Uitvaart Ubbergen

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan een professional voor de uitvaart in Ubbergen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Ubbergen verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Ubbergen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Ubbergen gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Ubbergen

Uitvaart Ubbergen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Ubbergen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ubbergen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Heilig Landstichting, Berg En Dal en Beek Ubbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Ubbergen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Ubbergen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Ubbergen. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Ubbergen kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Ubbergen

Een uitvaart organiseert zichzelf niet en hier komt flink wat bij kijken. Omdat je fouten wilt voorkomen is het aan te raden om dit door een ander te laten organiseren. Vaak willen familieleden of bekenden je hiermee helpen, maar je kunt dit daarnaast aan een uitvaartondernemer over laten. Zij helpen je met het regelen van alles wat er fundamenteel is op deze dag. Welke fasen doorloop je tijdens dit proces? De eerste stap is om melding te doen bij de gemeente. Wanneer je een teraardebestelling in Ubbergen wilt regelen, moet je eerst deze stap te zetten voordat je verder kunt. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in gang kunt zetten. Dit verlof is verplicht om de daaropvolgende stap te mogen zetten. Natuurlijk zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten brengen rondom het heengaan. Je kunt ervoor kiezen om iedereen te contacteren die de overledene kende, maar het is vaak gangbaar om louter de directe kring te verwittigen.

Vervolgens is het tijd voor de daadwerkelijke invulling van de uitvaart. Hiermee bedoelen we natuurlijk het regelen van de uitvaartdienst en het uitzoeken van een kerkhof of strooigebied. Raadpleeg altijd het testament om te achterhalen hoe de overledene wil dat de ceremonie ingericht wordt. Indien er geen testament is besluit je naar eer en geweten wat het beste bij de overledene zou passen. Dikwijls kunnen uitvaartdiensten op maat worden aangeboden. Dit geldt voor zaken als:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de plechtigheid?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel mensen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de plechtigheid is het moment voor de praktische afronding. Doorgaans is dit de periode waarin financiëel de balans wordt opgemaakt en de laatste facturen worden voldaan. Dit is dan ook de periode waarin er gekeken zal worden naar de erfenis. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Ubbergen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Ubbergen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Ubbergen contacteren

Als iemand heengaat die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Ubbergen Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak mooi gemaakt en opgebaard wanneer dit wenselijk is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. Het is ook mogelijk om iemand thuis op te baren, dit kan regelmatig worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Ubbergen. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Als je verzorging wenst van je dierbare is dit ook voorstelbaar in de uitvaartcentra in Ubbergen. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Bij enkele uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Voor de begrafenis kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Ubbergen met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Bovendien kun je ervoor kiezen om een privé tijdstip te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de gelegenheid om tezamen een kopje thee te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Ubbergen. Soms is het geoorloofd om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Ubbergen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Ubbergen

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw nabestaanden liever niet mee belasten. Meestal is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Belangrijkste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Ubbergen een grafkuil geregeld moet worden. De prijzen daarvoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen kosten voor een begrafenis. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even degelijk na te gaan alvorens je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de prijzen voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een grafsteen. Ook hierbij kunnen de tarieven oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Ubbergen brengt mindere prijzen met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste kosten in de asurn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Je kunt er uiteraard tevens voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Ubbergen wilt is het van waarde om de prijzen altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk forse verschillen tussen de aanbieders. Door dit te signaleren zal je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Ubbergen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Ubbergen

Bij persoonlijke behoeften bij een uitvaart in Ubbergen kan dit behoorlijk in de kosten lopen. We kunnen moeilijk een geldbedrag vermelden omdat een uitvaart volstrekt persoonlijk is. Wanneer je een uitvaartverzorger in de arm neemt kun je uitgaan van ongeveer 1.500,- euro, dit is grofweg afgedekt door een verzekering. Door een uitvaartondernemer in te huren hoef je zelf aan weinig dingen meer te denken. Dat maakt het mogelijk om op de dag van het laatste vertrek de werkzaamheden uit handen te geven. De tariefstelling voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je bij voorkeur wilt. Indien je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je in ieder geval €500 kwijt. De tariefstelling voor het vervoeren van je dierbare is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Meestal kun je op de website van de betreffende aanbieder wel zien wat de kosten zijn die gepaard gaan met het transport.

