Uitvaart Sint Willebrord

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een fijne uitvaartondernemer uit Sint Willebrord die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Sint Willebrord verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Sint Willebrord – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Sint Willebrord gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Sint Willebrord
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Sint Willebrord aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Sint Willebrord, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Sprundel, Rucphen en Schijf bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Sint Willebrord

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Sint Willebrord is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Sint Willebrord vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Sint Willebrord kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Sint Willebrord

Een overlijden is altijd een schokkende aangelegenheid. Er is vanzelfsprekend het verdriet en wellicht de schrik bij een onvoorzien heengaan. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling geregeld moet worden. Er moet veel geregeld worden bij een begrafenis. Ten eerste de administratieve aangifte bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Sint Willebrord gebracht worden. In de dagen meteen na het overlijden dienen er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Aanvullende verlangen

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een begrafenis in Sint Willebrord unieke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Geheid zul je in deze indrukwekkende periode veel zaken missen. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Sint Willebrord

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Sint Willebrord te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Sint Willebrord contacteren

Bij een uitvaart in Sint Willebrord kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentra die verspreid in de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum speelt een bijzondere functie bij zowel alle werkzaamheden vooraf aan de uitvaart als de uitvaart zelf. In iedere uitvaartcentrum in Sint Willebrord zijn prachtige mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Tevens is daar alles in paraatheid om je dierbare keurig te laten verzorgen.

De primaire functie van een uitvaartcentrum Sint Willebrord zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Vanzelfsprekend kun je de dierbare ook thuis opbaren. Wanneer je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor uitsluitend intimi.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Sint Willebrord hebben een zaaltje waar de uitvaart georganiseerd kan worden. De dienst is het meest persoonlijke onderdeel van de teraardebestelling en mag je als nabestaanden zelf indelen. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Meerdere uitvaartcentra in Sint Willebrord kun je daarnaast media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de begrafenis zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt vaak kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreidere mogelijkheden. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Sint Willebrord en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Sint Willebrord

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Sint Willebrord

Bij een heengaan is een cruciale keuzemogelijkheid waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. Doorgaans heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Ook kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is het effect op de teraardebestelling zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in bijna alle uitvaartcentra in Sint Willebrord gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de dienst naar een begraafplaats gebracht worden. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen meteen behalve een begraafplaats. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het normaal om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dat is overigens niet verplicht. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Zorg er tevens voor dat je de tariefstelling van een begrafenis of crematie in Sint Willebrord in het oog houdt. Doorgaans is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit komt voornamelijk door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de extra tarieven voor een steen of gedenkteken op het graf. Natuurlijk is de voorkeur van de gestorvene steevast leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Sint Willebrord

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Sint Willebrord

Het voelt mogelijk wat wrang om na een heengaan te moeten stilstaan bij de tarieven van een uitvaart in Sint Willebrord. Het is ook noodzakelijk gezien het organiseren van een overlijden best duur kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor kennisgeving van overlijden

De kosten na overlijden lopen doorgaans op tot tenminste 7.000,- euro. Een veelheid dingen zitten hier normaal bij in. De prijzen voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de wensen zelf vaststellen. Een koffietafel als voorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de kosten hoger dan indien je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een algemeen graf zal minder duur zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Sint Willebrord en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Sint Willebrord inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Sint Willebrord inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Sint Willebrord

Wij raden iedereen in Sint Willebrord aan om een uitvaartverzekering te regelen. Je weet dan zeker dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte flinke kosten van de uitvaart komen te staan. In de regel zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen diensten zijn geïntegreerd. Hiermee ben je dan verzekerd van een verstandig geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een kapitaal op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider vrijheid, omdat je meer keuzes hebt. Dit is een zeer geschikte uitvaartverzekering als je persoonlijke wensen hebt.

Tot slot is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Sint Willebrord aanzienlijk fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het allermeeste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Sint Willebrord

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Sint Willebrord verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Sint Willebrord

Het is raadzaam om direct na het overlijden een uitvaartondernemer in Sint Willebrord te bellen. De rouw overheerst nadat iemand overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is zaken organiseren. Wanneer dit de allereerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een overlijden geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de nabestaanden. Daardoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt alsmede het rouwtransport van de overledene richting een uitvaartcentrum. Later kunnen jullie samen doorspreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Sint Willebrord zorgen voor een fijne laatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Sint Willebrord

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Sint Willebrord

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Sint Willebrord. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Sint Willebrordse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Sint Willebrord. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Sint Willebrord bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Sint Willebrord die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Sint Willebrord

Snel en moeiteloos uit handen genomen uitvaart

23 mei 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was zeer betrokken. Het afscheid (en de locatie) voelde volstrekt relaxed ondanks het verdriet. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Wilhelmus Vos

Persoonlijke uitvaartdienst

16 mei 2024

Omdat we na de aanvraag vlot contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle zelfbedachte ideeën. Aangezien dit er behoorlijk wat waren was het een zeer persoonlijke uitvaartdienst zoals onze papa dat het liefste wilde. Ook vielen de kosten ons alles mee dus erg gelukkig met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Marieke Bosch

Snel in contact met de correcte persoon

4 mei 2024

Voor het echte overlijden van onze tante zochten wij al contact met meerdere uitvaartcentra. Daardoor waren we in staat de opties en voorkeuren alvast door te spreken. Dit was erg uniek en mogelijk door dat we snel allerlei uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Bedankt voor het mogelijk maken hiervan!

- Ilona Kuipers

Een steun in deze lastige tijd

3 mei 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel steun kon bieden. Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Adriaan Bosman

Zeer mooie dienst gehad!

26 april 2024

Het is exact gegaan zoals vader het graag had gewild. Ongelofelijk hoe persoonlijk en relatief goedkoop deze begrafenis georganiseerd is. Niks was apart of te veel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Zelfs later was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Monique Sanders

Geheel de zorg uit handen

18 april 2024

Via uitvaartplek zijn we helemaal ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even vergelijken tot het werkelijke afscheid, alles was georganiseerd. Vlot en simpel kwamen wij in contact met de juiste uitvaartcentra. Erg tevreden.

- Mariska Verhoeven

Geweldige uitvaart

7 april 2024

De uitvaartdienst was zeer imponerend. De troosteloosheid was groot na het overlijden van grootmoeder maar de uitvaartdienst had niet beter geregeld kunnen worden. Het tempo van de offerte heeft hier echt aan bijgedragen, daardoor was er flink wat tijd om de uitvaartdienst te organiseren.

- Janneke Gerritsen

Een steun in deze lastige tijd

30 maart 2024

Onverwachts hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo goed kon helpen Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Franciscus Koning

Heel fijn opgevangen

26 maart 2024

Ons mamma stond zelf heel mooi in het leven dus de liefdevolle opvang was enorm fijn. Alles was een optie en vooral afgestemd op wat wij wilden.

- Bart de Vos

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Sint Willebrord

Crematorium Zegestede

Rucphensebaan 93A
4706 PH Roosendaal
Nederland

0164 745 424
http://www.zoomenzegestede.nl/

Begrafenis- en Crematieverzorging Coppens

De Meeten 42
4706 NG Roosendaal
Nederland

0165 564 009
http://www.uitvaartcoppens.nl/

Uitvaartverzorging von Burg

Bachlaan 3
4702 KD Roosendaal
Nederland

0164 233 473
http://www.uitvaartbrabant.nl/