Uitvaart Driehuizen

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets makkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar een professional voor de uitvaart in Driehuizen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Driehuizen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Driehuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Driehuizen gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Driehuizen

Uitvaart Driehuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Driehuizen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Driehuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Oost Graftdijk, Starnmeer en De Woude bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Driehuizen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Driehuizen kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Driehuizen vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Driehuizen kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Driehuizen

Het afhandelen van een heengaan is immer zwaarwegend. Er is uiteraard het leed en mogelijkerwijs de schrik bij een onverwachts heengaan. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling geregeld moet worden. Er moet veel geregeld worden bij een uitvaart. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Driehuizen gebracht worden. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Rouwboeket
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Het vervoer van de overledene
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • De koffietafel
  • Aanvullende wensen

Indien er vooraf duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Driehuizen.

Zeker zul je in deze indrukwekkende periode meerdere zaken over het hoofd zien. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Driehuizen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Driehuizen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Driehuizen contacteren

Als een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Driehuizen. Lang niet iedereen weet wat de rol is van een dergelijk centrum. Op deze plaats vindt het finale afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak attractief gemaakt en opgebaard wanneer dit gewild is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. Thuis opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afspreken met jouw betreffende uitvaartondernemer in Driehuizen. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Wanneer je verzorging wenst van je dierbare is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Driehuizen. De opties zijn onder andere make-up en ook het aandoen van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Ook kun je bij meerdere uitvaartcentra bijstaan met de behandeling voor het vertrek. Daarnaast kunt je in uitvaartcentrum Driehuizen samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Wil je nog een klein 1 op 1 afscheid met de geliefde, dan is dit het moment hiervoor. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de opties om de teraardebestelling af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Driehuizen. Zo nu en dan kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Driehuizen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Driehuizen

Bij een heengaan is een belangrijke keuzemogelijkheid waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel duidelijk wat de wens van de overledene was en deze wens wordt normaal ook opgevold. Ook kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is de impact op de teraardebestelling zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Driehuizen gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de ceremonie naar een begraafplaats getransporteerd worden. Er zijn uitvaartcentra die gezeten zijn bij een begraafplaats en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het normaal om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dat is overigens niet gedwongen. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Zorg er eveneens voor dat je de kosten van een begrafenis of crematie in Driehuizen in het oog hebt. Een begrafenis zal duurder zijn dan een crematie. Dit heeft in het bijzonder te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende prijzen voor een grafsteen of gedenkteken op het graf. simpelweg is de wens van de overledene meestal bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Driehuizen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Driehuizen

Bij persoonlijke behoeften bij een uitvaart in Driehuizen kan dit aanzienlijk in de kosten lopen. We kunnen amper een kostenplaatje vermelden omdat een uitvaart zeer persoonlijk is. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te roepen kost dit doorgaans €1.500,-. Dit wordt (in de meeste situaties) helemaal gedekt door de uitvaartverzekering. Dit is beslist wenselijk, door deze ondersteuning zul je immers niet meer alles eigenhandig te hoeven doen. In de tijd van rouw is het fijn om dit soort zaken niet zelf te moeten regelen. De kosten voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je het liefste wilt. Indien je dit op een uitvaart locatie laat uitvoeren kun je rekenen op minimaal 500,-. De tariefstelling voor het verplaatsen van je geliefde is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Doorgaans kun je op de website van de betreffende aanbieder wel zien wat de kosten zijn die gepaard gaan met het vervoer.

Aanvullende extra kosten zijn afhankelijk van de behoeften bij een uitvaart in Driehuizen. Hier kan iemand denken aan potentiële bloemen of aan kaarten. Afhankelijk van de aanvullende kosten van een teraardebestelling of een crematie lopen de uitgaven op. Bij een begrafenis heb je ook te maken met extra uitgaven voor een grafkist, een bepaald graf en een steen. Bij een crematie zijn de tarieven over het algemeen minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een (as)urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Driehuizen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Driehuizen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Driehuizen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Driehuizen

Een uitvaartverzekering in Driehuizen is de voornaamste keuze rondom je uitvaart. Als je in Driehuizen een uitvaartverzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een flink gedeelte van de kosten zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen keren een afgesproken bedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Bij deze versie spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet verplicht. Wel is het te adviseren, het maakt het je wel echt een stuk eenvoudiger rondom de uitvaart.

