Uitvaart Ell

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Ben jij opzoek naar een professionele uitvaartondernemer uit Ell die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Ell verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het beste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Ell – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Ell gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Ell

Uitvaart Ell
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Ell aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ell, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Haler, Hunsel en Ittervoort bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Ell

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Ell is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Ell. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Ell kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Ell

Het afhandelen van een overlijden is iedere keer zwaarwegend. Denk aan de schrik bij een onverhoeds heengaan en het daaruit voortkomende leed. Het is bovendien een tijd waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Als eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Ell. In de dagen direct na het overlijden dienen er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De executie van het testament

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Ell unieke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd veel dingen over het hoofd zien. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Ell

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Ell te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Ell contacteren

Voor een begrafenis in Ell heb je de keuze uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele stad zijn gevestigd. Het uitvaartcentra heeft een flinke impact op alle dingen voor en na de teraardebestelling. In iedere uitvaartcentrum in Ell zijn prachtige mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Ook is daar alles in gereedheid om je dierbare passend te laten verzorgen.

De zwaarstwegende rol van een uitvaartcentrum Ell zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Natuurlijk kun je de dierbare ook in huis opbaren. Als je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de dag een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor alleen intimi.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Ell kun je gebruik maken van een ingerichte zaal voor het afscheid. Als nabestaanden van de overledene kun je het afscheid erg uniek maken. Er is de mogelijkheid voor zelf gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle soorten geloofsthema’s. Diverse uitvaartcentra in Ell kun je bovendien media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de uitvaart zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt gewoonlijk kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreidere opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Ell en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Ell

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Ell

Een van de eerste beslissingen die nabestaanden moeten maken is de keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie. Veelal heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De keuzemogelijkheid kan evenals overgelaten zijn aan de naaste familie.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Ell zal helder zijn, maar wat hebben deze verschillen voor invloed op de uitvaart zelf? Besef dat los van de keuzemogelijkheid een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de uitvaartdienst daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Ell gehouden kan worden.

Indien iemand kiest voor een begrafenis, zal de overledene na afloop naar een kerkhof worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gezeten zijn bij een kerkhof en soms moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het gewoon om te kiezen voor een crematorium waar ook de gelegenheid is om een uitvaartdienst te organiseren. Dat hoeft overigens niet. Je mag tevens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het raadzaam om de tariefstellingen van een begrafenis en crematie Ell in het oog te houden. Meestal is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit ontstaat voornamelijk door de storting van grafrechten aan de gemeente en de bijomende prijzen voor een grafsteen of gedenkteken op het graf. overigens is de voorkeur van de overledene meestal leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Ell

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Ell

Piekeren over een uitvaartdienst kan een hinderlijk gevoel geven, vooral als je aan de tariefstelling denkt. Het is toch echt noodzakelijk gezien het organiseren van een heengaan aanzienlijk prijzig kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaartdienst kost tegenwoordig ongeveer € 7.000,-. Een aantal zaken zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Ell zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de uitgaven hoger zijn. De tarieven zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een generaal graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Ell en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Ell inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Ell inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Ell

Een uitvaartverzekering in Ell is de voornaamste keuze van je uitvaart. Met het hebben van een uitvaartverzekering in Ell zul je er immers niet helemaal afzonderlijk voor staan als het aankomt op de onkosten. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de algemene kosten die komen kijken bij een uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een vastgesteld bedrag bij elkaar. Het is trouwens niet verplicht om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, aangezien het omstandigheden zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart organiseren, is het zeer te adviseren.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Ell zal altijd afhankelijk zijn van meerdere factoren. Daardoor wisselt de verzekeringspremie ook per verzekerd bedrag, per individu en per verzekeraar. Zo valt een premie lager uit wanneer je deze op een vroegere leeftijd afsluit. Verstandig, want een ouder iemand overlijdt statistisch gezien sneller dan een jonger iemand. Verder zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt afsluiten en van jouw gezondheid. Het is zo dat een verzekering in Ell afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te riskant geval vindt. Het afsluiten van een verzekering gaat dan ook regelmatig samen met het meesturen van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het opsturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf willen doen dan kun je natuurlijk ook gewoon een bedrag opzij zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker zijn dat de uitvaart betaald kan worden. Bij een gebrek zal de gemeente eventueel jouw familie benaderen om de overige kosten te betalen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Ell

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Ell verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Ell

Vlak na het overlijden van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Ell De rouw overheerst nadat een persoon overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is zaken organiseren. Wanneer dit de allereerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de familie. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en transport naar een rouwcentrum organiseren. Aansluitend kunnen jullie tezamen bespreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de achtergeblevenen. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Ell zorgen voor een mooie allerlaatste groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Ell

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Ell

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Ell. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Ellse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Ell. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Ell bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Ell die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Ell

Een integere uitvaartdienst

26 februari 2024

We wilden het liever klein en persoonlijk houden en dat is geslaagd. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlot de begrafenis regelen. Merci.

- Christian Willems

Boven verwachting soepel

17 februari 2024

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was erg meegaand dus dit was gauw georganiseerd.

- Jacob van den Heuvel

Op verzoek zowat direct een waardige begeleider

15 februari 2024

Voor het werkelijke overlijden van mijn tante zochten wij al contact met diverse uitvaartcentra. Hierdoor waren we in staat de opties en voorkeuren reeds door te spreken. Om dit samen zo te doen was het een indrukwekkende ervaring door deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlot in contact waren. Bedankt voor het mogelijk maken hiervan!

- Bas Boer

Geheel de zorg uit handen

9 februari 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van het eenvoudig aan kunnen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijk op de verzekering gedaan achteraf) tot de werkelijke uitvaart. Vlot en eenvoudig kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Fantastisch geregeld.

- Ivo van den Bosch

Het afscheid was top geregeld

27 januari 2024

De woorden ontbreken om te beschrijven hoe keurig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze personen en het was vanaf begin af aan uitmuntend. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie ultieme groet kunnen geven aan onze fijne opa.

- Catharina Bakker

Blij met warme begeleiding

19 januari 2024

De personen van het uitvaartcentrum hebben mij zeer geholpen bij de uitvaart van mijn lieve echtgenoot. Ik stond er niet in mijn eentje meer voor. Ik hoefde alleen de eerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. Gelukkig was dit binnen 1 dag geslaagd.

- Caroline Kuiper

Een integere uitvaart

12 januari 2024

Vertrouwelijk en alleen met genodigden was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Dank jullie wel.

- Vanessa van der Linden

Ontzettend blij door liefdevolle hulp

6 januari 2024

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij uitermate geholpen bij de uitvaart van mijn lieve man. Ik hoefde niks zelfstandig te doen. Ik hoefde uitsluitend de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon ondersteunen. De opvolgende dag was het geregeld.

- Arjan Sanders

Uitvaart prachtig zoals gewild

24 december 2023

Exact zoals mijn vader het wilde! Echt geweldig mooi (en met relatief lage kosten) hoe we dit afscheid hebben kunnen invullen. Het was erg mooi met alle ‘aparte’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook allemaal. Ook achteraf was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Bianca van de Velde

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Ell

Gravendienst Strijbos

Hoogpoort 12
6001 GA Weert
Nederland

0495 543 521
http://www.gravendienststrijbos.nl/

Intence Uitvaartbegeleiding

Kerkstraat 201
6006 KN Weert
Nederland

06 16363173
https://www.intence-uitvaart.nl/

Geuns Uitvaartbegeleiding

Vogelsbleek 18A
6001 BE Weert
Nederland

0495 549 630
http://www.geuns.nl/