Uitvaart Vijfhuizen

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Ben jij opzoek naar een fijne uitvaartondernemer in Vijfhuizen die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Vijfhuizen verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het belangrijkste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Vijfhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Vijfhuizen gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Vijfhuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Vijfhuizen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Vijfhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Haarlem, Haarlemmerliede en Hoofddorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Vijfhuizen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Vijfhuizen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Vijfhuizen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Vijfhuizen

Bij het heengaan van een naaste spelen er diverse gevoelens. Er is uiteraard het leed en mogelijkerwijs de schok bij een onverwacht heengaan. Maar een overlijden houdt ook een drukke periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart georganiseerd moet worden. Er moet van alles geregeld worden bij een uitvaart. Ten eerste de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Vijfhuizen. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Rouwboeket
  • Rouwkaarten
  • Het vervoer van de overledene
  • Wel of niet opbaren
  • De koffietafel
  • De uitvoering van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Vijfhuizen.

Geheid zul je in deze indrukwekkende periode veel zaken over het hoofd zien. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Vijfhuizen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Vijfhuizen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Vijfhuizen contacteren

Voor een uitvaart in Vijfhuizen heb je de keuze uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele plaats zijn gevestigd. Een uitvaartcentrum behelst een bepalende functie bij zowel alle werkzaamheden vantevoren aan de begrafenis als de begrafenis zelf. In ieder uitvaartcentra in Vijfhuizen zijn er goede faciliteiten om de overledene vakkundig en met eerbaarheid te behouden tot de datum van de begrafenis. Daarnaast is hier alles voorhanden om de overledene de laatste behandeling te kunnen geven.

De primaire rol van een uitvaartcentrum Vijfhuizen zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Uiteraard kun je de geliefde ook thuis opbaren. Indien je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt voorafgaand een moment voor condoleances inrichten voor alle personen die de geliefde kenden. Eveneens kun je het besloten houden voor alleen genodigden of naverwanten.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Vijfhuizen hebben een aula waar de uitvaartdienst gehouden kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het uitleiden erg sluitend maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Vijfhuizen zijn er ook opties voor video- of foto presentaties tijdens de dienst.

Na de uitvaart zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt doorgaans kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreidere mogelijkheden. Vergelijk daarom de andere uitvaartcentra in Vijfhuizen met mekaar en maak een afgewogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Vijfhuizen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Vijfhuizen

Een van de eerste beslissingen die nabestaanden moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel duidelijk wat de voorkeur van de overledene was en deze voorkeur wordt normaal bovendien opgevold. Alsmede kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is het effect op de uitvaart zelf? Weet dat los van de selectie van een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de plechtigheid daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Vijfhuizen gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de plechtigheid naar een begraafplaats getransporteerd worden. Er zijn uitvaartcentra die gevestigd zijn bij een begraafplaats en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het normaal om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dat is vanzelfsprekend niet noodzakelijk. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een afgelegen crematorium te rijden.

Wel is het noodzakelijk om de prijzen van een begrafenis en crematie Vijfhuizen in de gaten te houden. Normaliter is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit ontstaat vooral door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de bijomende tariefstelling voor een steen of gedenkteken op de gedenkplaats. Overigens is de wil van de gestorvene meestal bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Vijfhuizen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Vijfhuizen

Bij persoonlijke voorkeuren bij een uitvaart in Vijfhuizen kan dit erg in de kosten lopen. We kunnen nauwelijks een geldbedrag noemen aangezien een uitvaartdienst volstrekt persoonlijk is. Als je een uitvaartverzorger aan het werk zet kun je denken aan ongeveer 1.500,- euro, dit wordt doorgaans afgedekt door een uitvaartverzekering. Door een uitvaartondernemer te regelen hoef je zelf aan weinig zaken meer te denken. Dat maakt het denkbaar om op de dag van het laatste vertrek de taken uit handen te geven. De wijze van afscheid nemen kun je zelf regelen afhankelijk van je voorkeuren. Indien je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je in ieder geval €500 kwijt. De prijs voor het transporteren van je geliefde is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Vaak kun je vooraf de gemiddelde tarieven van de verschillende uitvaartcentra zien op de website van het vervoerbedrijf.

Vanzelfsprekend kunnen er aanvullende uitgaven ontstaan bij een uitvaart in Vijfhuizen. Hierbij kan iemand denken aan potentiële bloemstukken of aan kaarten. Eveneens zul je moeten denken aan de kosten die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Bij een teraardebestelling heb je daarnaast te maken met extra uitgaven voor een (graf)kist, een bepaald graf en een steen. In het geval van een crematie kun je te maken krijgen met lagere kosten, echter zul je ook een (as)urn en dergelijke moeten aanschaffen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer begrijpen over de gemiddelde aangelegenheden en tarieven bij een heengaan? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Vijfhuizen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Vijfhuizen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Vijfhuizen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Vijfhuizen

Een uitvaartverzekering in Vijfhuizen is de belangrijkste keuze rondom je uitvaart. Door middel van een uitvaartverzekering in Vijfhuizen zul je er namelijk niet helemaal alleen voor staan als het betrekking heeft op de onkosten. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de meest voorkomende onkosten die komen kijken bij een uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een bepaald bedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet verplicht om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, omdat het dingen zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart organiseren, is het zeer te adviseren.