Uiteraard kunnen er aanvullende kosten ontstaan bij een uitvaart in Ubbergen. Hier kan men denken aan mogelijke bloemstukken of aan kaarten. Ook zal je moeten denken aan de prijzen die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Als je graag een begrafenis wilt regelen dan zal er immers geld moeten worden uitgegeven aan de rustplaats, aan een grafkist en aan een (graf)steen. Bij een crematie zul je te maken krijgen met lagere kosten, maar zul je ook een urn en dergelijke moeten aankopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer begrijpen over de gemiddelde zaken en prijzen bij een overlijden? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Ubbergen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Ubbergen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Ubbergen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Ubbergen

Het is voor elk persoon in Ubbergen slim om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan echt dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte enorme tarieven van de uitvaart komen te staan. Bij benadering zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn geïntegreerd. Hiermee ben je dan gegarandeerd van een verstandig georganiseerde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze variant is ideaal voor wanneer je persoonlijke voorkeuren uitgezonderd van een dienstenpakket hebt.

Er zijn bovendien nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Ubbergen aanzienlijk groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het meeste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Ubbergen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Ubbergen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Ubbergen

Het is raadzaam om ogenblikkelijk na het heengaan een uitvaartondernemer in Ubbergen te bellen. De rouw overheerst nadat een mens overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is dingen regelen. Wanneer je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je ook geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een overlijden geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de nabestaanden. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de melding regelt als ook het rouwvervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Dan kunnen jullie gezamenlijk doorspreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de familie. Vergelijk vandaar meerdere uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Ubbergen zal er een indrukwekkende uitvaart plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Ubbergen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Ubbergen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Ubbergen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Ubbergense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Ubbergen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Ubbergen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Ubbergen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Ubbergen

Enorm geholpen

20 mei 2024

Wij konden eerst goed voelen wie wij aangenaam vonden. We vonden een persoon die ons erg steunde en die zaken snel voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zus aan te geven.

- Chantal van der Laan

Bedankt!

17 mei 2024

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes in huis. Vandaar hoefde we zelf amper iets te bepalen.
Super erkentelijk!

- Adrianus de Leeuw

Boven verwachting flexibel

4 mei 2024

Omdat onze familie het niet volledig eens was werden er op het laatste moment zaken gewijzigd. De uitvaartverzorgster was enorm meegaand dus dit was pijlsnel geregeld.

- Ilona van Wijk

Flinke hulp gehad

30 april 2024

Wij konden eerst goed voelen wie wij fijn vonden. Al razendsnel waren we met iemand in gesprek die ons zelf benaderde en dingen uit handen nam. We hoefde niet eens zelf het heengaan van onze zuster aan te geven.

- Annemarie Smeets

Persoonlijke begeleiding was super!

25 april 2024

Dag en nacht bereikbaar was heel erg fijn. De favoriete lekkernij van oma stond tijdens de uitvaart (tijdens de koffie) centraal. Schitterend.

- Hendrika Peters

Dankbaar voor een persoonlijk afscheid

15 april 2024

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn steun en ook meedenken over alles was klasse.

- Inge van de Pol

Eerbiedige uitvaart

6 april 2024

We hebben onze broer een waardige en fijne uitvaart kunnen geven. De koffie was iets minder lekker maar verder alles goed georganiseerd.

- Eva Post

Persoonlijke begeleiding afscheid

30 maart 2024

Liefdevolle mensen die alles snel en betrouwbaar regelen gevonden.

- Bianca Kuiper

Eerbiedige uitvaartdienst

29 maart 2024

We hebben mijn broer een waardige en fijne uitvaartdienst kunnen geven. De koffie was enigszins minder smakelijk maar verder alles goed georganiseerd.

- Björn van de Brink

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Ubbergen

Meijer en ten Hove Uitvaartzorg

Steltsestraat 1
6663 BM Nijmegen
Nederland

06 34045001
https://www.uitvaartverzorgernijmegen.nl/

Karin van der Molen Uitvaartverzorging

Oude Kleefsebaan 63
6571 BD Berg en Dal
Nederland

06 43721323
https://www.karinvdmolen.nl/

Klopper & Kramer Uitvaartverzorging

Groesbeekseweg 424
6523 PP Nijmegen
Nederland

024 323 4444
http://www.kk.nl/