Uitvaart Stramproy

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Zoek jij ontzorging voor de uitvaart in Stramproy?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Stramproy verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Stramproy – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Uitvaartondernemer Stramproy gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Stramproy
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 20 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Stramproy aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Stramproy, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Weert, Ell en Haler bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Stramproy

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Stramproy kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Stramproy. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Stramproy kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Stramproy

Het afhandelen van een heengaan is iedere keer heftig. Er is vanzelfsprekend het verdriet en wellicht de schrik bij een onverwacht heengaan. Het is daarnaast een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Stramproy gebracht worden. In de dagen direct na het overlijden moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Stramproy persoonlijke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke periode meerdere dingen missen. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Stramproy

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Stramproy te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Stramproy contacteren

Als iemand heengaat die je dierbaar is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Stramproy Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Op deze plaats vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak attractief gemaakt en opgebaard wanneer dit verlangd is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je overeenkomen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Stramproy. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze optie zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Behalve het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Stramproy er voor je als het neerkomt op de verzorging van de overledene. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Foto’s aanleveren is raadzaam. Ook kun je bij diverse uitvaartcentra bijstaan met de behandeling voor het vertrek. Eveneens kunt je in uitvaartcentrum Stramproy bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het ogenblik ervoor. Na het afscheid behoren de welbekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de teraardebestelling af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Stramproy kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Soms is het een optie om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Stramproy

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Stramproy

Een van de eerste keuzes die achtergeblevenen moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. Veelal heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De keuze kan alsmede overgelaten zijn aan de naaste familie.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Stramproy zal begrijpelijk zijn, maar wat hebben deze verschillen voor invloed op de uitvaart zelf? Weet dat ongeacht de selectie van een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de plechtigheid daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Stramproy gehouden kan worden.

Indien iemand kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene na afloop naar een begraafplaats worden getransporteerd. Enkele uitvaartcentra zijn gelegen direct behalve een begraafplaats. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gebruikelijk om te kiezen voor een crematorium waar ook de plaats is om een uitvaartdienst te regelen. Dat is simpelweg niet verplicht. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een afgelegen crematorium te rijden.

Wel is het van belang om de prijzen van een begrafenis en crematie Stramproy in de gaten te houden. Normaliter is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit komt voornamelijk door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de aanvullende tariefstelling voor een steen of gedenkteken op de rustplaats. logischerwijs is de voorkeur van de overledene steevast leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Stramproy

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Stramproy

Nadenken over een uitvaartdienst kan een rot gevoel geven, voornamelijk als je aan de kosten denkt. Het is tevens noodzaak gezien het regelen van een heengaan behoorlijk kostbaar kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Verder is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Een aantal zaken zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Stramproy zo kostbaar maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de uitgaven hoger zijn. De prijzen zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een alledaags graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Stramproy en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Stramproy inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Stramproy inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Stramproy

Het is voor elk persoon uit Stramproy raadzaam om een uitvaartverzekering te nemen. Zowel jij als je familie hebben dan de geruststelling dat zij niet voor aanzienlijke kosten komen te staan. Bij benadering zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn opgenomen en waarbij je gegarandeerd bent van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een spaarpotje op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets meer onafhankelijkheid, omdat je meer keuzemogelijkheden hebt. Dit is een hele verstandige uitvaartverzekering als je specifieke wensen hebt.

Er zijn eveneens nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Stramproy dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijking noodzakelijk. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Stramproy

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Stramproy verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Stramproy

Vlak na het overlijden van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Stramproy De rouw overheerst nadat een mens overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is dingen regelen. Als dit de allereerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

Om meerdere dingen uit je handen te nemen in een tijd van verdriet zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle dingen rondom een uitvaartdienst. De achtergeblevene kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en transport naar een rouwcentrum regelen. Vervolgens zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel zitten over het invullen van de uitvaart en alle wensen hieromtrent doorspreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de achtergeblevenen. Vergelijk dus diverse uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Stramproy zal er een fijne dag plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Stramproy

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Stramproy

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Stramproy. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Stramproyse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Stramproy. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Stramproy bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Stramproy die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Stramproy

Uitvaartverzorger zeer lief

11 oktober 2020

Vooraf komt het verdriet en de dreun en dan besef je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek snel mensen inschakelen hiervoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en vooral verbaasd met hoe vriendelijk en op maat deze begeleiding voor ons was. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Niks anders dan respect hiervoor.

- Sebastiaan de Jonge

Het afscheid was uitstekend geregeld

6 oktober 2020

De woorden ontbreken om te verwoorden hoe smaakvol de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al direct contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan volmaakt. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie laatste groet kunnen geven aan onze lieve opa.

- Marinus Schipper

Een integere uitvaartdienst

28 september 2020

We wilden het bij voorkeur klein en persoonlijk houden en dat is geslaagd. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we vlot de teraardebestelling regelen. Bedankt.

- Petra Peters

Uitvaart ondersteuning was top

25 september 2020

Dag en nacht bereikbaar was enorm aangenaam. Kopje koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebak van oma. Mooi.

- Jacob Jansen

Flinke hulp gehad

11 september 2020

Vrijblijvend eerst kunnen zien wie er bij ons paste. We vonden een persoon die ons erg steunde en die zaken direct voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zuster aan te geven.

- Ellen van Leeuwen

Het afscheid was geweldig geregeld

3 september 2020

De woorden ontbreken om te beschrijven hoe keurig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al meteen contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan volmaakt. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van grootpapa echt werden gehoord. Daarom hebben we een schitterend afscheid voor onze beste opa kunnen organiseren.

- Ilse Koning

Fantastisch afscheid

22 augustus 2020

De uitvaartdienst was behoorlijk imponerend. De troosteloosheid was aanzienlijk na het sterven van grootmoeder maar de uitvaart had niet prettiger geregeld kunnen worden. Het tempo van de offerte heeft hier ook aan bijgedragen, daardoor was er flink wat tijd om de uitvaartdienst te regelen.

- Wendy Verbeek

Boven verwachting soepel

15 augustus 2020

Omdat onze familie het niet volledig eens was werden er op het laatste moment zaken gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel soepel deze mensen die ontdekt hebben.

- Caroline de Groot

Waardige uitvaart geregeld

9 augustus 2020

Vlot en waardig geregeld. Heel blij.

- Chantal van der Meer

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Stramproy

Crematorium Weerterland

Ringselvenweg 2
6002 SW Weert
Nederland

0495 545 208
http://www.crematoriumweerterland.nl/

Gravendienst Strijbos

Hoogpoort 12
6001 GA Weert
Nederland

0495 543 521
http://www.gravendienststrijbos.nl/

Intence Uitvaartbegeleiding

Kerkstraat 201
6006 KN Weert
Nederland

06 16363173
https://www.intence-uitvaart.nl/