van een goed geregelde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze variant is uitstekend als je specifieke voorkeuren uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Er zijn verder nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Uithuizermeeden dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijking nodig. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Uithuizermeeden

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Uithuizermeeden verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Uithuizermeeden

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Uithuizermeeden in te huren voor een afscheid in Uithuizermeeden. Even beknopt andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Dit is dan doorgaans meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste wijze zal worden georganiseerd.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de dag zelf. Voordat je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Uithuizermeeden is het iedere keer verstandig om moeiteloos via onze internetpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even kort in contact komen en heb je al snel een goed idee door wie jij het liefste de finale dag van jouw geliefde laat regelen. Verder is het een verstandig plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer tevens in staat om persoonlijke diensten te verrichten, zoals het aankopen van bloemen? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. In deze tijd van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Uithuizermeeden

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Uithuizermeeden

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Uithuizermeeden. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Uithuizermeedense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Uithuizermeeden. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Uithuizermeeden bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Uithuizermeeden die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Uithuizermeeden

Lieve mensen voor de uitvaart

18 mei 2024

De uitvaart is snel, zorgeloos en persoonlijk begeleid.

- Anita Bakker

Tot in de puntjes georganiseerd

12 mei 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw voorhanden. Vooraf veel gesprekken gehad en daardoor was de crematie buitengewoon soepel georganiseerd. Verder hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Paul Meijer

Uitvaart ondersteuning was super

10 mei 2024

Ongeacht het moment van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was erg aangenaam. Kop koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebak van grootmoeder. Schitterend.

- Hendrika Hoekstra

Direct in contact met de juiste persoon

27 april 2024

Voor het werkelijke overlijden van mijn tante zochten wij al contact met meerdere uitvaartcentra. Daardoor waren we in staat de mogelijkheden en wensen reeds door te spreken. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende ervaring door deze uitvaartbegeleiders waarmee we snel in contact waren. Bedankt voor het mogelijk maken hiervan!

- Bianca Mol

Buitengewoon tevreden door fijne hulp

24 april 2024

De personen van het uitvaartcentrum hebben mij uitermate geholpen bij de uitvaart van mijn lieve echtgenoot. Ik hoefde niets alleen te doen. Ik hoefde uitsluitend de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon ondersteunen. De opvolgende dag was het geregeld.

- Ilona van Dongen

De laatste groet was perfect

13 april 2024

De woorden ontbreken om te verwoorden hoe smaakvol de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze personen en het was vanaf begin af aan volmaakt. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daarom hebben we een prachtig afscheid voor onze liefste opa kunnen regelen.

- Linda de Groot

Perfect geregeld

8 april 2024

Nagenoeg onzichtbare begeleiding op de dag van de uitvaartdienst gehad. Vooraf veel gesprekken gehad en daardoor was de crematie ontzettend prettig geregeld. Direct contact ook.

- Patrick van Vliet

De allerlaatste groet was perfect

2 april 2024

Ik heb echt niet de passende woorden om te definiëren hoe gepast het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze personen en het was vanaf begin af aan prima. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van opa echt werden gehoord. Hierdoor hebben we een geweldig afscheid voor onze liefste opa kunnen organiseren.

- Jacob Jansen

Een uitkomst bij verdriet

23 maart 2024

Zomaar hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo fijn kon helpen Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Maria van de Veen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Uithuizermeeden

Marijke Buursink Uitvaartverzorging

Oosterseweg 1
9785 AD Zuidwolde
Nederland

06 41108520
http://www.marijkebuursink.nl/

Algemeen Belang DELA

Esdoornlaan 187
9741 KC Groningen
Nederland

050 700 1506
http://www.algemeenbelang.nl/

Uitvaartverzorging Eefting

Weg naar Den Dam 19
9932 GA Delfzijl
Nederland

0596 633 049
http://www.uitvaartverzorging-eefting.nl/