Uitvaart Moorveld

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag draaglijker voor je. Ben jij opzoek naar een professionele uitvaartondernemer in Moorveld die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Moorveld verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Moorveld – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Moorveld gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Moorveld
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Moorveld aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Moorveld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Stein, Elsloo en Beek bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Moorveld

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Moorveld kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Moorveld. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Moorveld kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Moorveld

Het afhandelen van een overlijden is immer heftig. Er is natuurlijk het verdriet en misschien de schok bij een onverwachts heengaan. Het is tevens een tijd waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Allereerst de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Moorveld. In de dagen direct na het overlijden moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Indien er van tevoren duidelijkheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een uitvaart in Moorveld unieke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Zeker zul je in deze hectische periode enkele zaken vergeten. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Moorveld

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Moorveld te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Moorveld contacteren

Als iemand overlijdt die je dierbaar is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Moorveld Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Op deze plaats vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak knap gemaakt en opgebaard wanneer dit verlangd is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. In eigen woning opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afspreken met jouw betreffende uitvaartondernemer in Moorveld. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Door deze optie zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Als je verzorging wenst van je dierbare is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Moorveld. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Voor de teraardebestelling kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Moorveld met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 moment met de geliefde, dan is dit het tijdstip ervoor. Na het afscheid behoren de welbekende koffie en cake tot de opties om de begrafenis af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Moorveld kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Soms is het geoorloofd om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Moorveld

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Moorveld

Bij een overlijden is een significante optie waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel begrijpelijk wat de voorkeur van de overledene was en deze wens wordt normaal daarnaast gevolgd. Bovendien kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Moorveld zal bekend zijn, maar wat hebben deze afwijken voor impact op de uitvaart zelf? Besef dat ongeacht de selectie van een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de dienst daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Moorveld gehouden kan worden.

Als iemand kiest voor een begrafenis, zal de overledene daarna naar een begraafplaats worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gezeten zijn bij een kerkhof en soms moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Ingeval er voor een crematie wordt gekozen, is het normaal om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin tevens gecremeerd kan worden. Dit hoeft overigens niet. Je mag daarnaast van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het noodzakelijk om de tarieven van een begrafenis en crematie Moorveld in de gaten te houden. Normaliter is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra tarieven voor een steen of monument op de rustplaats. logischerwijs is de wil van de gestorvene altijd leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Moorveld

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Moorveld

Het voelt misschien wat bitter om na een heengaan na te denken over de kosten van een uitvaart in Moorveld. Helaas is dit wel nodig, want een uitvaart kan aanzienlijk in de kosten lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen daar nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor aangifte van overlijden

Een doorsnee uitvaartdienst kost hedendaags circa € 7.000,-. Daarbij zitten weliswaar allerlei mogelijkheden inbegrepen. De tariefstelling voor de uitvaart kun je afhankelijk van de behoeften zelf bepalen. Een koffietafel als voorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tariefstelling hoger dan indien je uitsluitend voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een algemeen graf zal minder duur zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Moorveld en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Moorveld inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Moorveld inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Moorveld

Een uitvaartverzekering in Moorveld vergelijken is een van de voornaamste keuzes die je maar kunt maken. Met het hebben van een uitvaartverzekering in Moorveld zul je er immers niet helemaal afzonderlijk voor staan als het neerkomt op de kosten. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de algemene onkosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vastgesteld bedrag bij elkaar. Het is overigens niet gedwongen om een dergelijke verzekering af te sluiten. Maar, aangezien het dingen zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart regelen, is het zeer raadzaam.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Moorveld zal steevast afhankelijk zijn van meerdere factoren. Dit is dan zeker de aanleiding dat de verzekeringspremie voor iedereen zal verschillen. Zo valt een premie minder hoog uit indien je die op een jongere leeftijd aangaat. Begrijpelijk, want een ouder persoon overlijdt normaliter gezien sneller dan een jonger iemand. Ook is de premie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt afsluiten en van je persoonlijke welzijn. Een aanbieder is niet geforceerd om je te accepteren voor een uitvaartverzekering. Als een uitvaartverzekeraar in Moorveld je een te groot risico vindt, kunnen ze je afslaan. Het aanvragen van een uitvaartverzekering gaat dan ook regelmatig gepaard met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in een paar gevallen het meesturen van een medisch dossier. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een bedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker zijn dat de uitvaart betaald kan worden. Wanneer dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw familie aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Moorveld

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Moorveld verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Moorveld

Het is verstandig om meteen na het overlijden een uitvaartondernemer in Moorveld te bellen. De rouw overheerst nadat een mens overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is dingen organiseren. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je meestal geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen georganiseerd moeten worden. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. Daardoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de aangifte regelt alsmede het transport van de overledene naar een uitvaartcentrum. Dan zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel zitten over het invullen van de uitvaart en alle wensen hieromtrent doorspreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de nabestaanden. Vergelijk vandaar allerlei uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Moorveld zal er een fijne uitvaart plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Moorveld

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Moorveld

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Moorveld. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Moorveldse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Moorveld. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Moorveld bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Moorveld die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Moorveld

Betrokken en behulpzaam

21 mei 2024

Dit gaan we niet snel vergeten want de man van het crematie centrum was super. Hij was erg vriendelijk en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij mogen staan.

- Jacoba Timmermans

Bijzondere mensen

13 mei 2024

Alleen heel speciale mensen kunnen werken in de uitvaartzorg. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 woord geweldig!

- Rutger Smits

Geweldige uitvaart

4 mei 2024

Het was zo mooi! De troosteloosheid was enorm na het overlijden van oma maar de uitvaartdienst had niet beter georganiseerd kunnen worden. De snelheid van de offerte heeft hier echt aan bijgedragen, hierdoor was er veel tijd om de uitvaart te organiseren.

- Bram Bosch

Dank jullie wel!

1 mei 2024

Snel waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Dus hoefde we zelf nauwelijks iets te bepalen.
Super erkentelijk!

- Marcel Janssen

Fijne helpende hand

21 april 2024

Het heengaan van mijn moeder had een grote invloed op mij, flinke rouw en dus niet in staat dingen te bepalen. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een lieve uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ze was zo nuttig en begripvol.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Werkelijk heel vriendelijk.

- Raymond Smeets

Het afscheid van grootvader was erg fijn!

18 april 2024

Het was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Voortaan snappen wij hoe bepalend de geschikte persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Manon van der Linden

Een uitkomst bij verdriet

7 april 2024

Onverwacht hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo fijn kon helpen Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Sabine Janssen

Enorm meelevend

5 april 2024

We waren absoluut radeloos toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl direct in aanraking met een zeer attente begeleidster. We hadden zeer snel contact en ze heeft ons fantastisch goed geholpen met het regelen.

- Albert Janssen

Een intieme begrafenis

27 maart 2024

Het uitvaart centrum van onze keuze was snel en erg attent. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet teveel en de assistentie was erg gewaardeerd.

- Jelle van de Berg

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Moorveld

Papillon Uitvaartzorg

Rijksweg 558a/bus 3
3630 Maasmechelen
België

+32 89 25 82 88
http://www.papillonuitvaartzorg.com/

Pegasus Uitvaartzorg

Smeetsstraat 46
6171 VD Stein
Nederland

046 435 0688
http://www.pegasusuitvaart.nl/

Tongerseweg Cemetery

Tongerseweg 292
6215 AC Maastricht
Nederland

043 350 4059
http://www.begraafplaatstongerseweg.nl/