Uitvaart Wormer

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Heb jij behoefte aan hulp voor de uitvaart in Wormer?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Wormer verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Wormer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Wormer gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Wormer vinden

Uitvaart Wormer
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Wormer aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Wormer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Wijdewormer, Oost Graftdijk en Starnmeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Wormer

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Wormer is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Wormer vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Wormer

Een heengaan is altijd een heftige gebeurtenis. Denk aan de schok bij een onvoorzien heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Het is ook een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Allereerst de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Wormer vervoerd worden. In de dagen direct na het overlijden dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende voorkeuren

Indien er vooraf helderheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Wormer.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische tijd een aantal dingen vergeten. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Wormer

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Wormer te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Wormer contacteren

Voor een begrafenis in Wormer heb je de opties uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele plaats vindbaar zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bepalende functie bij zowel alle werkzaamheden voorafgaand aan de dag als de teraardebestelling zelf. In elk uitvaartcentrum in Wormer zijn geweldige mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Tegelijkertijd is hier alles aanwezig om de overledene de finale verzorging te kunnen geven.

De zwaarstwegende activiteit van een uitvaartcentrum Wormer zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Vanzelfsprekend kun je de geliefde ook in huis opbaren. Als je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor louter familieleden.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Wormer kun je gebruik maken van een ingerichte zaal voor het vertrek. Als nabestaanden van de overledene kun je het uitleiden erg uniek maken. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Wormer zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties gedurende de plechtigheid.

Wanneer het afscheid is geweest kun je daarna regelmatig nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt vaak kiezen voor iets simpels zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er overvloedige opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Wormer en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Wormer

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Wormer

Bij een overlijden is een cruciale keus waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel helder wat de voorkeur van de overledene was en deze voorkeur wordt normaal daarnaast gevolgd. Daarnaast kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Wormer zal duidelijk zijn, maar wat hebben deze verschillen voor impact op de uitvaart zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Wormer gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de uitvaartdienst naar een begraafplaats getransporteerd worden. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen onmiddellijk behalve een begraafplaats. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gewoon om te kiezen voor een crematorium waar ook de plaats is om een uitvaartdienst te regelen. Dit hoeft overigens niet. Je mag daarnaast van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het belangrijk om de prijzen van een begrafenis en crematie Wormer in de gaten te houden. Een begrafenis zal duurder zijn dan een crematie. Dit ontstaat in het bijzonder door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de extra prijzen voor een (graf)steen of gedenkteken op de rustplaats. Natuurlijk is de wil van de overledene meestal bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Wormer

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Wormer

Het lijkt mogelijkerwijs wat zuur om na een overlijden te moeten stilstaan bij de prijzen van een uitvaart in Wormer. Het is toch echt noodzaak gezien het organiseren van een overlijden best prijzig kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de wensen komen daar nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor melding van overlijden

De prijzen na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Daarbij zitten wel flink wat mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Wormer zo exclusief maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten aanzienlijker dan wanneer je slechts voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf zal minder duur zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Wormer en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Wormer inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Wormer inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Wormer

Een uitvaartverzekering in Wormer regelen is een van de beste beslissingen die je zelf kunt maken. Door middel van een uitvaartverzekering in Wormer zal je er namelijk niet helemaal alleen voor staan als het betrekking heeft op de kosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen compenseren de algemene onkosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Bij genoemde variant spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet verplicht om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, omdat het zaken zoveel zorgelozer maakt bij een uitvaart organiseren, is het absoluut te adviseren.