Hoeveel je aan verzekeringspremie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Vijfhuizen is afhankelijk van een aantal zaken. Dat is dan eveneens de reden dat de verzekeringspremie voor iedereen zal uiteenlopen. Zo valt een verzekeringspremie minder hoog uit wanneer je die op een jongere leeftijd aangaat. Logisch, want een ouder iemand overlijdt normaliter gezien sneller dan een jonger mens. Tevens zal de premie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt vastleggen en van jouw welzijn. Een aanbieder is niet gedwongen om je te accepteren voor een verzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Vijfhuizen je een te omvangrijk risico vindt, mogen ze je afwijzen. Vrijwel altijd zul je dan ook jouw medische dossier moeten inleveren indien je een uitvaartverzekering wilt aanvragen. Mocht je het zelf willen doen dan kun je uiteraard ook zelfstandig een bedrag apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen je nabestaanden later een geldbedrag tekort bij het financieren van jouw uitvaart. Indien dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Vijfhuizen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Vijfhuizen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Vijfhuizen

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Vijfhuizen in te schakelen voor het organiseren van een uitvaartdienst in Vijfhuizen. Even kort andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd loopt.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de dag zelf. Alvorens je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Vijfhuizen is het iedere keer handig om even via onze internetpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even snel in contact komen en heb je direct een goed beeld door wie jij bij voorkeur de finale dag van jouw dierbare laat verzorgen. Verder is het goed om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Behoren bloemstukken en rouwkaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Vijfhuizen ook in de gelegenheid om mogelijk live muziek te regelen als de overledene dit heeft gewild? Dit zijn allemaal vragen die je wellicht kunt stellen bij het zoeken. In deze periode van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange moeizame zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Vijfhuizen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Vijfhuizen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Vijfhuizen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Vijfhuizense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Vijfhuizen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Vijfhuizen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Vijfhuizen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Vijfhuizen

Eervol afscheid begeleid

24 juli 2024

Vlot en waardig geregeld. Heel tevreden.

- Petrus de Koning

Zeer mooie uitvaartdienst gehad!

17 juli 2024

Het is precies gegaan zoals vader het graag had gewild. Echt bizar mooi (en met betrekkelijk lage prijzen) hoe we dit vertrek hebben kunnen vormgeven. Niets was vreemd of te veel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Daarna is er ook nog even gepolst hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Jacoba van der Heijden

Respectvol en eenvoudig afscheid

10 juli 2024

Respectvol afscheid kunnen nemen van mijn broer. De koffie was wat minder lekker maar verder alles goed georganiseerd.

- Kelly van de Ven

Geheel de zorg uit handen

1 juli 2024

Via uitvaartplek zijn we compleet ontzorgt. Van het ongecompliceerd aan kunnen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijking op de verzekering gedaan achteraf) tot de werkelijke uitvaart. Het verliep gemakkelijk en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Geweldig geregeld.

- Ruud Timmermans

Betrokken en behulpzaam

22 juni 2024

Dit gaan we niet snel vergeten want de persoon van het crematie centrum was geweldig. Hij was erg hulpvaardig en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij kunnen staan.

- Lisette Blom

Direct in contact met de juiste personen

19 juni 2024

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Aan het sterfbed konden de voorkeuren al besproken worden. Dit was erg onvergelijkelijk en denkbaar door dat we snel diverse uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Bedankt voor het mogelijk maken ervan!

- Adriana Martens

Houvast in deze lastige tijd

13 juni 2024

Onverwacht hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo fatsoenlijk kon helpen Zeer prettig en een enorme pluim voor de snelle reacties.

- Cornelia Huisman

Afscheid schitterend zoals gewild

1 juni 2024

Het is exact gegaan zoals pappa het bij voorkeur had gewild. Echt geweldig mooi (en met relatief lage prijzen) hoe we dit afscheid hebben kunnen vormgeven. Niks was vreemd of teveel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Achteraf is er ook nog even gevraagd hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Edwin Smeets

Persoonlijke hulp en toeverlaat

27 mei 2024

Deze uitvaart is memorabel, de uitvaartverzorger was erg ervaren. Deze was heel nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Jacobus Prins

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Vijfhuizen

Kooreman Uitvaartverzorging

Bernard Zweershof 16
2132 KJ Hoofddorp
Nederland

06 22893080
http://www.kooremanuitvaartverzorging.nl/

Uitvaartverzorging Ineke Smit

A.L. Dyserinckstraat 31
2032 RA Haarlem
Nederland

06 54661799
https://www.inekesmituitvaartverzorging.nl/

Uitvaartcentrum Haarlem

Parklaan 36
2011 KW Haarlem
Nederland

023 532 8750
https://www.uitvaartcentrumhaarlem.nl/