Uitvaart Schijf

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar hulp voor de uitvaart in Schijf?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Schijf verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Schijf – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Schijf gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Schijf

Uitvaart Schijf
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Schijf aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Schijf, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Roosendaal, Sint Willebrord en Sprundel bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Schijf

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Schijf is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Schijf. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Schijf

Bij het overlijden van een geliefde spelen er verschillende emoties. Er is vanzelfsprekend het verdriet en mogelijkerwijs de shock bij een plotsklaps overlijden. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een korte tijd de uitvaart geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Schijf overgebracht worden. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • De uitvoering van de wilsbeschikking

Wanneer er vooraf duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Schijf.

Geheid zul je in deze drukke periode enkele dingen over het hoofd zien. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Schijf

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Schijf te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Schijf contacteren

Voor een begrafenis in Schijf heb je de opties uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele plaats zitten. Het uitvaartcentra heeft een significante impact op alle aangelegenheden voor en na de uitvaart. In elk uitvaartcentrum in Schijf zijn prachtige mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Ook is hier alles aanwezig om de overledene de allerlaatste verzorging te kunnen geven.

De belangrijkste activiteit van een uitvaartcentrum Schijf zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Vanzelfsprekend kun je de dierbare ook thuis opbaren. Als je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de dag een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor uitsluitend familieleden.

De meeste uitvaartcentra in Schijf hebben een aula waar de uitvaartdienst gehouden kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het uitleiden erg persoonlijk maken. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In veel uitvaartcentrum Schijf zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties tijdens de uitvaartdienst.

Na de dag zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt meestal kiezen voor iets simpels zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreidere mogelijkheden. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Schijf met mekaar en maak een weloverwogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Schijf

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Schijf

Bij een heengaan is een significante keuzemogelijkheid waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel begrijpelijk wat de voorkeur van de overledene was en deze voorkeur wordt in de regel ook opgevold. De voorkeur kan alsmede overgelaten zijn aan de naaste familie.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is de impact op de uitvaart op zichzelf? Weet dat los van de keuzemogelijkheid een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de plechtigheid daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Schijf gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de uitvaartdienst naar een kerkhof gebracht worden. Een paar uitvaartcentra zijn gelegen direct behalve een kerkhof. Anders moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gewoon om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te organiseren. Dat is vanzelfsprekend niet noodzakelijk. Je mag tevens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het van belang om de tarieven van een begrafenis en crematie Schijf in de gaten te houden. Een begrafenis zal duurder zijn dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende tariefstelling voor een grafsteen of monument op de rustplaats. overigens is de wens van de gestorvene steevast leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Schijf

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Schijf

Het lijkt misschien wat bitter om na een overlijden te moeten stilstaan bij de prijzen van een uitvaart in Schijf. Helaas is dit wel nodig, want een uitvaartdienst kan aanzienlijk in de papieren lopen. Je gaat überhaupt diverse kosten maken, denk daarbij aan een kist of een urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Eventueel in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaart kost momenteel ongeveer € 7.000,-. Daarbij zitten weliswaar veel opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Schijf zo exclusief maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is normaal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de tarieven hoger dan wanneer je slechts voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een algemeen graf zal minder duur zijn dan een particulier graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Schijf en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Schijf inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Schijf inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Schijf

Het is voor iedereen uit Schijf raadzaam om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan geheid dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte flinke kosten van de uitvaart komen te staan. In de regel zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou gekozen diensten zijn geïntegreerd. Hiermee ben je dan gegarandeerd van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaartdienst.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze versie is perfect indien je specifieke voorkeuren losstaand van een dienstenpakket hebt.

Er zijn ook nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Schijf aanzienlijk groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Schijf

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Schijf verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Schijf

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Schijf in te huren voor een afscheidsdienst in Schijf. Even vluchtig nogmaals stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Het organiseren van het afscheidsdienst is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij regelen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd loopt.

Alle formaliteiten en de vlekkeloze planning wordt geregeld door hen. Alvorens je ervoor kiest om meteen in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Schijf is het altijd slim om even via onze pagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het laatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je snel een impressie van de mensen die dit voor jou kunnen doen. Ook is het een verstandig idee om altijd even te kijken naar de diensten die er verricht kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer daarnaast in staat om bijkomende diensten te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemstukken? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze heftige periode, en helpen jou liever met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Schijf

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Schijf

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Schijf. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Schijfse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Schijf. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Schijf bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Schijf die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Schijf

Een intieme uitvaart

16 april 2024

Het uitvaart centrum van onze keuze was snel en erg behulpzaam. De teksten werden ook herschreven met zijn assistentie en ook meedenken over alles was klasse.

- Björn Willems

Uitvaartbegeleider was heel lief

10 april 2024

Vooraf komt het verdriet en de klap en dan weet je dat er van alles georganiseerd moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek vlot mensen inschakelen ervoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en vooral verbaasd met hoe vriendelijk en op maat deze begeleiding voor ons was. Niets geen koel gedoe, gewoon heel persoonlijk en niets was raar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Angelique Mulder

Vlug en gemakkelijk uit handen genomen uitvaart

2 april 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Het afscheid (en de locatie) voelde volstrekt ontspannen ondanks het leed. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Annemieke van Loon

Het vertrek van opa was erg fijn!

28 maart 2024

Omdat dit de eerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het behoorlijk spannend. Nu weten wij hoe beslissend de juiste persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Wendy van Doorn

Een integere uitvaart

17 maart 2024

We wilden het liever klein en privé houden en dat is gelukt. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Dank jullie wel.

- Bianca Jonker

Heel erg betrokken

13 maart 2024

We waren even wanhopig toen wij geconfronteerd werden met een overlijden. Door uitvaartplek.nl kwamen we zeer vlot in verbinding met een persoon die ons verder kon helpen. We hadden heel snel contact en ze heeft ons fantastisch goed geholpen met het organiseren.

- Maria Vermeulen

Eerbiedige uitvaart

5 maart 2024

Respectvol afscheid kunnen nemen van mijn broer. De koffie was wat minder lekker maar verder alles goed geweest.

- Anouk Dijkstra

Het afscheid was geweldig georganiseerd

26 februari 2024

De woorden ontbreken om te beschrijven hoe prachtig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden snel de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van grootvader echt werden gehoord. Hierdoor hebben we een geweldig uitvaart voor onze beste opa kunnen regelen.

- Erik van den Broek

De uitvaartdienst was fantastisch

18 februari 2024

Gauw en zorgvuldig georganiseerd. Achteraf nog gebeld of ik nog vragen had.

- Daniëlle Bakker

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Schijf

Crematorium Zegestede

Rucphensebaan 93A
4706 PH Roosendaal
Nederland

0164 745 424
http://www.zoomenzegestede.nl/

Begrafenis- en Crematieverzorging Coppens

De Meeten 42
4706 NG Roosendaal
Nederland

0165 564 009
http://www.uitvaartcoppens.nl/

Uitvaartverzorging von Burg

Bachlaan 3
4702 KD Roosendaal
Nederland

0164 233 473
http://www.uitvaartbrabant.nl/