Uitvaart Sleen

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan ontzorging voor de uitvaart in Sleen?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Sleen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Sleen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Sleen gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Sleen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 80 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Sleen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Sleen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Dalen, Benneveld en Wachtum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Sleen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Sleen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Sleen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Sleen kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Sleen

Het regelen van een overlijden is immer intensief. Denk aan de schok bij een plotseling heengaan en het daaruit voortkomende leed. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling geregeld moet worden. Er moet van alles besloten worden bij een begrafenis. Ten eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Daarna moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Sleen. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden dienen er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Rouwboeket
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Rouwvervoer
  • Wel of niet opbaren
  • De koffietafel
  • De uitvoering van het testament

Wanneer er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Sleen.

Zeker zul je in deze drukke tijd enkele zaken over het hoofd zien. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Sleen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Sleen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Sleen contacteren

Als iemand overlijdt die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Sleen Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk organiseert. Op deze plaats vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak knap gemaakt en opgebaard wanneer dit gewild is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het afscheid. Het is ook mogelijk om iemand thuis op te baren, dit kan doorgaans worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Sleen. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze optie zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Naast het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Sleen er voor je als het neerkomt op de verzorging van de overledene. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een afbeelding aanleveren. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Ook kunt je in uitvaartcentrum Sleen samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de mogelijkheid om samen een kopje koffie te drinken en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Sleen. Tenslotte kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Sleen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Sleen

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en zeer persoonlijke keuze van personen. Hiermee wil je jouw nabestaanden graag niet mee belasten. Gemiddeld is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Sleen een graf gehuurd moet worden. De kosten kunnen flink stijgen hiervoor. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen kosten voor een begrafenis. Het is dan echt aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Naast de kosten voor het graf zelf zal je ook tariefstelling kwijt zijn aan de (graf)steen en een kist. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de tariefstelling hierin natuurlijk ook weer heel erg afwijken.

Een crematie in Sleen brengt minder tariefstelling met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de urn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Het is eveneens geoorloofd om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Sleen, is het altijd wijs om de kosten tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk grote verschillen tussen de aanbieders. Je kunt vanzelfsprekend al snel fors besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Sleen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Sleen

De tariefstellingen voor een uitvaart in Sleen kunnen dus fiks uitlopen als je veel wensen hebt. Het is moeilijk om een indicatie te geven nu lang niet elk persoon hetzelfde wilt afsluiten. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te roepen kost dit gemiddeld €1.500,-. Dit wordt (in de meest voorkomende situaties) helemaal gedekt door de verzekering. Dit is zeker weten aan te raden, dankzij deze ondersteuning zul je immers niet langer alles eigenhandig te hoeven doen. In de tijd van rouw is het fijn om dit soort zaken niet zelfstandig te hoeven regelen. De kosten voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je graag wilt. Als je dit op een uitvaart locatie laat uitvoeren kun je denken aan in ieder geval 500,-. De prijzen voor het vervoer verschillen per uitvaartcentrum. Meestal kun je op de webpagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de kosten zijn die samen gaan met het transport.

Natuurlijk kunnen er aanvullende kosten ontstaan bij een uitvaart in Sleen. Hierbij kan iemand denken aan eventuele bloemstukken of aan kaarten. Afhankelijk van de extra kosten van een teraardebestelling of een crematie lopen de uitgaven op. Bij een teraardebestelling heb je tevens te maken met extra kosten voor een (graf)kist, een bepaald graf en een grafsteen. Bij een crematie zijn de tariefstelling meestal minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een asurn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer lezen over de doorsnee zaken en kosten bij een heengaan? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Sleen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Sleen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Sleen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Sleen

Een uitvaartverzekering in Sleen afsluiten is een van de voornaamste keuzes die je maar kunt maken. Door middel van een uitvaartverzekering in Sleen zul je er tenslotte niet helemaal afzonderlijk voor staan als het aankomt op de onkosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen keren een vaststaand geldbedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een vaststaand geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet vereist. Maar, aangezien het omstandigheden zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart regelen, is het zeer aan te raden.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Sleen zal altijd afhankelijk zijn van meerdere factoren. Dat is dan eveneens de aanleiding dat de verzekeringspremie voor iedereen zal variëren. Zo valt een premie lager uit indien je deze op een vroegere leeftijd aangaat. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar neemt anders buitensporig risico. Verder is de premie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt regelen en van je persoonlijke gezondheid. Een verzekeraar is niet gedwongen om je te aanvaarden voor een uitvaartverzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Sleen je een te groot gevaar vindt, mogen ze je weigeren. Het regelen van een verzekering gaat dan ook regelmatig samen met het opsturen van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het meesturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je natuurlijk ook zelfstandig een bedrag apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gebeurt, anders komen je nabestaanden later een bedrag tekort bij het bekostigen van jouw uitvaartdienst. Als dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Sleen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Sleen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Sleen

