Uitvaart De Woude

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag draaglijker voor je. Ben jij op zoek naar een professional voor de uitvaart in De Woude?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart De Woude verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit De Woude – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer De Woude gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart De Woude
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 46 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart De Woude aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Woude, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Wormer, Oostknollendam en Markenbinnen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart De Woude

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in De Woude kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in De Woude vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen De Woude

Een overlijden is immer een heftige situatie. Er is vanzelfsprekend het verdriet en mogelijkerwijs de shock bij een onvoorzien heengaan. Het is ook een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er moet veel georganiseerd worden bij een begrafenis. Als eerste de administratieve mededeling bij de gemeente. Dan moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in De Woude. Hierna moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstukken
  • Rouwkaarten
  • Het vervoer van de overledene
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • De koffietafel
  • De uitvoering van het testament

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in De Woude unieke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Zeker zul je in deze drukke periode meerdere zaken over het hoofd zien. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in De Woude

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit De Woude te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in De Woude contacteren

Als iemand heengaat die je dierbaar is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in De Woude Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden geliefden voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Het is ook een optie om iemand thuis op te baren, dit kan meestal worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in De Woude. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Wanneer je verzorging wenst van je dierbare is dit ook voorstelbaar in de uitvaartcentra in De Woude. De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aandoen van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Voor de teraardebestelling kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in De Woude met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 afscheid met de geliefde, dan is dit het moment ervoor. Na het afscheid behoren de bekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de uitvaart af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in De Woude. Tot slot kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit De Woude

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & De Woude

Bij een heengaan is een significante keuzemogelijkheid waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel begrijpelijk wat de wens van de overledene was en deze voorkeur wordt in de regel ook opgevold. Daarnaast kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in De Woude zal helder zijn, maar wat hebben deze verschillen voor invloed op de uitvaart zelf? Besef dat los van de selectie van een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de dienst daardoor in bijna alle uitvaartcentra in De Woude gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de dienst naar een begraafplaats getransporteerd worden. Enige uitvaartcentra zijn gelegen meteen behalve een begraafplaats. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wanneer er voor een crematie wordt gekozen, is het gangbaar om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin eveneens gecremeerd kan worden. Dat is overigens niet gedwongen. Je mag tevens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er gelijktijdig voor dat je de prijzen van een begrafenis of crematie in De Woude in het oog hebt. Een begrafenis zal duurder zijn dan een crematie. Dit komt vooral door de storting van grafrechten aan de gemeente en de aanvullende tariefstelling voor een steen of gedenkteken op de gedenkplaats. overigens is de voorkeur van de gestorvene over het algemeen leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis De Woude

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten De Woude

De tarieven voor een uitvaart in De Woude kunnen zeker aanzienlijk uitlopen als je meerdere voorkeuren hebt. Het is moeilijk om een inschatting te geven zo lang niet elk persoon hetzelfde wilt hebben. Indien je een uitvaartverzorger inhuurt kun je rekenen op ongeveer 1.500,- euro, dat wordt gemiddeld gedekt door een verzekering. Dit is zeker raadzaam, gedurende deze ondersteuning zul je namelijk niet langer alles eigenhandig te hoeven doen. Dit maakt het denkbaar om op de dag van het finale afscheid de taken uit handen te geven. De prijzen voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je bij voorkeur wilt. Wanneer je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je tenminste €500 lichter. De prijs voor het transporteren van je dierbare is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Vaak kun je op de site van de betreffende aanbieder wel zien wat de tarieven zijn die samen gaan met het vervoer.

Uiteraard kunnen er onverwachte uitgaven ontstaan bij een uitvaart in De Woude. Denk aan onder andere bloemen of rouwkaarten. Ook zul je moeten denken aan de kosten die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Wanneer je liever een teraardebestelling wilt organiseren dan zal er zeker een geldbedrag moeten worden uitgegeven aan de rustplaats, aan een kist en aan een steen. Bij een crematie zijn de kosten meestal minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een (as)urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Nieuwsgierig naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio De Woude en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart De Woude inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart De Woude inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering De Woude

Wij advisreren iedereen in De Woude aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan echt dat je familie niet voor onverwachte forse tarieven van de uitvaart komen te staan. In de regel zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hierbij ben je dan gegarandeerd van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze versie is ideaal voor wanneer je aparte wensen uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Tenslotte is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in De Woude dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijking cruciaal. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken De Woude

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in De Woude verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer De Woude

Het is wijselijk om ogenblikkelijk na het heengaan een uitvaartondernemer in De Woude te bellen. De rouw overheerst nadat een mens overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is zaken regelen. Als je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je ook geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen georganiseerd moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

Om meerdere dingen uit je handen te nemen in een periode van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle dingen bij een uitvaartdienst. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt als ook het vervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Later kunnen jullie tezamen bespreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de nabestaanden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in De Woude zorgen voor een mooie laatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in De Woude

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

De Woude

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio De Woude. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De De Woudese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in De Woude. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in De Woude bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit De Woude die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in De Woude

Een integere uitvaartdienst

5 juli 2021

Intiem en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Dank jullie wel.

- Petronella Blom

Uitvaartdienst prachtig zoals gewild

27 juni 2021

Exact zoals mijn papa het wilde! Echt bijzonder mooi (en met relatief lage kosten) hoe we dit vertrek hebben kunnen invullen. Het was ontzettend mooi met alle ‘vreemde’ wensen die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Achteraf is er ook nog even gevraagd hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Vanessa Hendriks

Een waardig vertrek

22 juni 2021

We hebben een uitermate geschikte begeleider kunnen vinden. Enkel de nazorg kon wellicht wat beter.

- Erwin de Leeuw

Uitvaart begeleiding was geweldig

15 juni 2021

Dag en nacht bereikbaarheid was zeer prettig. Kop koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebakje van grootmoeder. Oprecht geweldig geregeld.

- Jolanda van der Horst

Warmhartig bijgestaan

10 juni 2021

Het schitterende bestaan van onze moeder is prachtig omgezet in haar afscheid en de warme opvang was ontroerend. Niets was te vreemd en het was geweldig persoonlijk.

- Marcel de Wit

Het afscheid was top georganiseerd

2 juni 2021

Ik heb werkelijk niet de geschikte woorden om te omschrijven hoe overeenstemmend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden snel de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van opa echt werden gehoord. We hebben echt een mooie ultieme groet mogen houden aan onze fijne grootpapa.

- Bart Kok

Warmhartig bijgestaan

24 mei 2021

Het schitterende leven van onze mamma is formidabel omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was aangrijpend. Alles was mogelijk en voornamelijk afgestemd op wat wij wilden.

- Eveline van Doorn

Het afscheid van grootvader was erg fijn!

22 mei 2021

Het was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Nu weten wij hoe bepalend de juiste persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Monique Evers

Direct in contact met de correcte persoon

15 mei 2021

Vlak voor het heengaan kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Aan het sterfbed konden de wensen al doorgenomen worden. Dit was erg onvergelijkelijk en denkbaar door dat we snel een aantal uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken ervan!

- Manon Bos

Uitgelichte uitvaartondernemers uit De Woude

Bennis Uitvaart

Dorpsstraat 18
1531 HM Wormer
Nederland

075 767 6008
http://www.bennisuitvaart.nl/

Uitvaartverzorging “Memento Mori”

Schoolpad 22
1521 DE Wormerveer
Nederland

075 628 5149
http://mementomori-uitvaart.nl/

funeral Ijmond

Laan van Assumburg 95-A
1962 TL Heemskerk
Nederland

0251 252 094
https://www.ijmonduitvaart.nl/