Uitvaart Borger

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets makkelijker willen maken. Behoefte aan een gemoedelijke uitvaartondernemer in Borger die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Borger verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Borger – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Borger gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Borger vinden

Uitvaart Borger
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Borger aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Borger, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Buinen, Drouwen en Westdorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Borger

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Borger is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Borger vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Borger

Het regelen van een overlijden is immer intens. Er is uiteraard het leed en wellicht de shock bij een onverwacht heengaan. Maar een heengaan houdt ook een drukke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste de administratieve mededeling bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Borger vervoerd worden. Daarna moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van het testament

Indien er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Borger.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende periode meerdere zaken missen. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer vitaal? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Borger

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Borger te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Borger contacteren

Indien een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Borger. Lang niet iedereen weet wat de functie is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden geliefden klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. Thuis opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afspreken met jouw betreffende uitvaartondernemer in Borger. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Hierdoor is het mogelijk om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Indien je behandeling wenst van je geliefde is dit ook voorstelbaar in de uitvaartcentra in Borger. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Afbeeldingen aanleveren is wenselijk. Ook kun je bij allerlei uitvaartcentra bijstaan met de behandeling voor het afscheid. Daarnaast kunt je in uitvaartcentrum Borger samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Wil je nog een klein 1 op 1 moment met de geliefde, dan is dit het tijdstip hiervoor. Daarna bestaat er vaak de mogelijkheid om gelijktijdig een kopje thee te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Borger. Tot slot kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Borger

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Borger

Bij een heengaan is een belangrijke keuzemogelijkheid waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel duidelijk wat de wens van de overledene was en deze wens wordt normaal alsmede gevolgd. Ook kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is de impact op de uitvaart zelf? Besef dat ongeacht de keuzemogelijkheid een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de uitvaartdienst daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Borger gehouden kan worden.

Indien men kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene daarna naar een begraafplaats worden overgebracht. Enkele uitvaartcentra zijn gelegen onmiddellijk naast een kerkhof. Anders moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het gangbaar om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te organiseren. Dat hoeft trouwens niet. Je mag tevens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er ook voor dat je de prijzen van een begrafenis of crematie in Borger in het oog houdt. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit heeft in het bijzonder te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende prijzen voor een (graf)steen of gedenkteken op de rustplaats. Natuurlijk is de wens van de overledene immer leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Borger

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Borger

Het lijkt wellicht wat zuur om na een overlijden te moeten stilstaan bij de tariefstelling van een uitvaart in Borger. Jammer genoeg is dit wel nodig, want een uitvaartdienst kan best in de papieren lopen. Je gaat sowieso diverse kosten maken, denk hier aan een grafkist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen hier nog extra kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot tenminste 7.000,- euro. Hier zitten wel flink wat opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Borger zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is standaard met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de uitgaven aanzienlijker zijn. De tarieven zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een alledaags graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Borger en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Borger inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Borger inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Borger

Het is voor iedereen in Borger slim om een uitvaartverzekering te nemen. Evenzeer jij als je achtergeblevenen hebben dan de garantie dat zij niet voor enorme prijzen komen te staan. Meestal zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn geïntegreerd en waarbij je verzekerd bent van een fatsoenlijk geregelde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze versie is uitstekend als je bijzondere wensen buiten een dienstenpakket hebt.

Als laatste is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Borger enorm groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Borger

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Borger verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Borger

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in Borger in te huren voor het organiseren van een uitvaart in Borger. Even beknopt opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Het regelen van het afscheid is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel verloopt.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het regelen van de dag zelf. Indien je ervoor kiest om meteen in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Borger is het altijd verstandig om moeiteloos via onze website een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je meteen een indruk van degene die dit voor jou kunnen doen. Daarnaast is het een verstandig idee om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Horen bloemstukken en (rouw)kaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. In deze tijd van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige pittige zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Borger

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Borger

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Borger. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Borgerse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Borger. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Borger bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Borger die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Borger

Eerbiedige uitvaart

20 mei 2023

Respectvol afscheid kunnen nemen van onze broer. De koffie was iets minder lekker maar verder alles goed geregeld.

- Cornelis Verbeek

Een steun in deze heftige tijd

9 mei 2023

Niet verwacht om via uitvaartplek iemand te vinden die zoveel steun kon bieden. Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Gerrit Jacobs

Heel fijn opgevangen

1 mei 2023

Het schitterende leven van onze moeder is formidabel omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was ontroerend. Niks was te eigenaardig en het was zeer persoonlijk.

- Koen Martens

Volledig ontzorgt

26 april 2023

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van het ongecompliceerd aan kunnen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijking op de verzekering voltooid achteraf) tot de echte uitvaart. Snel en eenvoudig kwamen wij in contact met de juiste uitvaartcentra. Absoluut tevreden.

- Steven Wolters

De uitvaart was schitterend

16 april 2023

Gauw en uitmuntend alles georganiseerd na de offerteaanvraag. Ook nog na de uitvaart even gebeld of we nog vragen hadden.

- Albert van Leeuwen

Flinke hulp gehad

14 april 2023

Vrijblijvend eerst kunnen bestuderen wie er bij ons paste. Al razendsnel waren we met iemand in contact die ons persoonlijk benaderde en zaken uit handen wilde nemen. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het sterven van mijn zus) was geregeld.

- Lisette Verhoeven

Een eigen uitvaart georganiseerd

7 april 2023

Zelden in het leven kom je mensen tegen die echt met je betrokken zijn. Geenszins verwacht dat we dit bij de uitvaart zo mooi georganiseerd konden krijgen.

- Albert Peters

Geweldig geholpen

25 maart 2023

Vrijblijvend eerst kunnen bestuderen wie er bij ons paste. We vonden iemand die ons erg steunde en die dingen direct voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het heengaan van onze zuster aan te geven.

- Maarten Post

Een steun in deze heftige tijd

17 maart 2023

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel steun kon bieden. Ontzettend fijn en een enorme pluim voor de vlotte reacties.

- Simone Postma

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Borger

Peter Dijkstra Uitvrt.verzorg.

Rozenlaan 5
9648 LG Wildervank
Nederland

0598 470 371
http://www.dijkstra-uitvaartverzorging.nl/

Uitvaartzorg BijZonder

Berkenlaan 20
9482 RL Tynaarlo
Nederland

0592 853 435
http://www.uitvaartzorg-bijzonder.nl/

Van Bergen Uitvaartassistentie

Industrieweg 20
9482 TT Tynaarlo
Nederland

0592 544 066
http://www.vanbergenuitvaart.nl/