Uitvaart Westerbeek

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag draaglijker voor je. Ben jij op zoek naar een professional voor de uitvaart in Westerbeek?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Westerbeek verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het beste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Westerbeek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Westerbeek gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Westerbeek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Westerbeek aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Westerbeek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Oploo, Stevensbeek en Sint Anthonis bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Westerbeek

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Westerbeek kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Westerbeek vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Westerbeek

Bij het heengaan van een naaste spelen er verscheidene gevoelens. Er is vanzelfsprekend het leed en wellicht de shock bij een plotsklaps heengaan. Het is ook een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Ten eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Later moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Westerbeek. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Indien er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Westerbeek.

Zeker zul je in deze indrukwekkende periode meerdere dingen missen. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Westerbeek

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Westerbeek te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Westerbeek contacteren

Wanneer een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Westerbeek. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk doet. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je regelen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Westerbeek. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Wanneer je verzorging wenst van je dierbare is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Westerbeek. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Afbeeldingen aanleveren is aan te raden. Ook kun je bij diverse uitvaartcentra bijstaan met de verzorging voor het vertrek. Voor de begrafenis kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Westerbeek met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Eveneens kun je ervoor kiezen om een privé moment te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Daarna bestaat er vaak de gelegenheid om gezamenlijk een kopje thee te drinken en om het gezamenlijk af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Westerbeek kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematiecentrum. Tenslotte kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Westerbeek

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Westerbeek

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw nabestaanden liever niet mee belasten. Doorgaans is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Dit heeft vooral te maken met het feit dat voor een begrafenis in Westerbeek een rustplaats gehuurd moet worden. De kosten kunnen flink oplopen hiervoor. De kosten voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even goed te onderzoeken voordat je besluit om een keuze te maken. Behalve de prijzen voor de rustplaats zelf zal je gelijktijdig kosten kwijt zijn aan de steen en een (graf)kist. Ook hierbij kunnen de prijzen stijgen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Westerbeek zijn aanmerkelijk goedkoper. Het duurste aan het cremeren is de urn. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Je kunt er logischerwijs tevens voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Westerbeek wilt is het van belang om de prijzen altijd goed te vergelijken. Onderling zitten er namelijk behoorlijke verschillen tussen de aanbieders. Je kunt dus al snel stevig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Westerbeek

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Westerbeek

Nadenken over een uitvaartdienst kan een vervelend gevoel geven, zeker als je aan de tarieven denkt. Het is echt noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden behoorlijk duur kan zijn. Je gaat hoe dan ook meerdere kosten maken, denk daarbij aan een kist of een urn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor melding van overlijden

Een gemiddelde uitvaartdienst kost hedendaags ongeveer € 7.000,-. Hier zitten wel flink wat mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Westerbeek zo kostbaar maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de uitgaven hoger zijn. De tarieven zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een algemeen graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Westerbeek en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Westerbeek inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Westerbeek inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Westerbeek

Het is voor iedereen in Westerbeek slim om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je familie hebben dan de geruststelling dat zij niet voor enorme kosten komen te staan. Bij benadering kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn geïntegreerd en waarbij je gegarandeerd bent van een goed geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een spaarpotje op waarmee de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider onafhankelijkheid, omdat je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een zeer handige uitvaartverzekering als je persoonlijke voorkeuren hebt.

Er zijn verder nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Westerbeek dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijking nodig. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Westerbeek

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Westerbeek verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Westerbeek

Het is raadzaam om meteen na het heengaan een uitvaartondernemer in Westerbeek te bellen. De rouw overheerst nadat een mens overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is dingen regelen. Als je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je over het algemeen geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de familie. Daardoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt alsmede het rouwvervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Vervolgens kunnen jullie samen bespreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke toegevoegde waarde bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Westerbeek zorgen voor een prachtige allerlaatste groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Westerbeek

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Westerbeek

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Westerbeek. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Westerbeekse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Westerbeek. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Westerbeek bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Westerbeek die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Westerbeek

De uitvaart was prachtig

2 december 2023

Vlot en fatsoenlijk geregeld. Naderhand nog gevraagd of ik nog vragen had.

- Tessa Hendriks

Lieve mensen voor de uitvaartdienst

24 november 2023

De uitvaart is vlot, onbezorgd en persoonlijk begeleid.

- Petrus van Beek

Verwachtingen zijn overtroffen

18 november 2023

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was erg meegaand dus dit was vlug georganiseerd.

- Maria van de Velden

Afscheid prachtig zoals gewenst

5 november 2023

Het is exact gegaan zoals pappa het het liefste had gewild. Echt bizar mooi (en met relatief lage onkosten) hoe we dit vertrek hebben kunnen vormgeven. Het was erg mooi met alle ‘gekke’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Naderhand is er ook nog even gebeld hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Pieter Driessen

Zeer betrokken

30 oktober 2023

We waren even radeloos toen wij geconfronteerd werden met een overlijden. Door uitvaartplek.nl kwamen we zeer vlug in aanraking met iemand die ons verder kon helpen. We hadden zeer gauw contact en ze heeft ons fantastisch fijn geholpen met het regelen.

- Pascal Hoekstra

De laatste groet was perfect

28 oktober 2023

De woorden ontbreken om te beschrijven hoe prachtig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al meteen contact met deze personen en het was vanaf begin af aan vlekkeloos. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daardoor hebben we een schitterend uitvaart voor onze lieve opa kunnen regelen.

- Bas Koning

Houvast in deze heftige tijd

8 oktober 2023

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel steun kon bieden. Buitengewoon prettig en een terechte pluim voor de snelle reacties.

- Koen Boer

Persoonlijke begeleiding afscheid

5 oktober 2023

Liefdevolle mensen die alles vlot en betrouwbaar organiseren gevonden.

- Elizabeth Groen

Prachtig afscheid

30 september 2023

De uitvaartdienst was zeer imponerend. De troosteloosheid was enorm na het overlijden van grootmoeder maar de uitvaartdienst had niet prettiger georganiseerd kunnen worden. De snelheid van de offerte heeft hier echt aan bijgedragen, daardoor was er flink wat tijd om de uitvaartdienst te organiseren.

- Deborah van Beek

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Westerbeek

Fiore Uitvaartzorg

Wethouder Lemmenstraat 11
5454 GH Sint Hubert
Nederland

0485 470 000
http://www.fioreuitvaartzorg.nl/

Afscheidshuis Fiore

Kerkpad 17
5454 GK Sint Hubert
Nederland

0485 470 000
https://www.fioreuitvaartzorg.nl/afscheidshuis/

Afscheidbegeleiding Ton van Raaij

De Acacia 4
5831 SH Boxmeer
Nederland

06 10387646
https://afscheidbegeleidingtonvanraaij.nl/