Uitvaart Urmond

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Ben jij op zoek naar ondersteuning voor de uitvaart in Urmond?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Urmond verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het mooiste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Urmond – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Urmond gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Urmond vinden

Uitvaart Urmond
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 79 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Urmond aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Urmond, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Born, Buchten en Obbicht bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Urmond

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Urmond kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Urmond vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Urmond kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Urmond

Een heengaan is immer een heftige gebeurtenis. Denk aan de schrik bij een plotseling heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Het is daarnaast een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet van alles besloten worden bij een teraardebestelling. Als eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Urmond. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende verlangen

Indien er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Urmond unieke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke periode enkele dingen vergeten. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer vitaal? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Urmond

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Urmond te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Urmond contacteren

Als een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Urmond. Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Op deze plaats vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden geliefden klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Thuis opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afstellen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Urmond. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Daardoor is het mogelijk om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Behalve het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Urmond er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Ook kun je bij allerlei uitvaartcentra bijstaan met de verzorging voor het vertrek. Voor de teraardebestelling kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Urmond met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het ogenblik ervoor. Na afloop bestaat er vaak de gelegenheid om tezamen een kopje thee te nuttigen en om het samen af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Urmond kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematiecentrum. Soms is het mogelijk om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Urmond

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Urmond

Bij een overlijden is een significante optie waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel helder wat de voorkeur van de overledene was en deze voorkeur wordt normaal ook gevolgd. Alsmede kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Urmond zal helder zijn, maar wat hebben deze afwijken voor impact op de uitvaart zelf? Weet dat los van de selectie van een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de dienst daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Urmond gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de plechtigheid naar een begraafplaats gebracht worden. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een begraafplaats en af en toe moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Ingeval er voor een crematie wordt gekozen, is het normaal om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar eveneens gecremeerd kan worden. Dit hoeft trouwens niet. Je mag tevens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het noodzakelijk om de tarieven van een begrafenis en crematie Urmond in het oog te houden. Een begrafenis zal duurder zijn dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende tarieven voor een steen of monument op het graf. Logischerwijs is de wens van de overledene doorgaans bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Urmond

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Urmond

Piekeren over een uitvaartdienst kan een hinderlijk gevoel geven, met name als je aan de kosten denkt. Helaas is dit wel noodzakelijk, want een uitvaart kan behoorlijk in de kosten lopen. Je gaat überhaupt diverse kosten maken, denk hier aan een (graf)kist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de wensen komen daar nog diverse kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de gestorvene
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Hier zitten weliswaar veel mogelijkheden inbegrepen. De kosten voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf afwegen. Een koffietafel bijvoorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de tarieven aanzienlijker dan indien je alleen voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een generaal graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Urmond en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Urmond inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Urmond inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Urmond

Een uitvaartverzekering in Urmond vergelijken is een van de beste beslissingen die je zelfstandig kunt maken. Met het hebben van een uitvaartverzekering in Urmond zul je er immers niet helemaal alleen voor staan als het aankomt op de kosten. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de meest voorkomende onkosten die komen kijken bij een uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een bepaald geldbedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet verplicht om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, omdat het dingen zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart organiseren, is het absoluut raadzaam.

Hoeveel je aan premie betaalt voor je uitvaartverzekering in Urmond is afhankelijk van een aantal zaken. Daarom verschilt de premie ook per verzekerd bedrag, per individu en per verzekeraar. Een jonger individu betaalt grofweg minder premie dan een mens op oudere leeftijd. Logisch, want een ouder iemand overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger iemand. Gelijktijdig zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt afnemen en van jouw gezondheid. Een aanbieder is niet verplicht om je te accepteren voor een verzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Urmond je een te omvangrijk risico vindt, kunnen ze je afslaan. Vrijwel altijd zul je dan wel jouw medische verslag moeten overleggen voordat je een verzekering wilt afsluiten. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je uiteraard ook zelfstandig een bedrag apart zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker zijn dat de uitvaart bekostigd kan worden. Bij een gebrek zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken om de overige kosten te voldoen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Urmond

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Urmond verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Urmond

Het is een verstandig besluit om een uitvaartondernemer in Urmond in te huren voor het regelen van een uitvaartdienst in Urmond. We hebben het al even kort aangestipt in dit artikel, echter is het belangrijk om hier wat dieper bij stil te staan. Het organiseren van het afscheidsdienst is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dat is dan daarnaast direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte wijze zal worden geregeld.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de dag zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is handig omdat het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze site makkelijk en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je direct een helder idee door wie jij bij voorkeur de allerlaatste dag van jouw dierbare laat regelen. Ook is het een verstandig plan om altijd even te kijken naar de diensten die er verricht kunnen worden.

Behoren bloemstukken en rouwkaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Urmond ook in de gelegenheid om wellicht live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. In deze tijd van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Urmond

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Urmond

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Urmond. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Urmondse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Urmond. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Urmond bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Urmond die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Urmond

Een warme uitvaartdienst

10 juli 2022

Er is geen andere uitvaartverzorger te vinden die meer hulpverlenend is dan die van ons. We hebben alleen na de plechtigheid niks meer mogen horen, betreurenswaardig.

- Iris van de Velden

Uitmuntend geregeld

3 juli 2022

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw present. Regelmatig werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in detail geregeld werd. Razendsnel contact ook.

- Sander Huisman

Het afscheid was top georganiseerd

30 juni 2022

Ik heb echt niet de geschikte woorden om te omschrijven hoe passend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden gauw de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van opa echt werden gehoord. Hierdoor hebben we een prachtig uitvaart voor onze lieve opa kunnen regelen.

- Arie van Wijk

Het afscheid was top geregeld

23 juni 2022

De woorden ontbreken om te verwoorden hoe keurig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden snel de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van opa echt werden gehoord. Daarom hebben we een geweldig uitvaart voor onze lieve opa kunnen organiseren.

- Jolanda Hoekstra

Dankbaar voor warme begeleiding

18 juni 2022

Ik heb hele fijne ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn echtgenoot moest regelen. Ik stond er niet in mijn eentje meer voor. Ik hoefde alleen de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon ondersteunen. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag gelukt.

- Suzanne Koning

Een persoonlijk afscheid

11 juni 2022

Omdat we na de aanvraag direct contact met een uitvaartbegeleider hadden was er plaats voor alle persoonlijke ideeën. Er waren veel wensen en daarom werd afscheid exact zoals pap dat wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Stefan Verhoeven

Formidabele uitvaart

29 mei 2022

Het was zo smaakvol! De troosteloosheid was groot na het sterven van oma maar de uitvaartdienst had niet beter georganiseerd kunnen worden. Ontzettend fijn hoe vlug we de offertes binnen hadden.

- Erik Kuijpers

Boven verwachting flexibel

28 mei 2022

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was enorm meegaand dus dit was gauw besloten .

- Sharon van de Brink

Direct in contact met de correcte personen

15 mei 2022

Voor het werkelijke overlijden van mijn tante zochten wij al contact met allerlei uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de zorgen al doorgenomen worden. Dit was erg uniek en denkbaar door dat we snel allerlei uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mede mogelijk maken ervan.

- Joris Visser

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Urmond

Pegasus Uitvaartzorg

Smeetsstraat 46
6171 VD Stein
Nederland

046 435 0688
http://www.pegasusuitvaart.nl/

Els Jacobs Uitvaartonderneming

Potgieterstraat 5
6191 EA Beek
Nederland

046 411 2922
http://www.elsjacobsuitvaart.nl/

Ubachs Uitvaartcentrum

Vouershof 2
6161 DB Geleen
Nederland

046 474 3293
http://www.ubachs.nl/