Uitvaart Winde

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Wil jij een top uitvaartondernemer in Winde die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Winde verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Winde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Winde gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Winde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Winde aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Winde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Peize, Tijnaarlo en Bunne bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Winde

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Winde kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Winde. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Winde kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Winde

Een overlijden is altijd een schokkende aangelegenheid. Denk aan de schok bij een plotseling overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling geregeld moet worden. Er moet veel geregeld worden bij een uitvaart. Ten eerste de administratieve mededeling bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Winde vervoerd worden. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in Winde persoonlijke aanpassingen aan een begrafenis aan te brengen.

Geheid zul je in deze hectische tijd meerdere dingen missen. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Winde

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Winde te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Winde contacteren

Als een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Winde. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Je kunt dit centrum ook wel zien als de rustplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden geliefden voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Het is ook geoorloofd om iemand thuis op te baren, dit kan doorgaans worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Winde. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Door deze optie zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Wanneer je verzorging wenst van je geliefde is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Winde. De opties zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aandoen van bepaalde kleding. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Ook kun je bij allerlei uitvaartcentra helpen met de behandeling voor het afscheid. Tevens kunt je in uitvaartcentrum Winde samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de dierbare, dan is dit het moment ervoor. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de teraardebestelling af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Winde kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematorium. Soms is het een optie om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Winde

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Winde

Bij een overlijden is een significante keus waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel duidelijk wat de voorkeur van de overledene was en deze voorkeur wordt in de regel bovendien opgevold. Alsmede kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is het effect op de uitvaart zelf? Besef dat ongeacht de keuzemogelijkheid een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de dienst daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Winde gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de uitvaartdienst naar een kerkhof getransporteerd worden. Er zijn uitvaartcentra die gevestigd zijn bij een kerkhof en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het gangbaar om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dat is simpelweg niet gedwongen. Je mag tevens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er eveneens voor dat je de tarieven van een begrafenis of crematie in Winde in de gaten houdt. Een begrafenis zal prijziger zijn dan een crematie. Dit komt in het bijzonder door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de bijomende tariefstelling voor een steen of monument op de rustplaats. overigens is de wens van de overledene meestal leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Winde

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Winde

Het voelt wellicht wat naar om na een overlijden te moeten stilstaan bij de prijzen van een uitvaart in Winde. Jammer genoeg is dit echt noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan aanzienlijk in de kosten lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaart kost tegenwoordig ongeveer € 7.000,-. Hierin zitten weliswaar allerlei opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Winde zo exclusief maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is normaal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tarieven aanzienlijker dan wanneer je alleen voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een generaal graf zal goedkoper zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Winde en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Winde inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Winde inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Winde

Wij raden iedereen in Winde aan om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan echt dat je familie niet voor onverwachte forse prijzen van de uitvaart komen te staan. Bij benadering kun je kiezen uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hier ben je dan gegarandeerd van een verstandig georganiseerde uitvaartdienst.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een bedrag op waarvan de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets meer vrijheid, omdat je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een uiterst handige uitvaartverzekering als je specifieke wensen hebt.

Daarnaast is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Winde behoorlijk fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het allermeeste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Winde

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Winde verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Winde

Het is wijselijk om ogenblikkelijk na het overlijden een uitvaartondernemer in Winde te bellen. De rouw overheerst nadat een persoon overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is dingen organiseren. Wanneer dit de eerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een overlijden georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de nabestaanden. Daardoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de melding regelt als ook het vervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Vervolgens zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel gaan over het invullen van de uitvaartdienst en alle voorkeuren hieromtrent doorspreken.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke hulp bij een overlijden. Vergelijk daarom meerdere uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Winde zal er een indrukwekkende uitvaart plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Winde

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Winde

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Winde. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Windese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Winde. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Winde bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Winde die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Winde

Betrokken en hulpvaardig

19 mei 2024

Dit gaan we niet snel vergeten want de man van het crematie centrum was super. Deze was geweldig nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Jacobus van de Veen

Persoonlijke uitvaart

14 mei 2024

Na het vlotte eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke behoeften in het afscheid verwerken. Er waren meerdere behoeften en daarom werd afscheid net zoals vader dat wilde. De prijs was eerlijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Gerrit Mulder

Lieve mensen voor de uitvaart

4 mei 2024

De uitvaart is vlug, onbekommerd en persoonlijk begeleid.

- Nienke de Jong

Eerbiedige uitvaartdienst

1 mei 2024

Respectvol afscheid kunnen nemen van mijn broer. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet zo lekker maar de rest was geweldig geregeld.

- Rob de Ruiter

Een warme uitvaartdienst

22 april 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te bedenken die meer betrokken is dan die van ons. We hebben alleen achteraf niks meer vernomen, betreurenswaardig.

- Antonius van de Wal

Vlot geregelde huiselijke uitvaartdienst

18 april 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Thijs Gerritsen

Betrouwbaar

7 april 2024

Vertrouwelijk en alleen met genodigden was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Bedankt.

- Ilse Hoekstra

Uitvaartdienst begeleiding was top

2 april 2024

Elk ogenblik van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was enorm fijn. Kop koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebak van grootmoeder. Prachtig.

- Paulus van der Linden

Oprechte interesse

24 maart 2024

Het heengaan van mijn mama had een forse invloed op mij, enorme rouw en dus niet in staat dingen te bepalen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl vlot in aanraking komen met de geschikte mensen. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Oprecht heel vriendelijk.

- Christian Kuiper

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Winde

GJ Uitvaartverzorging vestiging Gretha

Oostingslaan 5
9321 VW Peize
Nederland

06 27431740
https://gj-uitvaartverzorging.nl/

GJ Uitvaartverzorging vestiging Janneke

Turfringen 36
9321 AZ Peize
Nederland

06 24395021
https://gj-uitvaartverzorging.nl/

Vlinderuitvaartverzorging

De Pol 9
9321 VA Peize
Nederland

050 503 5453
http://www.vlinderuitvaartverzorging.nl/