Uitvaart Roosendaal

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een professionele uitvaartondernemer uit Roosendaal die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Roosendaal verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Roosendaal – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Roosendaal gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Roosendaal
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Roosendaal aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Roosendaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Schijf, Wouw en Wouwse Plantage bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Roosendaal

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Roosendaal is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Roosendaal vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Roosendaal kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Roosendaal

Een heengaan is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Denk aan de schrik bij een onverwachts heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een heengaan houdt ook een zware periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Roosendaal. In de dagen direct na het overlijden moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstuk
  • Rouwkaarten
  • Het vervoer van de overledene
  • Wel of niet opbaren
  • De koffietafel
  • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om keuzes te maken. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Roosendaal.

Geheid zul je in deze hectische periode een aantal zaken over het hoofd zien. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Roosendaal

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Roosendaal te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Roosendaal contacteren

Indien een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Roosendaal. Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak mooi gemaakt en opgebaard wanneer dit verlangd is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. Het is ook geoorloofd om iemand in eigen woning op te baren, dit kan meestal worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Roosendaal. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Hierdoor is het een optie om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Indien je behandeling wenst van je dierbare is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Roosendaal. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Foto’s aanleveren is wenselijk. Ook kun je bij allerlei uitvaartcentra assisteren met de behandeling voor het vertrek. Ook kunt je in uitvaartcentrum Roosendaal samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Bovendien kun je ervoor kiezen om een privé tijdstip te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Daarna bestaat er vaak de gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken en om het samen af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Roosendaal kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematiecentrum. Tenslotte kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Roosendaal

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Roosendaal

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw nabestaanden graag niet mee belasten. Gemiddeld is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Voornaamste reden hiervoor is dat er bij een begrafenis in Roosendaal een graf geregeld moet worden. De tariefstelling daarvoor kunnen hard oplopen. De prijzen voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Het is dan zeker om eerst wat onderzoek te plegen. Behalve de kosten voor de grafkuil zelf zal je daarnaast tariefstelling kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de prijzen hierin natuurlijk ook weer heel erg verschillen.

Crematies in Roosendaal zijn fors minder duur. Bij een crematie gaan de meeste tarieven in de asurn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Het is tevens geoorloofd om zelfstandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Roosendaal, is het immer verstandig om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk omvangrijke afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt vanzelfsprekend al snel fors besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Roosendaal

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Roosendaal

De tarieven voor een uitvaart in Roosendaal kunnen mogelijk fiks oplopen als je aanzienlijke behoeften hebt. We kunnen nauwelijks een tarief vermelden omdat een uitvaartdienst enorm persoonlijk is. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te roepen kost dit meestal €1.500,-. Dat wordt (in de allermeeste situaties) compleet afgedekt door de verzekering. Door een uitvaartondernemer in te huren hoef je zelf aan weinig dingen meer te denken. Dit maakt het denkbaar om op de dag van het allerlaatste afscheid de werkzaamheden uit handen te geven. De methode van afscheid nemen kun je zelfstandig inrichten afhankelijk van je behoeften. Wanneer je dit op een uitvaart locatie laat uitvoeren kun je denken aan in ieder geval 500,-. De prijsstelling voor het vervoeren van je dierbare is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Gewoonlijk kun je van tevoren de doorsnee tarieven van de diverse uitvaartcentra zien op de internerpagina van het vervoerbedrijf.

