Uitvaart Boekel

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar ontzorging voor de uitvaart in Boekel?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Boekel verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Boekel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Boekel gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Boekel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Boekel aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Boekel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Gemert, Handel en Elsendorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Boekel

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Boekel kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Boekel. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Boekel kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Boekel

Bij het wegvallen van een naaste spelen er diverse emoties. Denk aan de schrik bij een onverwacht heengaan en het daaruit voortkomende leed. Het is ook een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet van alles geregeld worden bij een begrafenis. Ten eerste de administratieve aangifte bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Boekel. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van het testament

Indien er vooraf helderheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Boekel.

Zeker zul je in deze hectische tijd een aantal zaken vergeten. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Boekel

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Boekel te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Boekel contacteren

Als iemand heengaat die je geliefd is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Boekel Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden dierbaren voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het vertrek. Thuis opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je regelen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Boekel. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Hierdoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Naast het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Boekel er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. De opties zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleding. Hiervoor kun je een afbeelding aanleveren. Ook kun je bij diverse uitvaartcentra bijstaan met de verzorging voor het afscheid. Voor de uitvaart kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Boekel met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 afscheid met de geliefde, dan is dit het ogenblik ervoor. Na het afscheid behoren de welbekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de teraardebestelling af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Boekel kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Af en toe kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Boekel

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Boekel

Een van de eerste beslissingen die nabestaanden moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. Veelal heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Ook kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Boekel zal duidelijk zijn, maar wat hebben deze afwijken voor invloed op de uitvaart zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Boekel gehouden kan worden.

Wanneer men kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene na afloop naar een begraafplaats worden overgebracht. Enige uitvaartcentra zijn gelegen direct naast een begraafplaats. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wanneer er voor een crematie wordt gekozen, is het gewoon om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar tevens gecremeerd kan worden. Dat is overigens niet noodzakelijk. Je mag tevens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er tevens voor dat je de tariefstelling van een begrafenis of crematie in Boekel in het oog houdt. Een begrafenis zal duurder zijn dan een crematie. Dit heeft in het bijzonder te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende tarieven voor een grafsteen of gedenkteken op de gedenkplaats. Uiteraard is de wil van de gestorvene steevast leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Boekel

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Boekel

Het voelt misschien wat bitter om na een overlijden te moeten stilstaan bij de tariefstelling van een uitvaart in Boekel. Jammer genoeg is dit wel nodig, want een uitvaart kan enorm in de kosten lopen. Je gaat sowieso sommige kosten maken, denk hier aan een grafkist of een urn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor mededeling van overlijden

Een doorsnee uitvaartdienst kost tegenwoordig bij benadering € 7.000,-. Een veelheid zaken zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Boekel zo duur maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de uitgaven hoger zijn. De prijzen zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een algemeen graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Boekel en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Boekel inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Boekel inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Boekel

Een uitvaartverzekering in Boekel afsluiten is een van de beste beslissingen die je maar kunt maken. Door middel van een uitvaartverzekering in Boekel zal je er immers niet helemaal alleen voor staan als het betrekking heeft op de onkosten. De meeste uitvaartverzekeringen betalen een bepaald bedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Bij deze optie spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet gedwongen om zo’n verzekering af te sluiten. Wel is het aan te raden, het maakt het je namelijk echt een stuk zorgelozer rondom de uitvaart.

Hoeveel je aan verzekeringspremie kwijt bent voor je uitvaartverzekering in Boekel is afhankelijk van een aantal zaken. Dit is dan zeker de oorzaak dat de verzekeringspremie voor elk persoon zal verschillen. Een jonger iemand betaalt meestal lagere verzekeringspremie dan iemand op latere leeftijd. Verstandig, want een ouder iemand overlijdt statistisch gezien sneller dan een jonger persoon. Daarnaast zal de premie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt hebben en van jouw welzijn. Het is zo dat een verzekering in Boekel afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te gevaarlijk geval vindt. Nagenoeg altijd zul je dan wel jouw medische verslag moeten aanleveren voordat je een uitvaartverzekering wilt aanvragen. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je uiteraard ook gewoonweg een geldbedrag apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen je nabestaanden later een geldbedrag tekort bij het betalen van jouw uitvaart. Bij een gebrek zal de gemeente mogelijk jouw familie aansprakelijk stellen om de overige kosten te betalen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Boekel

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Boekel verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Boekel

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in Boekel in te huren voor het regelen van een uitvaartdienst in Boekel. Even kort weer stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Dit is dan doorgaans meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte wijze zal worden georganiseerd.

De meeste formaliteiten en de vlekkeloze planning wordt georganiseerd door hen. Als je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Boekel is het altijd handig om moeiteloos via onze internetpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je al snel een goed beeld door wie jij het liefste de finale dag van jouw dierbare laat regelen. Tevens is het een goed plan om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Behoren bloemen en kaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Boekel ook in de gelegenheid om misschien live muziek te regelen als de overledene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. In deze tijd van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Boekel

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Boekel

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Boekel. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Boekelse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Boekel. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Boekel bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Boekel die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Boekel

Formidabel afscheid

18 april 2024

Het was zo smaakvol! De verslagenheid was aanzienlijk na het sterven van oma maar de uitvaartdienst had niet beter georganiseerd kunnen worden. Het tempo van de offerte heeft hier ook aan bijgedragen, hierdoor was er veel tijd om de uitvaart te organiseren.

- Vanessa de Koning

Uitvaart begeleiding was super

8 april 2024

Dag en nacht bereikbaarheid was heel erg aangenaam. De favoriete lekkernij van oma stond tijdens de uitvaartdienst (tijdens de koffie) centraal. Schitterend.

- Michiel Wolters

Lage prijzen en vredig

30 maart 2024

Lage tariefstelling en een sereen afscheid was wat we wensten. Aangezien onze inkomsten beperkt is was dit uitstekend.

- Simone Kuijpers

Bedankt!

29 maart 2024

We hadden binnen een paar uur de eerste offertes in huis. Zelf hebben we praktisch niks alleen hoeven doen.
Super erkentelijk!

- Daniëlle de Lange

Betrouwbaar

19 maart 2024

Vertrouwelijk en alleen met genodigden was de wens. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we vlug de teraardebestelling regelen. Dank jullie wel.

- Astrid de Koning

Warme helpende hand

11 maart 2024

Het heengaan van mijn moeder had een forse impact op mij, diepe rouw en dus niet in staat dingen te organiseren. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een gepaste uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Werkelijk heel sympathiek.

- Martinus van Beek

Respectvol en sober afscheid

4 maart 2024

Respectvol afscheid genomen van onze broer. De koffie was enigszins minder smakelijk maar verder alles goed geweest.

- Anna van der Heijden

Een uitkomst bij rouw

24 februari 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Ontzettend goed en een terechte pluim voor de rappe reacties.

- Adrianus de Bruin

Volledig ontzorgt

23 februari 2024

Via uitvaartplek zijn we helemaal ontzorgt. Van het ongecompliceerd aan mogen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijking op de verzekering voltooid naderhand) tot de werkelijke uitvaart. Het verliep soepel en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Zeer tevreden.

- Johannes van der Heijden

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Boekel

Dierencrematorium Maashorst

Hockeyweg 4
5405 NC Uden
Nederland

0413 262 914
http://www.dierencrematorium-maashorst.nl/

Christine Veldhoen Uitvaartzorg B.V.

Linie 9
5405 AR Uden
Nederland

0413 247 750
http://www.cveldhoenuitvaartzorg.nl/

Crematorium De Wende

Linie 9a
5405 AR Uden
Nederland

0413 769 081
http://www.crematoriumdewende.nl/