Uitvaart Terneuzen

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou iets makkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een gemoedelijke uitvaartondernemer uit Terneuzen die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Terneuzen verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het mooiste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Terneuzen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Terneuzen gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Terneuzen vinden

Uitvaart Terneuzen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Terneuzen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Terneuzen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Ovezande, Borssele en Spui bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Terneuzen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Terneuzen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Terneuzen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Terneuzen

Het regelen van een overlijden is altijd intensief. Er is natuurlijk het leed en mogelijkerwijs de shock bij een plotsklaps overlijden. Maar een overlijden houdt ook een zware periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Als eerste de administratieve mededeling bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Terneuzen gebracht worden. Daarna moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • De executie van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Wanneer dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Terneuzen.

Geheid zul je in deze indrukwekkende tijd veel zaken missen. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Terneuzen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Terneuzen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Terneuzen contacteren

Bij een uitvaart in Terneuzen kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een flinke impact op alle zaken voor en na de uitvaart. In ieder uitvaartcentra in Terneuzen zijn er toerijkende faciliteiten om de overledene bekwaam en met eerbaarheid te behouden tot de datum van de teraardebestelling. Ook is daar alles in paraatheid om je dierbare passend te laten verzorgen.

De zwaarstwegende functie van een uitvaartcentrum Terneuzen zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Natuurlijk kun je de overledene ook in huis opbaren. Wanneer je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt voorafgaand een moment voor condoleances organiseren voor alle personen die de dierbare kenden. Eveneens kun je het exclusief houden voor uitsluitend genodigden of naverwanten.

In haast alle uitvaartcentra in Terneuzen kun je gebruik maken van een aparte aula voor het uitleiden. Als nabestaanden van de overledene kun je het afscheid erg persoonlijk maken. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Meerdere uitvaartcentra in Terneuzen kun je bovendien media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de begrafenis zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Terneuzen en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Terneuzen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Terneuzen

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en zeer persoonlijke keuze van mensen. Liever wil je deze vervelende keuze niet aan nabestaanden overlaten. Over het algemeen is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Belangrijkste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in Terneuzen een rustplaats georganiseerd moet worden. De tariefstelling kunnen flink oplopen hiervoor. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan zeker aan te raden om eerst wat onderzoek te doen. Je bent naast de tarieven voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een grafsteen. Ook hierbij kunnen de prijzen stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Terneuzen zijn beduidend beter geprijsd. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de urn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Je kunt er vanzelfsprekend tevens voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Terneuzen, is het altijd verstandig om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Je kunt zo al snel fiks besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Terneuzen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Terneuzen

Piekeren over een uitvaart kan een rot gevoel geven, voornamelijk als je aan de kosten denkt. Het is echt noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden behoorlijk kostbaar kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen daar nog extra kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het transport van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor mededeling van overlijden

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Hierin zitten wel veel mogelijkheden inbegrepen. De kosten voor het afscheid kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf afwegen. Een koffietafel onder andere, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de kosten hoger dan wanneer je uitsluitend voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een algemeen graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Terneuzen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Terneuzen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Terneuzen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Terneuzen

Wij advisreren iedereen in Terneuzen aan om een uitvaartverzekering te nemen. Evenzeer jij als je familie hebben dan de geruststelling dat zij niet voor enorme prijzen komen te staan. Doorgaans zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn opgenomen. Hierbij ben je dan gegarandeerd van een degelijk georganiseerde uitvaartdienst.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze versie is volmaakt indien je persoonlijke wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Tenslotte is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Terneuzen dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijking onmisbaar. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Terneuzen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Terneuzen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Terneuzen

Het is een verstandig besluit om een uitvaartondernemer in Terneuzen in te schakelen voor het organiseren van een uitvaartdienst in Terneuzen. Even vluchtig wederom stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Het regelen van het afscheid is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij zorgen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd loopt.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de uitvaartdienst zelf. Wanneer je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Terneuzen is het steevast verstandig om moeiteloos via onze website een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je direct een fatsoenlijk beeld door wie jij het liefste de finale dag van jouw dierbare laat verzorgen. Daarnaast is het goed om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer daarnaast in staat om aanvullende werkzaamheden te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in Terneuzen ook in de gelegenheid om misschien live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewild? Dit zijn allemaal vragen die je misschien kunt stellen bij het zoeken. We wensen jou sterkte in deze lastige tijd, en helpen jou graag met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Terneuzen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Terneuzen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Terneuzen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Terneuzense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Terneuzen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Terneuzen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Terneuzen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Terneuzen

Ontzettend blij door fijne hulp

19 mei 2024

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij heel erg geholpen bij de uitvaart van mijn lieve partner. Ik stond er niet in mijn eentje meer voor. Ik hoefde uitsluitend de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag geslaagd.

- Mark Peeters

Liefdevol bijgestaan

15 mei 2024

Ons moeder stond zelf enorm kleurrijk in het leven dus de attente opvang was ontzettend welkom. Niks was te raar en het was enorm persoonlijk.

- Marinus Groen

Een fijne uitvaart

9 mei 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te bedenken die meer hulpverlenend is dan de onze. We hebben alleen achteraf niets meer mogen horen, spijtig.

- Joost Verhoeven

Algeheel ontzorgt

29 april 2024

Via uitvaartplek zijn we compleet ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het werkelijke afscheid, alles was geregeld. Het verliep gemakkelijk en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Geweldig geregeld.

- Annemarie van de Pol

Persoonlijke begeleiding was super!

21 april 2024

Ieder moment van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was enorm prettig. Kopje koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebak van oma. Schitterend.

- Maarten van der Meulen

Goedkoop en eervol

16 april 2024

Een zowel goedkope als eervolle uitvaartdienst was uitgebreider dan we verwacht hadden. Aangezien ons inkomen laag is was dit uitmuntend.

- Sabrina van de Pol

Enorm betrokken

12 april 2024

Na het overlijden wisten we even niet wat we exact moesten doen. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl direct in verbinding met een zeer lieve begeleidster. Ze nam direct contact met ons op en heeft ons enorm prettig geholpen.

- Dave Smit

Schitterend afscheid

5 april 2024

Het was zo smaakvol! De troosteloosheid was enorm na het sterven van grootmoeder maar de uitvaart had niet waardiger geregeld kunnen worden. Erg fijn hoe vlug we de offertes binnen hadden.

- Roel van Vliet

Betrouwbaar

26 maart 2024

We wilden het het liefste klein en privé houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we vlug de begrafenis regelen. Dank jullie wel.

- Marc Kok

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Terneuzen

Uitvaartverzorging J.J.M. de Voogt

Kokkeldreef 1
4533 DD Terneuzen
Nederland

0115 612 937
https://www.uitvaartverzorgingdevoogt.nl/

Uitvaartcentrum ‘De Ridder’

Hughersluys 22
4536 HM Terneuzen
Nederland

0115 565 100
http://www.deridder-uitvaart.nl/

Uitvaartverzorging de Ridder

Hughersluys 37
4536 HM Terneuzen
Nederland

0115 565 100
http://www.deridder-uitvaart.nl/