Uitvaart Ees

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag draaglijker voor je. Heb jij behoefte aan ondersteuning voor de uitvaart in Ees?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Ees verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Ees – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Ees gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Ees
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Ees aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ees, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Bronnegerveen, Bronneger en Buinen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Ees

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Ees is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Ees. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Ees kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Ees

Een uitvaart regelt zichzelf niet en hier komt aardig wat bij kijken. Aangezien je fouten wilt voorkomen is het aan te raden om dit door een ander te laten regelen. Vaak willen familieleden of bekenden je hierbij ondersteunen, maar je kunt dit daarnaast aan een uitvaartondernemer over laten. Zij assisteren je met het organiseren van alles wat er belangrijk is op deze dag. Welke fasen doorloop je tijdens dit proces? Alles start bij het melden van overlijden bij de gemeente. Bij een uitvaart organiseren in Ees is dit altijd de leidende stap die genomen moet worden. Dankzij deze aangifte zal je beschikken over een verlof voor het begraven of cremeren. Buiten dit verlof kun je niet de daaropvolgende stappen ondernemen voor het organiseren. Vanzelfsprekend zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten brengen rondom het heengaan. Dit kan ingetogen binnen de directe cirkel van de overledene, of publiekelijker door iedereen in te lichten die de overledene kent.

Hierna is het ogenblik aangebroken om de teraardebestelling eigenhandig te gaan regelen. Hier doelen we dus op de uitvaartdiensten en op het bestellen van een graf of askruik. Raadpleeg altijd het testament om te achterhalen hoe de overledene wil dat de uitvaart ingericht wordt. Als er geen wilsbeschikking beschikbaar is zul je je als naverwanten moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? Regelmatig kunnen uitvaartdiensten op maat worden aangeboden. Dit geldt voor dingen als:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de plechtigheid?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel personen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de dag is het van belang om de resterende zaken te organiseren. Normaal gesproken is dit de periode waarin financiëel de balans wordt opgesteld en de laatste rekeningen worden voldaan. Tot slot is er dan nog de afhandeling van de (mogelijke) nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Ees

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Ees te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Ees contacteren

Als een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Ees. Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden geliefden voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Het is ook een optie om iemand thuis op te baren, dit kan doorgaans worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Ees. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Door deze optie zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Indien je behandeling wenst van je geliefde is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Ees. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Eveneens kunt je in uitvaartcentrum Ees samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het moment ervoor. Daarna bestaat er vaak de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje koffie te drinken en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Ees. Af en toe kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Ees

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Ees

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw nabestaanden bij voorkeur niet mee belasten. Een crematie is gemiddeld genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Ees een grafkuil gehuurd moet worden. De kosten kunnen flink oplopen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan echt om eerst wat onderzoek te plegen. Naast de tarieven voor de grafkuil zelf zal je ook tariefstelling kwijt zijn aan de (graf)steen en een grafkist. Ook hier kunnen de prijzen oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Ees zijn beduidend beter geprijsd. Het prijzigste aan het cremeren is de urn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit vaak geoorloofd tegen een kostenvergoeding. Je kunt er vanzelfsprekend tevens voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Ees wilt is het van waarde om de kosten altijd goed te vergelijken. Onderling zitten er namelijk flinke afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te inspecteren zal je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Ees

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Ees

Het lijkt mogelijkerwijs wat zuur om na een overlijden na te denken over de tarieven van een uitvaart in Ees. Het is wel noodzaak gezien het regelen van een heengaan aanzienlijk kostbaar kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de finale verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen hier nog allerlei kosten bij, zoals:

  • De locatie van opbaren voor de uitvaart
  • Het transport van de gestorvene
  • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
  • Bloemstukken
  • Rouwkaarten
  • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaart kost tegenwoordig bij benadering € 7.000,-. Een aantal aangelegenheden zitten hier standaard bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Ees zo exclusief maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de tarieven hoger zijn. De tarieven zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een algemeen graf zal goedkoper zijn dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Ees en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Ees inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Ees inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Ees

Het is voor iedereen uit Ees raadzaam om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan immers dat je familie niet voor onverwachte aanzienlijke kosten van de uitvaart komen te staan. Doorgaans kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn geïntegreerd en waardoor je verzekerd bent van een degelijk geregelde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze versie is volmaakt indien je bijzondere voorkeuren buiten een dienstenpakket hebt.