Aanvullende extra uitgaven zijn afhankelijk van de voorkeuren bij een uitvaart in Roosendaal. Denk aan onder andere bloemen of kaarten. Afhankelijk van de aanvullende kosten van een begrafenis of een crematie lopen de uitgaven op. Indien je graag een begrafenis wilt regelen dan zal er tevens geld moeten worden uitgegeven aan het graf, aan een (graf)kist en aan een (graf)steen. Bij een crematie zal je te maken krijgen met mindere kosten, maar zal je ook een (as)urn en dergelijke moeten kopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer lezen over de doorsnee aangelegenheden en prijzen bij een heengaan? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Roosendaal en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Roosendaal inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Roosendaal inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Roosendaal

Het is voor iedereen uit Roosendaal verstandig om een uitvaartverzekering te nemen. Zowel jij als je nabestaanden hebben dan de geruststelling dat zij niet voor hoge kosten komen te staan. Over het algemeen kun je kiezen tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn geïntegreerd. Hierbij ben je dan verzekerd van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een geldbedrag op waarmee de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets meer onafhankelijkheid, omdat je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een zeer geschikte uitvaartverzekering als je persoonlijke voorkeuren hebt.

Als laatste is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Roosendaal best groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het allermeeste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Roosendaal

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Roosendaal verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Roosendaal

Het is slim om een uitvaartverzorger in Roosendaal in te huren voor een afscheidsceremonie in Roosendaal. Even kort nogmaals stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Dit is dan ook gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte wijze zal worden geregeld.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het regelen van de uitvaart op zichzelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is slim aangezien het een hele persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze site makkelijk en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even kort in contact komen en heb je direct een goed idee door wie jij graag de finale dag van jouw geliefde laat regelen. Bovendien is het handig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Behoren bloemstukken en (rouw)kaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. In deze tijd van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange intense zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Roosendaal

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Roosendaal

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Roosendaal. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Roosendaalse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Roosendaal. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Roosendaal bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Roosendaal die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Roosendaal

Heel erg betrokken

21 juli 2024

Na het heengaan wisten we even niet wat we exact moesten doen. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl vlug in verbinding met een hele liefdevolle begeleidster. We hadden zeer vlug contact en ze heeft ons enorm goed geholpen met het organiseren.

- Marije Jacobs

Uitvaart schitterend zoals verlangd

18 juli 2024

Precies zoals mijn papa het wilde! Onvoorstelbaar hoe op maat en relatief goedkoop deze begrafenis georganiseerd is. Niks was apart of te veel voor de uitvaart, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Ook later was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Natascha van Loon

Persoonlijke uitvaart

11 juli 2024

Aangezien we na de aanvraag vlug contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle persoonlijke ideeën. Omdat dit er nogal wat waren was het een heel persoonlijke uitvaartdienst zoals onze papa dat bij voorkeur wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Mariska de Jong

Een uitkomst bij rouw

1 juli 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Koen Kuipers

Fijne helpende hand

22 juni 2024

Toen mijn mama overleed was ik erg teneergeslagen en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een gepaste uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ze was zo attent en begripvol.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Ivo Boer

Persoonlijke begeleiding afscheid

17 juni 2024

De uitvaart is vlot, zorgeloos en persoonlijk begeleid.

- Joost Vos

Dank jullie wel!

13 juni 2024

We hadden binnen een paar uur de eerste offertes binnen. Dus hoefde we zelf nauwelijks iets te bepalen.
Super erkentelijk!

- Yvonne Vos

Lage tariefstelling en vreedzaam

4 juni 2024

Een evenzeer betaalbare als eervolle uitvaart was uitgebreider dan we verwacht hadden. We hebben niet zoveel geld dus was belangrijk.

- Jeroen Groen

Respectvol en eenvoudig vertrek

27 mei 2024

Respectvol afscheid genomen van onze broer. De koffie was enigszins minder smakelijk maar verder alles goed georganiseerd.

- Paulus van de Ven

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Roosendaal

Crematorium Zegestede

Rucphensebaan 93A
4706 PH Roosendaal
Nederland

0164 745 424
http://www.zoomenzegestede.nl/

Margaret Verbraak Uitvaartverzorging B.V.

Bergsebaan 104
4709 AR Nispen
Nederland

0165 364 566
http://www.verbraak-uitvaart.nl/

Begrafenis- en Crematieverzorging Coppens

De Meeten 42
4706 NG Roosendaal
Nederland

0165 564 009
http://www.uitvaartcoppens.nl/