Uitvaart Buinen

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Wil jij een professionele uitvaartondernemer in Buinen die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Buinen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Buinen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Buinen gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Buinen

Uitvaart Buinen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Buinen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Buinen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Drouwenerveen, Bronnegerveen en Bronneger bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Buinen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Buinen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Buinen. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Buinen kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Buinen

Bij het heengaan van een geliefde spelen er diverse gevoelens. Denk aan de schrik bij een onvoorzien overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is ook een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Buinen overgebracht worden. In de dagen direct na het overlijden moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • De executie van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Buinen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd veel zaken missen. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Buinen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Buinen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Buinen contacteren

Bij een uitvaart in Buinen kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentra die verdeeld over de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum behelst een significante rol bij zowel alle werkzaamheden vooraf aan de uitvaart als de begrafenis zelf. In elk uitvaartcentrum in Buinen zijn geweldige mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Tevens is daar alles in paraatheid om je dierbare keurig te laten verzorgen.

De belangrijkste rol van een uitvaartcentrum Buinen zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Vanzelfsprekend kun je de overledene ook thuis opbaren. Wanneer je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt vantevoren een moment voor condoleances plannen voor alle mensen die de overledene kenden. Eveneens kun je het besloten houden voor alleen genodigden of familie.

De meeste uitvaartcentra in Buinen hebben een aula waar de uitvaart gehouden kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het afscheid erg uniek maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In veel uitvaartcentrum Buinen zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen bij de uitvaartdienst.

Op het moment dat het afscheid is geweest kun je aansluitend dikwijls nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit kan een simpele koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Buinen en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Buinen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Buinen

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer persoonlijke keuze van mensen. Hier wil je jouw nabestaanden het liefste niet mee belasten. Een crematie is doorgaans genomen minder prijzig dan een begrafenis. Dit heeft vooral te maken met het feit dat voor een begrafenis in Buinen een rustplaats gehuurd moet worden. De tarieven kunnen flink oplopen hiervoor. De tarieven voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk na te gaan alvorens je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de prijzen voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een steen. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de tariefstelling hierin simpelweg ook weer zeer veel verschillen.

Crematies in Buinen zijn beduidend beter geprijsd. Het duurste aan het cremeren is de urn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit vaak denkbaar tegen een kostenvergoeding. Het is ook geoorloofd om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Buinen wilt is het van nut om de tariefstelling altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk grote verschillen tussen de aanbieders. Door dit te signaleren zal je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Buinen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Buinen

Piekeren over een uitvaartdienst kan een ellendig gevoel geven, met name als je aan de prijzen denkt. Jammer genoeg is dit toch echt nodig, want een uitvaartdienst kan aanzienlijk in de kosten lopen. Je gaat überhaupt een aantal kosten maken, denk hierbij aan een (graf)kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de wensen komen daar nog allerlei kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaartdienst kost tegenwoordig circa € 7.000,-. Een veelheid zaken zitten hier standaard bij in. De tariefstelling voor de uitvaart kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf inschatten. Een koffietafel onder andere, is normaal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de tariefstelling aanzienlijker dan indien je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Buinen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Buinen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Buinen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Buinen

Een uitvaartverzekering in Buinen afsluiten is een van de beste beslissingen die je zelfstandig kunt maken. Door een uitvaartverzekering in Buinen zul je er immers niet helemaal alleen voor staan als het neerkomt op de kosten. De meeste uitvaartverzekeringen betalen een bepaald bedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een vaststaand geldbedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet verplicht om een dergelijke verzekering af te sluiten. Maar, aangezien het dingen zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart organiseren, is het zeer te adviseren.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Buinen zal steevast afhankelijk zijn van een aantal factoren. Dat is dan eveneens de reden dat de verzekeringspremie voor elk persoon zal wisselen. Zo valt een verzekeringspremie minder hoog uit indien je deze op een jongere leeftijd aangaat. Dit is logisch, de verzekeraar neemt anders teveel risico. Tevens zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt afsluiten en van jouw gezondheid. Een aanbieder is niet verplicht om je te accepteren voor een verzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Buinen je een te groot gevaar vindt, kunnen ze je afslaan. Het aanvragen van een uitvaartverzekering gaat dan ook meestal gepaard met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in een paar gevallen het meesturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je uiteraard ook gewoonweg een bedrag apart zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker zijn dat de uitvaart bekostigd kan worden. Als dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Buinen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Buinen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Buinen

Vlak na het heengaan van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Buinen Na een overlijden zul je niet in de sfeer zijn om onmiddellijk al dingen te regelen. Indien dit de eerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de familie. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt alsmede het transport van de overledene naar een uitvaartcentrum. Dan kunnen jullie tezamen doorspreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de familie. Vergelijk daarom allerlei uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Buinen zal er een mooie uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Buinen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Buinen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Buinen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Buinense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Buinen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Buinen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Buinen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Buinen

Een uitkomst bij verdriet

29 februari 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel steun kon bieden. Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Maurice de Koning

Een respectvol vertrek

19 februari 2024

Er is geen andere uitvaartverzorger te vinden die meer betrokken is dan de onze. Enkel de nazorg kon mogelijk wat beter.

- Susanne Molenaar

Passende uitvaart geregeld

15 februari 2024

Razendsnel en waardig geregeld. Erg content met hoe dit verlopen is.

- Cornelia Boer

Speciale mensen

5 februari 2024

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn uniek. Zo betrokken zijn bij zoiets persoonlijks en het dan uitvoeren zoals wij wilde hebben… in 1 term geweldig!

- Sander Bakker

Flinke steun gehad

21 januari 2024

Vrijblijvend eerst kunnen kijken wie er bij ons paste. We vonden iemand die ons erg steunde en die dingen vlot voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zus aan te geven.

- Wilhelmus van de Veen

Verwachtingen zijn overtroffen

15 januari 2024

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was enorm meegaand dus dit was vlug georganiseerd.

- Laura van Dam

Eerbiedige uitvaart

13 januari 2024

We hebben mijn broer een waardige en fijne uitvaartdienst kunnen geven. De koffie was enigszins minder lekker maar verder alles goed gegaan.

- Edwin Vos

Het afscheid was prachtig

3 januari 2024

Razendsnel en zorgvuldig georganiseerd. Achteraf nog gebeld of ik nog vragen had.

- Sander van Doorn

Volkomen de zorg uit handen

29 december 2023

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het echte afscheid, alles was besloten . Snel en gemakkelijk kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Buitengewoon tevreden.

- Thijs Meijer

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Buinen

Uitvaart Vereniging Stadskanaal

H.J. Kniggekade 124
9503 RL Stadskanaal
Nederland

0599 616 554
http://uitvaartverenigingstadskanaal.nl/

Uitvaartvereniging Borger en omstreken

Westdorperstraat 1
9531 BH Borger
Nederland

06 23719576
http://www.uitvaartborger.nl/

Bouman Uitvaartzorg

Achter de Brink 19
9531 AZ Borger
Nederland

085 800 0079
http://www.boumanuitvaartzorg.nl/