Uitvaart Beek

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar ondersteuning voor de uitvaart in Beek?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Beek verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het fijnste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Beek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Beek gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Beek vinden

Uitvaart Beek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Beek aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Beek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Moorveld, Geulle en Schimmert bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Beek

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Beek is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Beek. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Beek

Bij het overlijden van een geliefde spelen er diverse gevoelens. Er is uiteraard het verdriet en misschien de shock bij een onverwacht heengaan. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een korte tijd de uitvaart geregeld moet worden. Er moet van alles georganiseerd worden bij een uitvaart. Ten eerste de administratieve melding bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Beek overgebracht worden. In de dagen meteen na het overlijden moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om keuzes te maken. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Beek.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische tijd veel dingen over het hoofd zien. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Beek

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Beek te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Beek contacteren

Bij een uitvaart in Beek kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum speelt een belangrijke rol bij zowel alle activiteiten vantevoren aan de begrafenis als de begrafenis zelf. In ieder uitvaartcentra in Beek zijn er belangrijke faciliteiten om de overledene bekwaam en met aanzien te bewaren tot de datum van de begrafenis. Daarnaast is daar alles in gereedheid om je dierbare passend te laten verzorgen.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Beek zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor alleen intimi.

In zowat alle uitvaartcentra in Beek kun je gebruik maken van een toegespitste zaal voor het uitleiden. De gedienstigheid is het meest persoonlijke deel van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf indelen. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Beek zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties gedurende de plechtigheid.

Na de begrafenis zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt doorgaans kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Beek en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Beek

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Beek

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw nabestaanden bij voorkeur niet mee belasten. Een crematie is gemiddeld genomen minder duur dan een begrafenis. Belangrijkste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in Beek een rustplaats geregeld moet worden. De prijzen hiervoor kunnen hard oplopen. De prijzen voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus goed aan om dit eerst even goed te onderzoeken alvorens je besluit om een keuze te maken. Naast de tariefstelling voor de grafkuil zelf zal je tevens tarieven kwijt zijn aan de (graf)steen en een grafkist. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de tariefstelling hierin simpelweg ook weer heel erg verschillen.

Een crematie in Beek brengt minder prijzen met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Het is ook mogelijk om zelf de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Beek wilt is het van belang om de tarieven altijd goed te vergelijken. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Je kunt vanzelfsprekend al snel aardig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Beek

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Beek

Het lijkt mogelijk wat zuur om na een heengaan te moeten stilstaan bij de tarieven van een uitvaart in Beek. Het is tevens noodzakelijk gezien het regelen van een heengaan best duur kan zijn. Je gaat hoe dan ook een aantal kosten maken, denk hierbij aan een kist of een urn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor mededeling van overlijden

De kosten na overlijden lopen doorgaans op tot tenminste 7.000,- euro. Een veelheid zaken zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Beek zo exclusief maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar daarnaast aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten aanzienlijker dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een algemeen graf is namelijk beter geprijsd dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Beek en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Beek inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Beek inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Beek

Wij advisreren iedereen in Beek aan om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan immers dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte forse kosten van de uitvaart komen te staan. Doorgaans kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn geïntegreerd en waardoor je verzekerd bent van een degelijk geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een kapitaal op waarvan de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider vrijheid, aangezien je meer keuzes hebt. Dit is een zeer praktische uitvaartverzekering als je specifieke voorkeuren hebt.

Er zijn daarnaast nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Beek dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijk nodig. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Beek

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Beek verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Beek

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Beek in de arm te nemen voor een afscheid in Beek. We hebben het al even eerder benoemd in dit artikel, maar is het belangrijk om hier wat meer bij stil te staan. Het organiseren van het afscheid is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij zorgen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaart waarin alles soepel verloopt.

De meeste plechtigheden en de vlekkeloze planning wordt geregeld door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is goed aangezien het een erg persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze pagina simpel en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het finale afscheid is zeer belangrijk en op deze manier heb je gauw een impressie van de mensen die dit voor jou kunnen doen. Bovendien is het goed om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer daarnaast in staat om persoonlijke diensten te verrichten, zoals het aankopen van bloemen? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze zware tijd, en helpen jou liever met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Beek

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Beek

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Beek. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Beekse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Beek. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Beek bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Beek die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Beek

Prachtig afscheid begeleid

21 mei 2024

Vlug en respectvol geregeld. Heel tevreden.

- Martijn van Veen

Persoonlijke begeleiding afscheid

12 mei 2024

Fijne mensen die alles pijlsnel en betrouwbaar organiseren ontdekt.

- Dirk van Veen

Betrouwbaar

5 mei 2024

Vertrouwelijk en alleen met genodigden was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Bedankt.

- Irene Sanders

Uitvaartbegeleider was enorm vriendelijk

28 april 2024

Na de shock van het opeens heengaan van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en vooral verbaasd met hoe lief en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Petje af.

- Elizabeth Koster

Fijne helpende hand

20 april 2024

Toen mijn moeder overleed was ik erg triest en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een lieve uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ze was zo vriendelijk en begripvol.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Charlotte Brouwer

Persoonlijke steun en toeverlaat

19 april 2024

Dit gaan we niet snel vergeten want de persoon van het crematie centrum was super. Deze was heel nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Mariska Koning

Het afscheid was adembenemend

11 april 2024

Rap en uitstekend alles in orde gemaakt na de offerteaanvraag. Daarnaast nog na de uitvaartdienst even gebeld of we nog vragen hadden.

- Martine Peeters

Eerbiedige uitvaartdienst

4 april 2024

Respectvol afscheid genomen van mijn broer. De koffie was enigszins minder smakelijk maar verder alles goed gegaan.

- Robert Scholten

Vlot geregelde huiselijke uitvaart

28 maart 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Rutger Willems

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Beek

Pegasus Uitvaartzorg

Smeetsstraat 46
6171 VD Stein
Nederland

046 435 0688
http://www.pegasusuitvaart.nl/

Els Jacobs Uitvaartonderneming

Potgieterstraat 5
6191 EA Beek
Nederland

046 411 2922
http://www.elsjacobsuitvaart.nl/

Ubachs Uitvaartcentrum

Vouershof 2
6161 DB Geleen
Nederland

046 474 3293
http://www.ubachs.nl/