Uitvaart Nieuw Lekkerland

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Ben jij op zoek naar hulp voor de uitvaart in Nieuw Lekkerland?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Nieuw Lekkerland verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Nieuw Lekkerland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Nieuw Lekkerland gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Nieuw Lekkerland
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Nieuw Lekkerland aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Nieuw Lekkerland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Papendrecht, Ouderkerk aan den IJssel en Lekkerkerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Nieuw Lekkerland

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Nieuw Lekkerland kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Nieuw Lekkerland vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Nieuw Lekkerland

Bij het overlijden van een medemens spelen er verscheidene emoties. Er is vanzelfsprekend het verdriet en wellicht de shock bij een onvoorzien overlijden. Het is tevens een tijd waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Als eerste de administratieve aangifte bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Nieuw Lekkerland. In de dagen direct na het overlijden moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende voorkeuren

Indien er van tevoren duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Nieuw Lekkerland unieke wijzigingen aan een begrafenis aan te brengen.

Zeker zul je in deze indrukwekkende periode een aantal zaken missen. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Nieuw Lekkerland

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Nieuw Lekkerland te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Nieuw Lekkerland contacteren

Als iemand overlijdt die je geliefd is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Nieuw Lekkerland Lang niet iedereen weet wat de rol is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak aantrekkelijk gemaakt en opgebaard wanneer dit gewenst is door de nabestaanden. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Het is ook een optie om iemand in eigen woning op te baren, dit kan meestal worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Nieuw Lekkerland. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Daardoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Behalve het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Nieuw Lekkerland er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. De opties zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aandoen van bepaalde kleren. Foto’s aanleveren is aan te raden. Ook kun je bij diverse uitvaartcentra assisteren met de behandeling voor het vertrek. Voor de teraardebestelling kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Nieuw Lekkerland met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Bovendien kun je ervoor kiezen om een privé moment te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de opties om de uitvaart af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Nieuw Lekkerland kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematorium. Soms is het mogelijk om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Nieuw Lekkerland

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Nieuw Lekkerland

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw nabestaanden het liefste niet mee opzadelen. Een crematie is over het algemeen genomen minder prijzig dan een begrafenis. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Nieuw Lekkerland een rustplaats gehuurd moet worden. De tarieven kunnen stevig oplopen hiervoor. De tariefstelling voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even degelijk uit te vogelen voor je besluit om een keuze te maken. Behalve de prijzen voor het graf zelf zal je gelijktijdig kosten kwijt zijn aan de steen en een (graf)kist. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de tarieven hierin logischerwijs ook weer beduidend afwijken.

Crematies in Nieuw Lekkerland zijn aanmerkelijk beter geprijsd. Het duurste aan het cremeren is de urn. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Het is ook geoorloofd om eigenhandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Nieuw Lekkerland, is het immer verstandig om de tariefstelling tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk forse verschillen tussen de aanbieders. Door dit te signaleren zul je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Nieuw Lekkerland

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Nieuw Lekkerland

Het lijkt mogelijk wat naar om na een heengaan te moeten stilstaan bij de tarieven van een uitvaart in Nieuw Lekkerland. Het is echt noodzaak gezien het regelen van een overlijden aanzienlijk duur kan zijn. Je gaat sowieso diverse kosten maken, denk hier aan een (graf)kist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen daar nog diverse kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor mededeling van overlijden

Een doorsnee uitvaartdienst kost hedendaags circa € 7.000,-. Daarbij zitten wel een aantal mogelijkheden inbegrepen. De tarieven voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf inschatten. Een koffietafel als voorbeeld, is normaal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de tarieven hoger zijn. De tarieven zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een algemeen graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Nieuw Lekkerland en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Nieuw Lekkerland inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Nieuw Lekkerland inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Nieuw Lekkerland

Een uitvaartverzekering in Nieuw Lekkerland regelen is een van de voornaamste beslissingen die je zelfstandig kunt maken. Door een uitvaartverzekering in Nieuw Lekkerland zul je er tenslotte niet helemaal afzonderlijk voor staan als het betrekking heeft op de onkosten. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de logische kosten die komen kijken bij een uitvaart. Bij genoemde versie spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Wel is het te adviseren, het maakt het je immers echt een stuk zorgelozer in tijden van de uitvaart.

