Uitvaart Zurich

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag draaglijker voor je. Ben jij opzoek naar een fijne uitvaartondernemer uit Zurich die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Zurich verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Zurich – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Zurich gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Zurich vinden

Uitvaart Zurich
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Zurich aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Zurich, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Wons, Wijnaldum en Witmarsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Zurich

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Zurich kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Zurich vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Zurich kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Zurich

Een teraardebestelling regelt zichzelf niet en hier komt aardig wat bij kijken. Omdat je fouten wilt voorkomen is het aan te raden om dit door een ander te laten doen. Vaak willen familieleden of vrienden je hiermee assisteren, maar je kunt dit ook aan een uitvaartondernemer over laten. Zij assisteren je met het inregelen van alles wat er cruciaal is op deze dag. Welke fasen doorloop je gedurende dit proces? De belangrijkste stap is om aangifte te doen bij de gemeente. Als je een begrafenis in Zurich wilt organiseren, dien je eerst deze stap te zetten alvorens je verder kunt. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in gang kunt zetten. Buiten dit verlof kun je niet de daaropvolgende stappen zetten voor het regelen. De verwachte vervolgstap is om het overlijden kenbaar te maken aan anderen. Je kunt ervoor opteren om iedereen te contacteren die de overledene kende, maar het is vaak gebruikelijk om slechts de directe kring op de hoogte te stellen.

Vervolgens is het tijd voor de praktische invulling van de uitvaart. Hier bedoelen we dus op de uitvaartdiensten en op het regelen van een graf of urn. Raadpleeg altijd de wilsbeschikking om te achterhalen hoe de overledene wil dat de uitvaart ingericht wordt. Indien er geen testament is besluit je naar eer en geweten wat het beste bij de overledene zou passen. De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden aangepast. Dit geldt voor dingen als:

  • Hoeveel personen nodig je uit voor de ceremonie?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel mensen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de uitvaart is het verstandig om de overgebleven zaken te regelen. Over het algemeen is dit de periode waarin financiëel de balans wordt opgemaakt en de laatste facturen worden voldaan. Als laatste is er dan nog de afwikkeling van de (mogelijke) nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Zurich

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Zurich te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Zurich contacteren

Bij een teraardebestelling in Zurich kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bepalende functie bij zowel alle activiteiten vantevoren aan de begrafenis als de begrafenis zelf. In elk uitvaartcentrum in Zurich zijn schitterende mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Ook is daar alles in gereedheid om je geliefde passend te laten verzorgen.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Zurich zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt voorafgaand een moment voor condoleances plannen voor alle mensen die de dierbare kenden. Verder kun je het privé houden voor uitsluitend genodigden of familie.

In bijna alle uitvaartcentra in Zurich kun je gebruik maken van een bijzondere zaal voor het afscheid. Als nabestaanden van de overledene kun je het uitleiden erg persoonlijk maken. Er is de ruimte voor persoonlijk geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle soorten religies. In veel uitvaartcentrum Zurich zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen bij de uitvaartdienst.

Wanneer het afscheid is genomen kun je vervolgens vaak nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt gewoonlijk kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er veelomvattende mogelijkheden. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Zurich met elkaar en maak een afgewogen keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Zurich

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Zurich

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee opzadelen. Meestal is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Belangrijkste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Zurich een graf georganiseerd moet worden. De tarieven kunnen aardig stijgen hiervoor. De kosten voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Het is dan zeker om eerst wat onderzoek te plegen. Naast de kosten voor de rustplaats zelf zal je daarnaast tariefstelling kwijt zijn aan de grafsteen en een grafkist. Ook hierbij kunnen de kosten oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Zurich brengt mindere kosten met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste prijzen in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit vaak mogelijk tegen een kostenvergoeding. Je kunt er vanzelfsprekend tevens voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Zurich wilt is het van nut om de kosten altijd goed te vergelijken. Er bestaan flink wat prijsverschillen onder partijen. Door dit te inspecteren zul je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Zurich

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Zurich

Het voelt misschien wat wrang om na een overlijden te moeten stilstaan bij de prijzen van een uitvaart in Zurich. Het is echt noodzaak gezien het organiseren van een heengaan best prijzig kan zijn. Je gaat überhaupt diverse kosten maken, denk daarbij aan een (graf)kist of een urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen hier nog extra kosten bij, zoals:

  • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
  • Rouwvervoer
  • Eventuele dragers
  • Bloemstukken
  • Rouwkaarten
  • Een advertentie voor mededeling van overlijden

De kosten na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Een veelheid zaken zitten hier standaard bij in. De kosten voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de behoeften zelf vaststellen. Een koffietafel als voorbeeld, is normaal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten hoger dan wanneer je uitsluitend voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een generaal graf zal goedkoper zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Zurich en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Zurich inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Zurich inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Zurich

Het is voor iedereen in Zurich slim om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan echt dat je nabestaanden niet voor onverwachte flinke kosten van de uitvaart komen te staan. Doorgaans kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hier ben je dan verzekerd van een goed georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een kapitaal op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets meer vrijheid, omdat je meer keuzes hebt. Dit is een zeer geschikte uitvaartverzekering als je persoonlijke voorkeuren hebt.

Er zijn eveneens nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Zurich behoorlijk omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het allermeeste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Zurich

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Zurich verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Zurich

Het is slim om een uitvaartverzorger in Zurich in te zetten voor een afscheidsdienst in Zurich. Even vluchtig andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel loopt.

Alle formaliteiten en de vlekkeloze planning wordt geregeld door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is slim omdat het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze website makkelijk en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even snel in contact komen en heb je direct een helder beeld door wie jij bij voorkeur de allerlaatste dag van jouw geliefde laat regelen. Ook is het een goed idee om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Behoren bloemstukken en kaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Zurich ook in staat om mogelijk live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewenst? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen bij het zoeken. In deze tijd van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Zurich

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Zurich

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Zurich. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Zurichse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Zurich. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Zurich bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Zurich die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Zurich

Wel betrokken bij de uitvaartdienst

24 juli 2022

Soms in het leven kom je mensen tegen die oprecht met je betrokken zijn. Geenszins verwacht dat we dit bij de uitvaart zo goed georganiseerd konden krijgen.

- Rutger Postma

Merci!

20 juli 2022

We hadden binnen een paar uur de eerste offertes binnen. Dus hoefde we zelf nauwelijks iets te bepalen.
Mega dankjewel!

- Adriana Bosch

Het afscheid van grootvader was zo mooi!

11 juli 2022

Dit was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Gelukkig hadden we fijne hulp, wat zo beslissend is voor een fijne en waardige uitvaart!

- Erik Groen

Grote steun gehad

9 juli 2022

We konden eerst goed kijken wie wij fijn vonden. Al snel waren we met iemand in contact die ons persoonlijk benaderde en zaken uit handen wilde nemen. Zelfs het melden bij de gemeente (van het sterven van mijn zus) was georganiseerd.

- Gerrit Bakker

Een steun in deze lastige tijd

30 juni 2022

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Charlotte Meijer

Eerbiedige uitvaart

23 juni 2022

We hebben mijn broer een waardige en indrukwekkende teraardebestelling kunnen geven. De koffie was wat minder smakelijk maar verder alles goed geweest.

- Simon Veenstra

Zeer betrokken

15 juni 2022

We waren even wanhopig toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl vlug in verbinding met een zeer lieve begeleidster. We hadden zeer vlug contact en ze heeft ons fantastisch goed geholpen met het regelen.

- Suzanne de Jonge

Enorm geholpen

10 juni 2022

Wij konden eerst goed kijken wie wij aangenaam vonden. Al vlug waren we met iemand in gesprek die ons zelf benaderde en zaken uit handen wilde nemen. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zus aan te geven.

- Sabine Wolters

De uitvaartdienst van opa was ontzagwekkend

3 juni 2022

Omdat dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het enorm spannend. Voortaan snappen we hoe beslissend de juiste persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Adrianus de Ruiter

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Zurich

Anne de Jong Uitvaartzorg

Buorren 23
9012 DK Raerd
Nederland

0566 602 922
http://www.dejonguitvaartzorg.nl/

Anemoon Uitvaartbegeleiding

Heereweg 42a
8891 HT Midsland
Nederland

06 22334461
http://www.anemoonuitvaartbegeleiding.nl/

Begrafenis- & Crematieverzorging J AE de Boer & Zn

Harinxmalaan 1
8602 CN Sneek
Nederland

0515 416 114
http://www.deboeruitvaart.nl/