Wat je aan premie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Driehuizen is afhankelijk van een aantal zaken. Dit is dan eveneens de aanleiding dat de verzekeringspremie voor elk persoon zal verschillen. Zo valt een premie lager uit indien je die op een jongere leeftijd afsluit. Logisch, want een ouder persoon overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger iemand. Tevens is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt uitzoeken en van je persoonlijke gezondheid. Het is zo dat een verzekering in Driehuizen niet geaccepteerd kan worden als de verzekeraar je een te risicovol geval vindt. Het aanvragen van een verzekering gaat dan ook meestal gepaard met het meezenden van een gezondheidsverklaring en in een paar gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je natuurlijk ook gewoonweg een geldbedrag opzij zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Als dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Driehuizen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Driehuizen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Driehuizen

Vlak na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Driehuizen De rouw overheerst nadat een persoon overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is dingen organiseren. Wanneer je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je doorgaans geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen geregeld moeten worden. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

Om allerlei zaken uit je handen te nemen in een tijd van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle dingen bij een uitvaartdienst. De achtergeblevene kan dan stilstaan bij het rouwproces. Intussen zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de finale verzorging en rouwvervoer naar een rouwcentrum regelen. Aansluitend zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel zitten over het invullen van de uitvaart en alle voorkeuren hieromtrent bespreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de achtergeblevenen. Vergelijk vandaar meerdere uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Driehuizen zal er een indrukwekkende dag plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Driehuizen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Driehuizen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Driehuizen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Driehuizense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Driehuizen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Driehuizen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Driehuizen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Driehuizen

Betrouwbaar

15 april 2024

We wilden het graag klein en privé houden en dat is gelukt. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Bedankt.

- Arjan Hermans

De uitvaart was fantastisch

7 april 2024

Snel en keurig georganiseerd. Achteraf nog gevraagd of ik nog vragen had.

- Charlotte Janssen

Een intieme begrafenis

5 april 2024

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was vlot en erg vriendelijk. De teksten werden ook herschreven met zijn steun en ook meedenken over alles was klasse.

- Dirk Verhoeven

Het afscheid van grootvader was enorm mooi!

27 maart 2024

Dit was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Gelukkig hadden we meelevende hulp, wat zo beslissend is voor een fijne en passende uitvaart!

- Marjolein van de Ven

Snel geregelde huiselijke uitvaartdienst

22 maart 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was heel betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Doordat het ook vlot geregeld was en niet in een kille ambiance vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Marijke van de Berg

Respectvol en eenvoudig afscheid

12 maart 2024

Respectvol afscheid kunnen nemen van mijn broer. De koffie was wat minder smakelijk maar verder alles goed geregeld.

- Anna van de Ven

Een uitkomst bij rouw

2 maart 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel steun kon bieden. Buitengewoon fijn en een enorme pluim voor de rappe reacties.

- Michiel van de Wal

Op maat hulp was geweldig!

28 februari 2024

Dag en nacht bereikbaar was heel erg aangenaam. De lievelings lekkernij van oma stond tijdens de uitvaart (tijdens de koffie) centraal. Mooi.

- Patrick Smeets

Uitvaartverzorger enorm zorgzaam

17 februari 2024

Eerst komt het leed en de klap en dan weet je dat er van alles besloten moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek vlot mensen inschakelen hiervoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en vooral verbaasd met hoe vriendelijk en op maat deze begeleiding voor ons was. Niks geen koel gedoe, gewoon heel eigen en niets was raar.Petje af.

- Rutger van de Ven

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Driehuizen

Klous Uitvaartverzorging

Rechtestraat 118
1483 BG De Rijp
Nederland

0299 671 204
http://klousuitvaart.nl/

Terramor Uitvaartzorg

Kamerlingh Onnesstraat 27A
1821 BP Alkmaar
Nederland

072 844 9767
http://www.terramor.nl/

Afscheidshuiskamer Alkmaar

Kamerlingh Onnesstraat 27A
1821 BP Alkmaar
Nederland

072 844 9767
http://www.terramor.nl/