De premie van de uitvaartverzekering in Nieuw Lekkerland zal steevast afhankelijk zijn van bepalende factoren. Dit is dan eveneens de aanleiding dat de verzekeringspremie voor elk persoon zal wisselen. Zo valt een verzekeringspremie lager uit indien je die op een vroegere leeftijd aangaat. Dit is begrijpelijk, de verzekeraar neemt anders teveel risico. Verder is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt regelen en van je persoonlijke gezondheid. Het is zo dat een verzekering in Nieuw Lekkerland afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Het regelen van een uitvaartverzekering gaat dan ook vaak samen met het meesturen van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Mocht je het zelf liever doen dan kun je natuurlijk ook gewoonweg geld opzij zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen de achtergeblevenen later een bedrag tekort bij het betalen van jouw uitvaart. Bij een gebrek zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen om de overige kosten te betalen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Nieuw Lekkerland

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Nieuw Lekkerland verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Nieuw Lekkerland

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Nieuw Lekkerland in te huren voor het organiseren van een uitvaart in Nieuw Lekkerland. Even vluchtig wederom stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd verloopt.

Alle plechtigheden en de vlekkeloze planning wordt georganiseerd door hen. Alvorens je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Nieuw Lekkerland is het iedere keer verstandig om moeiteloos via onze internetpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is erg belangrijk en op deze manier heb je meteen een impressie van degene die dit voor jou kunnen doen. Bovendien is het goed om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Behoren bloemen en kaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. In deze tijd van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Nieuw Lekkerland

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Nieuw Lekkerland

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Nieuw Lekkerland. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Nieuw Lekkerlandse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Nieuw Lekkerland. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Nieuw Lekkerland bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Nieuw Lekkerland die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Nieuw Lekkerland

Formidabel afscheid

25 november 2023

De uitvaart was erg imponerend. Ondanks het verdriet na het overlijden van oma hadden we geen waardiger afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Het tempo van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, daardoor was er flink wat tijd om de uitvaart te organiseren.

- Sharon van de Pol

Een steun in deze heftige tijd

14 november 2023

Onverwachts hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo fijn kon helpen Erg fijn en een terechte pluim voor de vlotte reacties.

- Ellen van Veen

Algeheel ontzorgt

6 november 2023

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even vergelijken tot het werkelijke afscheid, alles was geregeld. Het verliep gemakkelijk en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Buitengewoon tevreden.

- Tom de Groot

Respectvol en sober vertrek

29 oktober 2023

We hebben onze broer een waardige en prachtige teraardebestelling kunnen geven. Het enige minpuntje was de koffie, deze was niet erg aangenaam maar de rest was super georganiseerd.

- Elizabeth Driessen

Persoonlijke begeleiding afscheid

22 oktober 2023

De uitvaart is snel, onbezorgd en persoonlijk begeleid.

- Dennis van der Horst

Bijzondere mensen

20 oktober 2023

Alleen heel speciale mensen kunnen werken in de uitvaartzorg. Wat een fijne belevenis hebben we gehad, zo persoonlijk dat was echt heel wenselijk in deze moeilijke tijd.

- Rob Sanders

Hele fijne uitvaartdienst gehad!

10 oktober 2023

Precies zoals mijn pappa het wilde! Echt bizar mooi (en met betrekkelijk lage kosten) hoe we dit afscheid hebben kunnen vormgeven. Niks was vreemd of teveel voor de uitvaart, alle opties die we wilden konden ook. Zelfs na de plechtigheid was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Anouk de Jong

Persoonlijke uitvaartdienst

3 oktober 2023

Na het vlotte eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in het afscheid verwerken. Aangezien dit er nogal wat waren was het een volkomen persoonlijke uitvaart zoals onze vader dat graag wilde. Ook vielen de kosten ons alles mee dus erg gelukkig met de aanbieding van uitvaartplek achteraf!

- Jelle de Vries

Een fijne uitvaartdienst

24 september 2023

We hebben een uitermate waardige begeleider kunnen vinden. Alleen de nazorg kon misschien wat netter.

- Steven Kuijpers

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Nieuw Lekkerland

Stoppelenburg Uitvaartverzorging Lekkerkerk

Burgemeester van der Willigenstraat 37B
2941 ES Lekkerkerk
Nederland

0180 522 255
https://stoppelenburguitvaart.nl/uitvaartcentrum-lekkerkerk/

Uitvaartcentrum De Drechtstreek & Timmers, Alblasserdam

Kerkstraat 205
2951 GJ Alblasserdam
Nederland

078 691 9128
http://www.drechtstreek.nl/

SDG Dienstenverlening Gebr Noordzij

Van Leeuwenhoekweg 8
2952 BL Alblasserdam
Nederland

078 691 8405
http://www.sdgdienstenverlening.nl/