Uitvaart Breukelen

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Zoek jij ontzorging voor de uitvaart in Breukelen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Breukelen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Breukelen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Breukelen gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Breukelen vinden

Uitvaart Breukelen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Breukelen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Breukelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht en Haarzuilens bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Breukelen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Breukelen kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Breukelen. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Breukelen kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Breukelen

Bij het heengaan van een medemens spelen er verschillende gevoelens. Er is natuurlijk het verdriet en wellicht de schok bij een onverwacht overlijden. Maar een heengaan houdt ook een zware tijd in, waarin in een korte tijd de uitvaart geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Als eerste de administratieve melding bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Breukelen. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • De executie van het testament

Indien er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Breukelen unieke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke periode enkele zaken missen. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Breukelen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Breukelen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Breukelen contacteren

Bij een uitvaart in Breukelen kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentra die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Een uitvaartcentrum speelt een bijzondere functie bij zowel alle werkzaamheden vantevoren aan de teraardebestelling als de begrafenis zelf. In elk uitvaartcentrum in Breukelen zijn geweldige opties om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Ook is daar alles in gereedheid om je dierbare netjes te laten verzorgen.

De belangrijkste functie van een uitvaartcentrum Breukelen zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Natuurlijk mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vooraf een moment voor condoleances organiseren voor alle personen die de geliefde kenden. Verder kun je het exclusief houden voor louter genodigden of naverwanten.

In vrijwel alle uitvaartcentra in Breukelen kun je gebruik maken van een speciale zaal voor het uitleiden. Als dierbaren van de overledene kun je het vertrek erg persoonlijk maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Breukelen zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties tijdens de plechtigheid.

Op het moment dat het afscheid is geweest kun je vervolgens doorgaans nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt gewoonlijk kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreidere opties. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Breukelen met mekaar en maak een weloverwogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Breukelen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Breukelen

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Liever wil je deze intieme keuze niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is over het algemeen genomen minder prijzig dan een begrafenis. Belangrijkste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Breukelen een grafkuil georganiseerd moet worden. De tariefstellingen kunnen aardig oplopen hiervoor. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan echt om eerst wat onderzoek te doen. Je bent naast de tarieven voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een kist en een steen. Ook hier kunnen de prijzen oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Breukelen zijn flink minder duur. Bij een crematie gaan de allermeeste tarieven in de asurn zitten. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Het is ook geoorloofd om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Breukelen wilt is het van nut om de tariefstelling altijd goed te vergelijken. Onderling zitten er namelijk omvangrijke verschillen tussen de aanbieders. Je kunt vanzelfsprekend al snel stevig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Breukelen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Breukelen

Het lijkt wellicht wat naar om na een heengaan na te denken over de tarieven van een uitvaart in Breukelen. Het is tevens noodzaak gezien het organiseren van een heengaan aanzienlijk prijzig kan zijn. Je gaat hoe dan ook diverse kosten maken, denk hierbij aan een grafkist of een urn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor melding van overlijden

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Hier zitten wel veel mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Breukelen zo kostbaar maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de tarieven aanzienlijker dan indien je louter voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een algemeen graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Breukelen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Breukelen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Breukelen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Breukelen

Het is voor elk persoon uit Breukelen verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zowel jij als je achtergeblevenen hebben dan de opluchting dat zij niet voor aanzienlijke tarieven komen te staan. Doorgaans kun je kiezen tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn opgenomen en waarmee je verzekerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze variant is ideaal voor wanneer je unieke wensen buiten een dienstenpakket hebt.

Tenslotte is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Breukelen dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijking noodzaak. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw positie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Breukelen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Breukelen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Breukelen

Meteen na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Breukelen Na een overlijden zul je niet in de sfeer zijn om onmiddellijk al zaken te organiseren. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je doorgaans geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken geregeld moeten worden. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een heengaan geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Onderwijl zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en transport naar een rouwcentrum regelen. Dan zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaart en alle behoeften hieromtrent bespreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme hulp bij een overlijden. Vergelijk vandaar verschillende uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Breukelen zal er een mooie dag plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Breukelen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Breukelen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Breukelen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Breukelense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Breukelen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Breukelen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Breukelen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Breukelen

Houvast in deze moeilijke tijd

15 april 2024

Onverwachts hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo fijn kon helpen Enorm fijn en een dikke pluim voor de rappe reacties.

- Nathalie van der Meer

Het afscheid van grootvader was erg fijn!

12 april 2024

Het was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Voortaan begrijpen we hoe bepalend de geschikte persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Peter van der Heijden

Op maat begeleiding was geweldig!

30 maart 2024

Elk moment van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was zeer aangenaam. De favoriete lekkernij van oma stond gedurende de uitvaart (tijdens de koffie) centraal. Echt prachtig georganiseerd.

- Antonius Bakker

Uitvaartverzorger heel erg lief

24 maart 2024

Na de schok van het opeens sterven van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Erg erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel speciaal. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Jeroen de Groot

De uitvaart was prachtig

20 maart 2024

Snel en volmaakt alles georganiseerd na de aanvraag. Bovendien nog na de uitvaart even gebeld of we nog vragen hadden.

- Ilona Mol

Volledig ontzorgt

13 maart 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij amper aan iets hoeven denken. Van het makkelijk aan kunnen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijking op de verzekering voltooid achteraf) tot de werkelijke uitvaart. Het verliep soepel en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Fantastisch geregeld.

- Yvonne Gerritsen

Betrouwbaar

2 maart 2024

Huiselijk en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Dank jullie wel.

- Hendrik de Ruiter

Fijne helpende hand

28 februari 2024

Het doodgaan van mijn mama had een stevige impact op mij, flinke rouw en dus niet in staat dingen te organiseren. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een prettige uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ze was zo nuttig en begripvol.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Oprecht heel sympathiek.

- Linda van Wijk

Hele mooie uitvaartdienst gehad!

18 februari 2024

Het is exact gegaan zoals vader het het liefste had gewild. Onvoorstelbaar hoe persoonlijk en relatief betaalbaar deze uitvaartdienst georganiseerd is. Niets was apart of teveel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Naderhand is er ook nog even gevraagd hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Lisette Martens

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Breukelen

Ametista Uitvaartbegeleiding

Inarimeer 1
3446 JJ Woerden
Nederland

0348 498 129
http://www.ametista.nl/

Barbara Uitvaartverzorging Vleuten

Nieuwe Vaart 5
3451 AH Utrecht
Nederland

030 296 6666
http://barbarauitvaart.nl/

Snijders Uitvaartzorg

Kerkweg 14
3603 CM Maarssen
Nederland

0346 580 132
https://snijdersuitvaartzorg.nl/