Uitvaart Waddinxveen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Heb jij behoefte aan ontzorging voor de uitvaart in Waddinxveen?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Waddinxveen verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Waddinxveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Waddinxveen gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Waddinxveen

Uitvaart Waddinxveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Waddinxveen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Waddinxveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel en Hazerswoude Dorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Waddinxveen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Waddinxveen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Waddinxveen. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Waddinxveen kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Waddinxveen

Een heengaan is iedere keer een heftige situatie. Er is natuurlijk het leed en mogelijkerwijs de schok bij een onverwachts heengaan. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart geregeld moet worden. Er moet van alles georganiseerd worden bij een teraardebestelling. Ten eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Waddinxveen. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan dienen er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Wanneer er vooraf helderheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Waddinxveen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke periode meerdere dingen vergeten. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Waddinxveen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Waddinxveen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Waddinxveen contacteren

Als iemand overlijdt die je geliefd is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Waddinxveen Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden geliefden voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. Het is ook een optie om iemand in eigen woning op te baren, dit kan doorgaans worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Waddinxveen. Een apart koelelement huren behoort ook tot de opties. Hierdoor is het een optie om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Indien je behandeling wenst van je geliefde is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Waddinxveen. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Foto’s aanleveren is raadzaam. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Ook kunt je in uitvaartcentrum Waddinxveen bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Daarna bestaat er vaak de gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Waddinxveen. Tenslotte kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Waddinxveen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Waddinxveen

Bij een overlijden is een significante optie waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel helder wat de voorkeur van de overledene was en deze wens wordt in de regel bovendien gevolgd. Bovendien kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Waddinxveen zal bekend zijn, maar wat hebben deze afwijken voor invloed op de uitvaart zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Waddinxveen gehouden kan worden.

Indien men kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene daarna naar een kerkhof worden overgebracht. Er zijn uitvaartcentra die gevestigd zijn bij een kerkhof en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het normaal om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin tevens gecremeerd kan worden. Dit hoeft overigens niet. Je mag tevens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het noodzakelijk om de tarieven van een begrafenis en crematie Waddinxveen in het oog te houden. Normaliter is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit komt in het bijzonder door de storting van grafrechten aan de gemeente en de bijomende tarieven voor een (graf)steen of gedenkteken op de gedenkplaats. Logischerwijs is de voorkeur van de gestorvene immer leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Waddinxveen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Waddinxveen

Het lijkt mogelijk wat wrang om na een overlijden na te denken over de kosten van een uitvaart in Waddinxveen. Het is wel noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden best kostbaar kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een grafkist, de finale verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen er nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor aangifte van overlijden

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot tenminste 7.000,- euro. Een aantal dingen zitten hier normaal bij in. De kosten voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de wensen zelf inschatten. Een koffietafel als voorbeeld, is normaal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de tarieven hoger zijn. De prijzen zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een generaal graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Waddinxveen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Waddinxveen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Waddinxveen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Waddinxveen

Het is voor elk persoon in Waddinxveen slim om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan geheid dat je nabestaanden niet voor onverwachte enorme kosten van de uitvaart komen te staan. Meestal zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hierbij ben je dan verzekerd van een degelijk geregelde uitvaartdienst.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een geldbedrag op waarmee de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering biedt iets meer onafhankelijkheid, omdat je uitgebreidere keuzemogelijkheden hebt. Dit is een hele handige uitvaartverzekering als je specifieke voorkeuren hebt.

Er zijn eveneens nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Waddinxveen behoorlijk groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Waddinxveen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Waddinxveen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Waddinxveen

Het is goed om direct na het heengaan een uitvaartondernemer in Waddinxveen te bellen. Na een overlijden zul je niet in de stemming zijn om direct al dingen te regelen. Indien dit de eerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt alsmede het rouwvervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Dan zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel zitten over het invullen van de uitvaartdienst en alle voorkeuren hieromtrent bespreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke hulp bij een overlijden. Vergelijk dus een aantal uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Waddinxveen zal er een mooie dag plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Waddinxveen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Waddinxveen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Waddinxveen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Waddinxveense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Waddinxveen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Waddinxveen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Waddinxveen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Waddinxveen

Enorm geholpen

14 april 2024

Vrijblijvend eerst kunnen kijken wie er bij ons paste. Al snel waren we met iemand in contact die ons zelf benaderde en zaken uit handen nam. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het sterven van mijn zusje) was georganiseerd.

- Ilona Jansen

Buitengewoon tevreden door fijne hulp

11 april 2024

De personen van het uitvaartcentrum hebben mij zeer geholpen bij de uitvaart van mijn lieve echtgenoot. Ik stond er niet alleen meer voor. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact zoeken met deze mensen. De volgende dag was het geregeld.

- Gerrit van de Pol

Het afscheid was prachtig

3 april 2024

Direct en netjes georganiseerd. Ook nog na de uitvaart even gebeld of we nog vragen hadden.

- Renate Hofman

Vlug en gemakkelijk uit handen genomen afscheid

28 maart 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Het afscheid (en de locatie) voelde heel relaxed ondanks het leed. Doordat het ook vlot geregeld was en niet in een koude ambiance vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Martine Visser

Liefdevol bijgestaan

22 maart 2024

Ons moeder stond zelf heel mooi in het leven dus de attente opvang was ontzettend welkom. Niets was te vreemd en het was zeer persoonlijk.

- Manon Peters

Een integere begrafenis

10 maart 2024

We wilden het het liefste klein en privé houden en dat is geslaagd. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Merci.

- Maria Visser

Buitengewoon content door lieve hulp

5 maart 2024

Ik heb zeer attente ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn man moest regelen. Ik hoefde niks afzonderlijk te doen. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact zoeken met deze mensen. De opvolgende dag was dit geregeld.

- Yvonne Koning

Dank jullie wel!

27 februari 2024

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes binnen. Zelf hebben we praktisch niks alleen hoeven doen.
Onwijs dankbaar!

- Sebastiaan Veenstra

Uitmuntend geregeld

20 februari 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw present. Vooraf veel gesprekken gehad en daardoor was de crematie buitengewoon soepel georganiseerd. Vlot contact ook.

- Cornelis de Bruin

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Waddinxveen

Uitv.dnst.verl. Blauwe Vlinder

Passage 47
2741 HB Waddinxveen
Nederland

0182 603 598
http://www.blauwevlinder.nl/

Van der Spek Uitvaart – Moordrecht

Middelweg 45
2841 LB Moordrecht
Nederland

010 447 1090
https://www.vanderspekuitvaart.nl/uitvaartcentra/uitvaartcentrum-moordrecht/

De Haan Rijkaart van Cappellen Uitvaartverzorging

Zwanendreef 2
2841 NT Moordrecht
Nederland

0182 373 899
https://www.dhrvc.nl/