Uitvaart Watergang

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag draaglijker voor je. Zoek jij hulp voor de uitvaart in Watergang?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Watergang verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Watergang – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Watergang gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Watergang

Uitvaart Watergang
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Watergang aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Watergang, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Landsmeer, Den Ilp en Broek in Waterland bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Watergang

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Watergang is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Watergang. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Watergang kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Watergang

Een overlijden is iedere keer een schokkende gebeurtenis. Denk aan de schok bij een onverwachts overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is bovendien een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er moet veel besloten worden bij een uitvaart. Ten eerste de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Dan moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Watergang. In de dagen direct na het heengaan moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Wanneer er vooraf helderheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in Watergang persoonlijke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Zeker zul je in deze drukke tijd meerdere zaken vergeten. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Watergang

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Watergang te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Watergang contacteren

Bij een begrafenis in Watergang kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een behoorlijke impact op alle dingen voor en na de begrafenis. In ieder uitvaartcentra in Watergang zijn er toerijkende faciliteiten om de overledene professioneel en met eer te bewaren tot de dag van de teraardebestelling. Daarnaast is hier alles aanwezig om de overledene de finale verzorging te kunnen geven.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Watergang zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de begrafenis een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor alleen intimi.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Watergang hebben een zaaltje waar de uitvaart gehouden kan worden. De gedienstigheid is het meest persoonlijke stukje van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf invullen. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Verschillende uitvaartcentra in Watergang kun je eveneens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de dag zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt vaak kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreidere mogelijkheden. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Watergang met elkaar en maak een bewuste keus voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Watergang

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Watergang

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en buitengewoon intieme keuze van mensen. Hier wil je jouw achtergeblevenen eigenlijk niet mee belasten. Een crematie is doorgaans genomen minder duur dan een begrafenis. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Watergang een graf gehuurd moet worden. De tarieven kunnen fiks stijgen hiervoor. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even goed na te gaan voor je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de kosten voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een grafsteen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de tarieven hierin uiteraard ook weer zeer veel verschillen.

Een crematie in Watergang brengt lagere tarieven met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de asurn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Het is eveneens geoorloofd om zelfstandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Watergang wilt is het van waarde om de prijzen altijd goed te vergelijken. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Watergang

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Watergang

Nadenken over een uitvaartdienst kan een naar gevoel geven, zeker als je aan de tariefstelling denkt. Het is wel noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden aanzienlijk duur kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen er nog allerlei kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het transport van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor kennisgeving van overlijden

De prijzen na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Daarbij zitten wel flink wat opties inbegrepen. De kosten voor het afscheid kun je afhankelijk van de behoeften zelf vaststellen. Denk aan koffie en cake maar daarnaast aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tariefstelling hoger dan indien je uitsluitend voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een generaal graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Watergang en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Watergang inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Watergang inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Watergang

Het is voor iedereen in Watergang raadzaam om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan zeker dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte hoge kosten van de uitvaart komen te staan. Meestal kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn geïntegreerd en waarmee je gegarandeerd bent van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een geldbedrag op waarmee de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider onafhankelijkheid, aangezien je meer keuzemogelijkheden hebt. Dit is een buitengewoon handige uitvaartverzekering als je aanvullende voorkeuren hebt.

Daarnaast is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Watergang dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijk cruciaal. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw positie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Watergang

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Watergang verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Watergang

Het is een verstandig besluit om een uitvaartondernemer in Watergang in te schakelen voor het regelen van een uitvaart in Watergang. Even vluchtig andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Het regelen van het afscheidsdienst is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dit is dan doorgaans direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste manier zal worden georganiseerd.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het regelen van de uitvaart op zichzelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is goed aangezien het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze website simpel en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het allerlaatste afscheid is zeer belangrijk en op deze manier heb je gauw een impressie van de personen die dit voor jou kunnen doen. Verder is het een goed idee om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er uitgevoerd kunnen worden.

Behoren bloemstukken en (rouw)kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Watergang ook in de gelegenheid om eventueel live muziek te regelen als de overledene dit heeft gewenst? Dit zijn allemaal vragen die je wellicht kunt stellen tijdens je zoektocht. In deze tijd van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange intense zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Watergang

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Watergang

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Watergang. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Watergangse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Watergang. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Watergang bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Watergang die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Watergang

Uitmuntend geregeld

25 november 2023

Haast onzichtbare hulp op de dag van de uitvaart gehad. Regelmatig werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in de puntjes geregeld werd. Verder hadden we gauw contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Björn de Koning

Dank jullie wel!

17 november 2023

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes in huis. Vandaar hoefde we zelf amper iets te regelen.
Mega dankjewel!

- Annemieke van der Horst

Formidabel afscheid

10 november 2023

De uitvaart was behoorlijk imponerend. De verslagenheid was enorm na het sterven van grootmoeder maar de uitvaart had niet beter georganiseerd kunnen worden. Erg fijn hoe vlug we de offertes binnen hadden.

- Vanessa van de Pol

Een integere begrafenis

4 november 2023

Vertrouwelijk en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Bedankt.

- Adrianus de Graaf

Uitvaartbegeleider was enorm lief

23 oktober 2023

Vooraf komt het verdriet en de klap en dan weet je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek vlot mensen inschakelen daarvoor. Enorm erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel bijzonder. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Niks anders dan respect hiervoor.

- Sjoerd Janssen

Houvast in deze heftige tijd

13 oktober 2023

Onverwacht hebben wij via uitvaartplek.nl de geschikte persoon gevonden die ons zo fatsoenlijk kon helpen Ontzettend fijn en een enorme pluim voor de snelle reacties.

- Diana Kuiper

Fantastische uitvaart

4 oktober 2023

De uitvaart was erg indrukwekkend. De troosteloosheid was groot na het sterven van grootmoeder maar de uitvaart had niet waardiger georganiseerd kunnen worden. Het tempo van de offerte heeft hier echt aan bijgedragen, hierdoor was er veel tijd om de uitvaartdienst te regelen.

- Steven Huisman

Een integere begrafenis

30 september 2023

Vertrouwelijk en alleen met familie was de wens. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we snel de begrafenis regelen. Merci.

- Kelly van de Pol

Hele fijne plechtigheid gehad!

17 september 2023

Precies zoals mijn vader het wilde! Echt geweldig mooi (en met relatief beperkte onkosten) hoe we dit afscheid hebben kunnen vormgeven. Niets was apart of teveel voor het afscheid, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Ook na de uitvaart was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Angela van Dongen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Watergang

E. de Vries-Jonk Uitvaartverzorging

Robinsonhaven 13
1121 BT Landsmeer
Nederland

020 482 4480
https://uitvaartverzorgingdevries.nl/

Nanda Nijstad Uitvaartzorg

Scheepsbouwersweg 1e
1121 PC Landsmeer
Nederland

06 52889955
https://www.nandanijstad.nl/

Uitvaartverzorging De Vries Amsterdam – Uitvaart – Begraven of Gecremeerd worden?

Noordeinde 150A
1121 AM Landsmeer
Nederland

020 465 7826
http://www.uitvaartverzorgingdevries.nl/