Uitvaart Krommenie

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Behoefte aan een top uitvaartondernemer uit Krommenie die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Krommenie verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het belangrijkste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Krommenie – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Krommenie gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Krommenie

Uitvaart Krommenie
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Krommenie aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Krommenie, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Starnmeer, De Woude en Wormerveer bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Krommenie

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Krommenie is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Krommenie vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Krommenie kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Krommenie

Bij het overlijden van een naaste spelen er verschillende emoties. Er is natuurlijk het verdriet en misschien de schok bij een plotseling overlijden. Het is tevens een tijd waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Krommenie vervoerd worden. Daarna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Aanvullende voorkeuren

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Krommenie persoonlijke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische periode enkele dingen missen. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Krommenie

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Krommenie te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Krommenie contacteren

Als iemand heengaat die je geliefd is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Krommenie Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Het is ook mogelijk om iemand thuis op te baren, dit kan vaak worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Krommenie. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Hierdoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Indien je behandeling wenst van je geliefde is dit ook voorstelbaar in de uitvaartcentra in Krommenie. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Afbeeldingen aanleveren is aan te raden. Ook kun je bij allerlei uitvaartcentra helpen met de behandeling voor het afscheid. Ook kunt je in uitvaartcentrum Krommenie bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het moment hiervoor. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de opties om de teraardebestelling af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Krommenie kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Tenslotte kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Krommenie

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Krommenie

Het is van belang dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen eigenlijk niet mee belasten. Over het algemeen is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Krommenie een rustplaats gehuurd moet worden. De prijzen kunnen behoorlijk oplopen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen kosten voor een begrafenis. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk na te gaan alvorens je besluit om een keuze te maken. Naast de tarieven voor de grafkuil zelf zal je tevens tarieven kwijt zijn aan de (graf)steen en een (graf)kist. Ook hierbij kunnen de kosten stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Krommenie zijn fors minder duur. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit veelal mogelijk tegen een vergoeding. Het is tevens geoorloofd om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Krommenie, is het altijd verstandig om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te inspecteren zul je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Krommenie

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Krommenie

Nadenken over een uitvaartdienst kan een ellendig gevoel geven, zeker als je aan de prijzen denkt. Helaas is dit echt nodig, want een uitvaartdienst kan aanzienlijk in de papieren lopen. Je gaat überhaupt diverse kosten maken, denk hier aan een (graf)kist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een advertentie voor kennisgeving van overlijden

De kosten na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Hier zitten weliswaar een aantal mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Krommenie zo exclusief maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De tarieven zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een algemeen graf zal minder duur zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Krommenie en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Krommenie inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Krommenie inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Krommenie

Een uitvaartverzekering in Krommenie is de belangrijkste keuze rondom je uitvaart. Door een uitvaartverzekering in Krommenie zal je er tenslotte niet helemaal alleen voor staan als het aankomt op de onkosten. De meeste uitvaartverzekeringen betalen een vaststaand bedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Bij genoemde variant spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Het is overigens niet verplicht om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, aangezien het omstandigheden zoveel zorgelozer maakt bij een uitvaart regelen, is het zeer aan te raden.

Hoeveel je aan verzekeringspremie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Krommenie is afhankelijk van een aantal zaken. Daarom verschilt de verzekeringspremie ook per verzekerd bedrag, per individu en per aanbieder. Zo valt een verzekeringspremie lager uit als je die op een vroegere leeftijd afsluit. Dit is begrijpelijk, de verzekeraar loopt anders buitensporig risico. Ook zal de premie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt hebben en van jouw gezondheid. Een verzekeraar is niet gedwongen om je te accepteren voor een uitvaartverzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Krommenie je een te omvangrijk gevaar vindt, zullen ze je weigeren. Nagenoeg iedere keer zul je dan wel jouw medische dossier moeten aanleveren indien je een uitvaartverzekering wilt afsluiten. Je kunt er natuurlijk daarnaast voor kiezen om zelf een geldbedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen je nabestaanden straks geld tekort bij het bekostigen van jouw uitvaartdienst. Als dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Krommenie

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Krommenie verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Krommenie

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Krommenie in te zetten voor een afscheidsceremonie in Krommenie. Even beknopt andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Het regelen van het afscheid is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dit is dan daarnaast gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte manier zal worden geregeld.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de uitvaartdienst op zichzelf. Voordat je ervoor kiest om direct in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Krommenie is het steevast slim om even via onze website een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even snel in contact komen en heb je al snel een helder beeld door wie jij graag de laatste dag van jouw dierbare laat regelen. Tevens is het een goed idee om altijd even te kijken naar de diensten die er verricht kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer daarnaast in staat om aanvullende diensten te verrichten, zoals het kopen van bloemen? Of is deze uitvaartondernemer in Krommenie ook in staat om mogelijk live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze heftige tijd, en helpen jou liever met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Krommenie

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Krommenie

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Krommenie. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Krommeniese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Krommenie. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Krommenie bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Krommenie die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Krommenie

Betaalbaar en eervol

19 april 2024

Lage prijzen en een sereen afscheid was wat we wensten. We hebben niet zo veel geld dus was van belang.

- Remco Bos

Direct in contact met de correcte personen

10 april 2024

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaart van onze tante. Aan het sterfbed konden de behoeften al doorgenomen worden. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende ervaring dankzij deze uitvaartbegeleiders waarmee we gauw in contact waren. Dank jullie wel voor het mede mogelijk maken daarvan.

- Steven de Lange

Uitvaartdienst ondersteuning was geweldig

3 april 2024

Dag en nacht bereikbaar was zeer aangenaam. Kop koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebakje van grootmoeder. Mooi.

- Deborah Timmermans

De uitvaartdienst was fantastisch

28 maart 2024

Rap en uitstekend alles geregeld na de aanvraag. Naderhand nog gebeld of ik nog vragen had.

- Ronald Kok

Snel in contact met de correcte personen

21 maart 2024

Voor het werkelijke overlijden van mijn tante zochten wij al contact met verschillende uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de voorkeuren al besproken worden. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende ervaring door deze uitvaartbegeleiders waarmee we gauw in contact stonden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken daarvan.

- Femke Kramer

Een intieme uitvaart

11 maart 2024

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was snel en erg lief. Zelfs het helpen met de persoonlijke teksten was niet te veel en de handreiking was erg gerespecteerd.

- Dirk Meijer

Een intieme begrafenis

7 maart 2024

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was handig en erg vriendelijk. De teksten werden ook herschreven met zijn hulp en ook meedenken over alles was goed.

- Robert Maas

Bijzonder geschikte begeleiding

29 februari 2024

Alleen heel bijzondere mensen kunnen bewegen in de uitvaartzorg. Wat een lieve belevenis hebben we gehad, zo persoonlijk dat was echt heel gewild in deze zware tijd.

- Evelien van der Meer

Betrouwbaar

17 februari 2024

We wilden het bij voorkeur klein en persoonlijk houden en dat is gelukt. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Bedankt.

- Yvonne Dijkstra

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Krommenie

Uitvaartverzorging “Memento Mori”

Schoolpad 22
1521 DE Wormerveer
Nederland

075 628 5149
http://mementomori-uitvaart.nl/

Lumen Uitvaart

Hoorne 25
1911 BD Uitgeest
Nederland

06 20822260
http://www.lumenuitvaart.nl/

Uitvaartverzorging Peter de Haan

Emmerzeelstraat 6
1911 SN Uitgeest
Nederland

06 44022582
http://uitvaartservicepeterdehaan.nl/wordpress/