Uitvaart De Bult

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Zoek jij ondersteuning voor de uitvaart in De Bult?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart De Bult verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit De Bult – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer De Bult gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart De Bult
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 62 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart De Bult aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Bult, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Zuidveen, Onna en Kallenkote bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart De Bult

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in De Bult is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in De Bult vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen De Bult

Bij het heengaan van een naaste spelen er verscheidene gevoelens. Denk aan de schok bij een onverwachts overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is bovendien een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet van alles besloten worden bij een uitvaart. Ten eerste de administratieve aangifte bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in De Bult vervoerd worden. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan dienen er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • De uitvoering van het testament

Wanneer er van tevoren helderheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in De Bult unieke wijzigingen aan een begrafenis aan te brengen.

Zeker zul je in deze hectische periode enkele dingen missen. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer vitaal? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in De Bult

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit De Bult te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in De Bult contacteren

Als een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in De Bult. Lang niet iedereen weet wat de functie is van een dergelijk centrum. Op deze plaats vindt het finale afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afspreken met jouw betreffende uitvaartondernemer in De Bult. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Indien je behandeling wenst van je dierbare is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in De Bult. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Afbeeldingen aanleveren is aan te raden. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra assisteren met de behandeling voor het afscheid. Daarnaast kunt je in uitvaartcentrum De Bult samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Tevens kun je ervoor kiezen om een privé tijdstip te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de opties om de uitvaart af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in De Bult. Soms is het een optie om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit De Bult

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & De Bult

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Graag wil je deze moeilijke keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Over het algemeen is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Dit heeft vooral te maken met het feit dat voor een begrafenis in De Bult een grafkuil gehuurd moet worden. De prijzen daarvoor kunnen hard oplopen. De tariefstellingen voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even degelijk uit te zoeken voordat je besluit om een keuze te maken. Naast de kosten voor de grafkuil zelf zal je gelijktijdig tarieven kwijt zijn aan de steen en een (graf)kist. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de tariefstelling hierin uiteraard ook weer gigantisch afwijken.

Een crematie in De Bult brengt lagere tariefstelling met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste tarieven in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls geoorloofd tegen een compensatie. Je kunt er vanzelfsprekend daarnaast voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in De Bult, is het altijd wijs om de kosten tegen elkaar af te wegen. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Je kunt zo al snel behoorlijk besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie De Bult

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in De Bult

Het lijkt mogelijk wat naar om na een heengaan te moeten stilstaan bij de prijzen van een uitvaart in De Bult. Het is tevens noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden best prijzig kan zijn. Je gaat überhaupt meerdere kosten maken, denk hier aan een kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaart kost hedendaags bij benadering € 7.000,-. Daar zitten weliswaar veel mogelijkheden inbegrepen. De tariefstelling voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de behoeften zelf inschatten. Een koffietafel als voorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de kosten aanzienlijker zijn. De tarieven zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een algemeen graf is namelijk minder duur dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio De Bult en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart De Bult inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart De Bult inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering De Bult

Een uitvaartverzekering in De Bult vergelijken is een van de voornaamste beslissingen die je maar kunt maken. Als je in De Bult een uitvaartverzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een aanzienlijk onderdeel van de uitgaven zijn gedekt. De allermeeste uitvaartverzekeringen vergoeden de logische onkosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Bij genoemde optie spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is overigens niet gedwongen om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Wel is het te adviseren, het maakt het je immers echt een stuk zorgelozer ten tijde van de uitvaart.

De premie van de uitvaartverzekering in De Bult zal steevast afhankelijk zijn van bepalende factoren. Dat is dan ook de reden dat de verzekeringspremie voor iedereen zal verschillen. Zo valt een premie lager uit als je die op een jongere leeftijd afsluit. Verstandig, want een ouder persoon overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger persoon. Tevens is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt afsluiten en van je persoonlijke welzijn. Het is zo dat een uitvaartverzekering in De Bult niet geaccepteerd kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Het aanvragen van een verzekering gaat dan ook vaak gepaard met het opsturen van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het opsturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf willen doen dan kun je natuurlijk ook gewoon een geldbedrag opzij zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Indien dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken De Bult

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in De Bult verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer De Bult

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in De Bult in te zetten voor een afscheidsceremonie in De Bult. Even vluchtig weer stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dit is dan daarnaast direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende wijze zal worden geregeld.