Tot slot is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Ees enorm groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Ees

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Ees verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Ees

Het is verstandig om ogenblikkelijk na het heengaan een uitvaartondernemer in Ees te bellen. Na een overlijden zul je niet in de sfeer zijn om onmiddellijk al zaken te regelen. Indien je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je over het algemeen geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken geregeld moeten worden. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

Om meerdere dingen uit je handen te nemen in een tijd van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle dingen rondom een uitvaartdienst. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Ondertussen zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de laatste verzorging en rouwvervoer naar een rouwcentrum organiseren. Dan kunnen jullie samen bespreken wat de behoeften rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke toegevoegde waarde bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Ees zorgen voor een fijne allerlaatste groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Ees

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Ees

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Ees. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Eesse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Ees. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Ees bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Ees die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Ees

Uitvaartbegeleider was heel lief

11 juni 2024

Vooraf komt het verdriet en de dreun en dan weet je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek gauw mensen inschakelen hiervoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en vooral verrast met hoe lief en op maat deze begeleiding voor ons was. Niets geen nuchter gedoe, oprecht heel persoonlijk en niets was eigenaardig.Petje af.

- Nancy de Jong

Vlug en moeiteloos uit handen genomen afscheid

6 juni 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Het afscheid (en de plaats) voelde heel relaxed ondanks het verdriet. Doordat het ook vlot geregeld was en niet in een kille omgeving vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Raymond van der Meer

Een waardig vertrek

28 mei 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te bedenken die meer betrokken is dan die van ons. Alleen de nazorg kon misschien wat beter.

- Angelique van der Heijden

Betrokken en hulpvaardig

20 mei 2024

Deze uitvaart is memorabel, de uitvaartverzorger was erg ervaren. Deze was geweldig nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Dirk Jansen

Goedkoop en eervol

11 mei 2024

Lage tarieven en een vredig afscheid was wat we wensten. Aangezien ons inkomen beperkt is was dit uitstekend.

- Angelique Kuiper

Bijzondere mensen

9 mei 2024

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn uniek. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 woord fantastisch!

- René de Jonge

Eerbiedige uitvaart

30 april 2024

Respectvol afscheid kunnen nemen van onze broer. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet zo lekker maar de rest was geweldig geregeld.

- Roel van Veen

Zeer mooie ceremonie gehad!

24 april 2024

Het is exact gegaan zoals vader het bij voorkeur had gewild. Onvoorstelbaar hoe persoonlijk en relatief voordelig deze begrafenis georganiseerd is. Het was erg mooi met alle ‘aparte’ wensen die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Naderhand is er ook nog even gepolst hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Maurice de Vos

Het vertrek van opa was zo mooi!

17 april 2024

Aangezien dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het enorm spannend. Gelukkig hadden we meelevende ondersteuning, wat zo doorslaggevend is voor een goede en waardige begrafenis!

- Catharina van den Bosch

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Ees

Peter Dijkstra Uitvrt.verzorg.

Rozenlaan 5
9648 LG Wildervank
Nederland

0598 470 371
http://www.dijkstra-uitvaartverzorging.nl/

Uitvaartzorg BijZonder

Berkenlaan 20
9482 RL Tynaarlo
Nederland

0592 853 435
http://www.uitvaartzorg-bijzonder.nl/

Lichtenberg uitvaartzorg

Palmenhage 19
9501 TT Stadskanaal
Nederland

06 53575978
http://www.lichtenberguitvaartzorg.nl/