Wat je aan verzekeringspremie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Wormer is afhankelijk van een aantal zaken. Daardoor wisselt de verzekeringspremie ook per verzekerd bedrag, per persoon en per aanbieder. Zo valt een premie minder hoog uit als je deze op een vroegere leeftijd aangaat. Verklaarbaar, want een ouder mens overlijdt statistisch gezien sneller dan een jonger iemand. Verder is de premie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt afsluiten en van je persoonlijke gezondheid. Een verzekeraar is niet verplicht om je te aanvaarden voor een verzekering. Als een uitvaartverzekeraar in Wormer je een te fors gevaar vindt, zullen ze je afwijzen. Bijna iedere keer zul je dan wel jouw medische dossier moeten inleveren wanneer je een uitvaartverzekering wilt afsluiten. Je kunt er simpelweg ook voor kiezen om zelf een geldbedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker zijn dat de uitvaart betaald kan worden. Indien dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Wormer

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Wormer verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Wormer

Het is een verstandig idee om een uitvaartondernemer in Wormer in te huren voor het regelen van een uitvaart in Wormer. We hebben het al even beknopt vermeld in dit artikel, maar is het belangrijk om hier wat dieper bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd verloopt.

De meeste formaliteiten en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Indien je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Wormer is het iedere keer handig om moeiteloos via onze site een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het finale afscheid is zeer belangrijk en op deze manier heb je snel een impressie van de mensen die dit voor jou kunnen doen. Ook is het een goed plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Horen bloemstukken en (rouw)kaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Wormer ook in de gelegenheid om misschien live muziek te organiseren als de overledene dit heeft verlangd? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen bij het zoeken. We wensen jou sterkte in deze heftige tijd, en helpen jou liever met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Wormer

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Wormer

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Wormer. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Wormerse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Wormer. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Wormer bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Wormer die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Wormer

Liefdevol opgevangen

23 november 2023

Het mooie leven van onze moeder is prachtig omgezet in haar afscheid en de warme opvang was ontroerend. Niks was te vreemd en het was zeer persoonlijk.

- Johanna van der Laan

Lage prijzen en vredig

18 november 2023

Lage tariefstelling en een vredig afscheid was wat we wensten. Aangezien ons inkomen laag is was dit perfect.

- Sylvia Kramer

Enorme steun gehad

10 november 2023

Wij konden eerst goed kijken wie wij prettig vonden. Al vlug waren we met iemand in gesprek die ons persoonlijk benaderde en zaken uit handen wilde nemen. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zuster aan te geven.

- Peter de Graaf

Waardige uitvaart geregeld

29 oktober 2023

Vlot en respectvol geregeld. Erg blij met hoe dit gegaan is.

- Tamara van Dam

De allerlaatste groet was perfect

26 oktober 2023

De woorden ontbreken om te verwoorden hoe mooi de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze personen en het was vanaf begin af aan uitmuntend. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van grootpapa echt werden gehoord. Daardoor hebben we een schitterend afscheid voor onze liefste opa kunnen regelen.

- Bianca Verhoeven

Uitvaartverzorger erg zorgzaam

11 oktober 2023

Eerst komt het verdriet en de klap en dan weet je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek gauw mensen inzetten ervoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en vooral verrast met hoe vriendelijk en op maat deze begeleiding voor ons was. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Petje af.

- Martijn Bosch

Liefdevol bijgestaan

4 oktober 2023

Ons mamma stond zelf enorm kleurrijk in het leven dus de attente opvang was erg welkom. Niets was te eigenaardig en het was heel persoonlijk.

- Alexander Kuijpers

Een integere uitvaart

27 september 2023

Huiselijk en alleen met familie was de wens. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlug de begrafenis regelen. Merci.

- Adriaan Janssen

Flinke hulp gehad

21 september 2023

Wij konden eerst goed voelen wie wij aangenaam vonden. We vonden iemand die ons erg steunde en die zaken vlot voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het heengaan van onze zus aan te geven.

- Ruud de Leeuw

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Wormer

Bennis Uitvaart

Dorpsstraat 18
1531 HM Wormer
Nederland

075 767 6008
http://www.bennisuitvaart.nl/

Uitvaartverzorging “Memento Mori”

Schoolpad 22
1521 DE Wormerveer
Nederland

075 628 5149
http://mementomori-uitvaart.nl/

Associatie Uitvaartverzorging

Jan van Scorelstraat 9
1506 KA Zaandam
Nederland

075 647 8747
http://www.associatieuitvaart.nl/