Uitvaart Sint Anthonis

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar ondersteuning voor de uitvaart in Sint Anthonis?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Sint Anthonis verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Sint Anthonis – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Sint Anthonis gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Sint Anthonis
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 47 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Sint Anthonis aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Sint Anthonis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Wanroij, Rijkevoort en Rijkevoort Walsert bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Sint Anthonis

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Sint Anthonis kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Sint Anthonis. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Sint Anthonis

Een overlijden is altijd een ingrijpende aangelegenheid. Er is vanzelfsprekend het leed en mogelijkerwijs de schrik bij een onvoorzien overlijden. Het is tevens een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Sint Anthonis. Hierna moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Wanneer er van tevoren helderheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Sint Anthonis.

Geheid zul je in deze hectische periode enkele zaken missen. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Sint Anthonis

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Sint Anthonis te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Sint Anthonis contacteren

Als iemand overlijdt die je geliefd is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Sint Anthonis Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Op deze locatie vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak aantrekkelijk gemaakt en opgebaard wanneer dit wenselijk is door de nabestaanden. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Het is ook een optie om iemand in eigen woning op te baren, dit kan regelmatig worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Sint Anthonis. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Daardoor is het mogelijk om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Naast het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Sint Anthonis er voor je als het aankomt op de behandeling van de overledene. De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Bij enkele uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Voor de begrafenis kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Sint Anthonis met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 afscheid met de dierbare, dan is dit het ogenblik ervoor. Na het afscheid behoren de welbekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de uitvaart af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Sint Anthonis kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematorium. Soms is het geoorloofd om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Sint Anthonis

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Sint Anthonis

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en zeer persoonlijke keuze van mensen. Het liefste wil je deze moeilijke keuze niet aan nabestaanden overlaten. Gemiddeld is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Belangrijkste reden hiervoor is dat er bij een begrafenis in Sint Anthonis een rustplaats georganiseerd moet worden. De tarieven kunnen behoorlijk stijgen hiervoor. De tariefstelling voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Het is dan ook om eerst wat onderzoek te doen. Behalve de tarieven voor de rustplaats zelf zal je ook kosten kwijt zijn aan de grafsteen en een grafkist. Ook hier kunnen de prijzen stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Sint Anthonis zijn aanzienlijk beter geprijsd. Het duurste aan het cremeren is de urn. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Je kunt er logischerwijs tevens voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Sint Anthonis wilt is het van nut om de prijzen altijd goed te vergelijken. Onderling zitten er namelijk stevige verschillen tussen de aanbieders. Je kunt daarom al snel fors besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Sint Anthonis

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Sint Anthonis

Het voelt mogelijk wat wrang om na een heengaan na te denken over de tariefstelling van een uitvaart in Sint Anthonis. Het is wel noodzaak gezien het regelen van een heengaan behoorlijk kostbaar kan zijn. Je gaat überhaupt meerdere kosten maken, denk hier aan een (graf)kist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaartdienst kost momenteel ongeveer € 7.000,-. Hier zitten wel allerlei mogelijkheden inbegrepen. De tariefstelling voor het afscheid kun je afhankelijk van de behoeften zelf inschatten. Denk aan koffie en cake maar daarnaast aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het laatste, dan zijn de tarieven aanzienlijker dan wanneer je alleen voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een generaal graf zal goedkoper zijn dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Sint Anthonis en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Sint Anthonis inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Sint Anthonis inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Sint Anthonis

Een uitvaartverzekering in Sint Anthonis is de belangrijkste selectie van je uitvaart. Indien je in Sint Anthonis een verzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een flink onderdeel van de uitgaven zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen compenseren de logische kosten die komen kijken bij een uitvaart. Bij deze variant spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet verplicht. Maar, aangezien het dingen zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart regelen, is het zeer te adviseren.