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Sleen in te zetten voor een afscheidsdienst in Sleen. Even beknopt opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is wijs. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd loopt.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het regelen van de uitvaartdienst zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is goed aangezien het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze pagina simpel en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even kort in contact komen en heb je al snel een fatsoenlijk idee door wie jij bij voorkeur de allerlaatste dag van jouw geliefde laat regelen. Eveneens is het een slim idee om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Behoren bloemen en rouwkaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Sleen ook in staat om misschien live muziek te organiseren als de overledene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze heftige periode, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets simpeler voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Sleen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Sleen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Sleen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Sleense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Sleen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Sleen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Sleen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Sleen

Liefdevol bijgestaan

29 juli 2022

Ons mamma stond zelf enorm kleurrijk in het leven dus de liefdevolle opvang was erg welkom. Niks was te eigenaardig en het was heel persoonlijk.

- Rogier Postma

Heel erg betrokken

21 juli 2022

Na het heengaan wisten we even niet wat we exact moesten doen. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we enorm vlot in aanraking met iemand die ons verder kon helpen. We hadden enorm vlug contact en ze heeft ons geweldig goed geholpen met het regelen.

- Daniël van Leeuwen

Eerbiedige uitvaart

11 juli 2022

We hebben onze broer een waardige en prachtige teraardebestelling kunnen geven. De koffie was enigszins minder smakelijk maar verder alles goed geweest.

- Claudia de Boer

Volledig ontzorgt

4 juli 2022

Via uitvaartplek zijn we algeheel ontzorgt. Van het eenvoudig aan mogen vragen van de offertes (en voor onszelf nog even en vergelijking op de verzekering voltooid naderhand) tot de werkelijke uitvaart. Het verliep gemakkelijk en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Buitengewoon tevreden.

- Ronald Gerritsen

Het afscheid was mooi

28 juni 2022

Gauw en uitstekend alles georganiseerd na de offerteaanvraag. Bovendien nog na de uitvaartdienst even gebeld of we nog vragen hadden.

- Hanneke van de Veen

Persoonlijke uitvaart

25 juni 2022

Na het vlotte eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke voorkeuren in het afscheid opnemen. Omdat dit er behoorlijk wat waren was het een enorm persoonlijke uitvaart zoals onze pappa dat bij voorkeur wilde. Ook vielen de prijzen ons alles mee dus erg blij met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Linda Scholten

Enorm blij door liefdevolle hulp

15 juni 2022

Ik heb zeer lieve hulp gehad toen ik het overlijden van mijn partner moest regelen. Ik stond er niet alleen meer voor. Alles werd voor mij geregeld na het contact vinden met deze mensen. De opvolgende dag was het geregeld.

- Wendy Martens

Heel erg betrokken

7 juni 2022

We waren even radeloos toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Door uitvaartplek.nl kwamen we zeer vlot in contact met een persoon die ons verder kon helpen. Ze nam razendsnel contact met ons op en heeft ons heel aangenaam geholpen.

- Barbara de Groot

Eerbiedige uitvaartdienst

2 juni 2022

Respectvol afscheid genomen van onze broer. De koffie was wat minder smakelijk maar verder alles goed geregeld.

- Hendrikus van Dongen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Sleen

Uitvaartzorg Salland

Gramsbergerweg 66
7772 PB Hardenberg
Nederland

0523 522 117
http://www.uitvaartzorgsalland.nl/

Stg. tot Beh. van het Cremat. “De Meerdijk”

Meerdijk 74
7825 TH Emmen
Nederland


http://www.crematoriumdemeerdijk.nl/

UITVAARTVERZORGING HBS

Sint Gerardusstraat 92
7826 CH Emmen
Nederland

0591 725 802
http://uitvaartverzorginghbs.nl/