De meeste formaliteiten en de strakke planning wordt geregeld door hen. Alvorens je ervoor kiest om direct in zee te gaan met een uitvaartondernemer in De Bult is het steevast goed om moeiteloos via onze site een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je vlug een impressie van de personen die dit voor jou kunnen doen. Daarnaast is het handig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer tevens in staat om aanvullende werkzaamheden te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemstukken? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. In deze periode van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in De Bult

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

De Bult

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio De Bult. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De De Bultse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in De Bult. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in De Bult bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit De Bult die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in De Bult

Zeer mooie dienst gehad!

17 juli 2022

Het is exact gegaan zoals papa het het liefste had gewild. Ongelofelijk hoe persoonlijk en relatief voordelig deze uitvaartdienst georganiseerd is. Niks was vreemd of teveel voor het afscheid, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Ook na de plechtigheid was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Bianca van den Broek

Uitvaart schitterend zoals gehoopt

10 juli 2022

Het is precies gegaan zoals vader het bij voorkeur had gewild. Onvoorstelbaar hoe op maat en relatief goedkoop deze begrafenis georganiseerd is. Het was erg mooi met alle ‘vreemde’ behoeften die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Zelfs na de uitvaart was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Marijke van de Velden

Op maat hulp was super!

7 juli 2022

Dag en nacht bereikbaar was enorm prettig. Kopje koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebak van grootmoeder. Echt prachtig georganiseerd.

- Cindy Hoekstra

Persoonlijke uitvaartdienst

26 juni 2022

Na het vlotte eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke behoeften in de plechtigheid opnemen. Aangezien dit er redelijk wat waren was het een geweldig persoonlijke uitvaartdienst zoals onze papa dat het liefste wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Suzanne Kuijpers

Een persoonlijk uitvaart geregeld

24 juni 2022

Zelden in het leven kom je mensen tegen die echt met je betrokken zijn. We zijn een positieve ervaring rijker door deze uitvaartdienst, hoe gek dat misschien klinkt.

- Niels Vos

Enorm medelevend

17 juni 2022

We waren even radeloos toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl vlug in verbinding met een hele liefdevolle begeleidster. We hadden heel gauw contact en ze heeft ons geweldig fijn geholpen met het regelen.

- Eva de Bruijn

Verwachtingen zijn overtroffen

10 juni 2022

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was enorm meegaand dus dit was vlug geregeld.

- Joris van de Ven

Uitermate handige begeleiding

31 mei 2022

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn uniek. Wat een prettige ervaring hebben we gehad, zo persoonlijk dat was echt heel gewenst in deze zware tijd.

- Jan Smit

Vlot geregelde huiselijke uitvaart

24 mei 2022

De uitvaartorganisatie van onze keuze was heel betrokken. Het afscheid (en de locatie) voelde volkomen relaxed ondanks het verdriet. Doordat het ook vlot geregeld was en niet in een koude omgeving vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Anna de Vos

Uitgelichte uitvaartondernemers uit De Bult

uitvaartverzorging MadelieF

Burgemeester Boldinghlaan 9
8334 ST Tuk
Nederland

06 33995950
http://www.uitvaartverzorging-madelief.nl/

Tri Limes Uitvaartzorg

Bergweg 66
8334 MC Tuk
Nederland

0521 519 016
http://trilimes.nl/

De Laatste Eer – Uitvaartverzorging en -verzekering

Kornputsingel 40
8331 JV Steenwijk
Nederland

0521 513 660
http://www.dlesteenwijk.nl/