De premie van de uitvaartverzekering in Sint Anthonis zal altijd afhankelijk zijn van meerdere factoren. Daardoor wisselt de premie ook per verzekerd geldbedrag, per mens en per verzekeraar. Zo valt een premie minder hoog uit wanneer je deze op een jongere leeftijd aangaat. Verstandig, want een ouder iemand overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger mens. Verder is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt uitzoeken en van je persoonlijke welzijn. Een aanbieder is niet geforceerd om je te accepteren voor een verzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Sint Anthonis je een te fors risico vindt, zullen ze je weigeren. Nagenoeg iedere keer zul je dan ook jouw medische dossier moeten inleveren wanneer je een verzekering wilt afsluiten. Je kunt er natuurlijk bovendien voor kiezen om zelf geld apart te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Wanneer dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Sint Anthonis

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Sint Anthonis verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Sint Anthonis

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Sint Anthonis in te huren voor het regelen van een uitvaartdienst in Sint Anthonis. Even vluchtig wederom stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Het organiseren van het afscheidsdienst is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dit is dan daarnaast meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte manier zal worden georganiseerd.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de uitvaartdienst zelf. Wanneer je ervoor kiest om meteen in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Sint Anthonis is het steevast goed om even via onze pagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even kort in contact komen en heb je direct een goed beeld door wie jij het liefste de allerlaatste dag van jouw dierbare laat regelen. Verder is het een slim plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Behoren bloemstukken en (rouw)kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Sint Anthonis ook in de gelegenheid om mogelijk live muziek te organiseren als de overledene dit heeft verlangd? Dit zijn allemaal vragen die je misschien kunt stellen tijdens je zoektocht. In deze tijd van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige moeizame zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Sint Anthonis

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Sint Anthonis

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Sint Anthonis. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Sint Anthonisse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Sint Anthonis. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Sint Anthonis bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Sint Anthonis die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Sint Anthonis

Fijne helpende hand

14 juli 2021

Toen mijn mama overleed was ik erg triest en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl snel in aanraking komen met de geschikte mensen. Ze was zo meegaand en begripvol.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Steven van Wijk

Een vertrouwd afscheid

10 juli 2021

Aangezien we na de aanvraag direct contact met een uitvaartbegeleider hadden was er gelegenheid voor alle eigen ideeën. Er waren veel behoeften en daarom werd afscheid precies zoals papa dat wilde. Ook vielen de tarieven ons alles mee dus erg blij met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Remco Postma

Goedkoop en eervol

1 juli 2021

Lage tariefstelling en een vredig afscheid was wat we wensten. We hebben niet zo veel geld dus was belangrijk.

- Jeroen van den Broek

Een eigen afscheid

22 juni 2021

Na het vlotte eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in het afscheid opnemen. Er waren meerdere voorkeuren en daarom werd afscheid exact zoals vader dat wilde. Ook vielen de tarieven ons alles mee dus erg gelukkig met de aanbieding van uitvaartplek achteraf!

- Johan Martens

Uitermate handige hulp

14 juni 2021

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn speciaal. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 term fantastisch!

- Kevin de Vries

Het afscheid was geweldig geregeld

8 juni 2021

De woorden ontbreken om te verwoorden hoe keurig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al meteen contact met deze personen en het was vanaf begin af aan vlekkeloos. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van opa echt werden gehoord. Hierdoor hebben we een schitterend uitvaart voor onze lieve opa kunnen organiseren.

- Eva Kok

Een persoonlijk uitvaart georganiseerd

5 juni 2021

Personen die echt meedenken zijn uniek. Wij zijn een fijne ervaring rijker door deze uitvaart, hoe gek dat ook klinkt.

- Margaretha Smit

Zeer blij door liefdevolle hulp

28 mei 2021

Ik heb zeer fijne ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn levenspartner moest regelen. Ik hoefde niks alleen te doen. Alles werd voor mij geregeld na het contact zoeken met deze mensen. De opvolgende dag was het geregeld.

- Jacob van Loon

Een persoonlijk uitvaart georganiseerd

16 mei 2021

Mensen die echt meedenken zijn uitzonderlijk. We zijn een positieve ervaring rijker door deze uitvaartdienst, hoe gek dat ook klinkt.

- Wilhelmina Kuiper

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Sint Anthonis

Fiore Uitvaartzorg

Wethouder Lemmenstraat 11
5454 GH Sint Hubert
Nederland

0485 470 000
http://www.fioreuitvaartzorg.nl/

Afscheidshuis Fiore

Kerkpad 17
5454 GK Sint Hubert
Nederland

0485 470 000
https://www.fioreuitvaartzorg.nl/afscheidshuis/

Afscheidbegeleiding Ton van Raaij

De Acacia 4
5831 SH Boxmeer
Nederland

06 10387646
https://afscheidbegeleidingtonvanraaij.nl/