Uitvaart Rilland

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan ontzorging voor de uitvaart in Rilland?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Rilland verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het fijnste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Rilland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Rilland gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Rilland
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Rilland aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Rilland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Kruiningen, Walsoorden en Hansweert bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Rilland

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Rilland kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Rilland vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Rilland kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Rilland

Het regelen van een heengaan is altijd intens. Denk aan de schok bij een onverwacht heengaan en het daaruit voortkomende leed. Maar een overlijden houdt ook een drukke tijd in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Rilland vervoerd worden. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan dienen er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • De uitvoering van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Rilland.

Zeker zul je in deze hectische tijd meerdere zaken vergeten. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Rilland

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Rilland te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Rilland contacteren

Bij een teraardebestelling in Rilland kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum speelt een bijzondere rol bij zowel alle activiteiten voorafgaand aan de begrafenis als de uitvaart zelf. In iedere uitvaartcentrum in Rilland zijn prachtige mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Bovendien is daar alles in gereedheid om je dierbare keurig te laten verzorgen.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Rilland zijn de plekken waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend kun je de geliefde ook in huis opbaren. Wanneer je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt voorafgaand een moment voor condoleances plannen voor alle personen die de overledene kenden. Verder kun je het privé houden voor uitsluitend genodigden of familie.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Rilland hebben een zaal waar de uitvaartdienst gehouden kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het uitleiden erg uniek maken. Er is de gelegenheid voor zelf geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle soorten geloven. Diverse uitvaartcentra in Rilland kun je bovendien media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Wanneer het afscheid is geweest kun je daarna dikwijls nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook overvloedig. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Rilland en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Rilland

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Rilland

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer intieme keuze van mensen. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen bij voorkeur niet mee belasten. Doorgaans is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Rilland een rustplaats gehuurd moet worden. De prijzen kunnen stevig oplopen hiervoor. De prijzen voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even degelijk uit te vogelen voordat je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de tarieven voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een steen. Ook hierbij kunnen de tarieven oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Rilland brengt mindere tariefstelling met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste kosten in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit vaak mogelijk tegen een compensatie. Je kunt er natuurlijk tevens voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Rilland, is het altijd wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk flinke afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt daarom al snel stevig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Rilland

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Rilland

Piekeren over een uitvaart kan een vervelend gevoel geven, vooral als je aan de tarieven denkt. Het is echt noodzaak gezien het regelen van een heengaan aanzienlijk prijzig kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen hier nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor melding van overlijden

De kosten na overlijden lopen doorgaans op tot tenminste 7.000,- euro. Daar zitten weliswaar een aantal opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Rilland zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De tarieven zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een algemeen graf zal minder duur zijn dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Rilland en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Rilland inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Rilland inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Rilland

Een uitvaartverzekering in Rilland regelen is een van de slimste beslissingen die je maar kunt maken. Indien je in Rilland een uitvaartverzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een aanzienlijk stuk van de uitgaven zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen compenseren de meest voorkomende onkosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een bepaald bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet verplicht. Wel is het aan te raden, het maakt het je wel echt een stuk eenvoudiger in tijden van de uitvaart.

Wat je aan premie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Rilland is afhankelijk van een aantal zaken. Daardoor verschilt de premie ook per verzekerd bedrag, per persoon en per aanbieder. Een jonger iemand betaalt grofweg lagere premie dan een mens op oudere leeftijd. Verklaarbaar, want een ouder mens overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger mens. Eveneens zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt vastleggen en van jouw welzijn. Een verzekeraar is niet geforceerd om je te aanvaarden voor een uitvaartverzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Rilland je een te groot gevaar vindt, zullen ze je afwijzen. Nagenoeg iedere keer zul je dan ook jouw medische dossier moeten aanleveren voordat je een uitvaartverzekering wilt aanvragen. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je natuurlijk ook zelfstandig een bedrag apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen je nabestaanden straks een bedrag tekort bij het financieren van jouw uitvaartdienst. Indien dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Rilland

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Rilland verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Rilland

Direct na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Rilland Na een heengaan zul je niet in de gemoedstoestand zijn om meteen al dingen te organiseren. Als je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je over het algemeen geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen geregeld moeten worden. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een overlijden geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de familie. Daardoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de aangifte regelt als ook het rouwvervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Later kunnen jullie tezamen doorspreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Rilland zorgen voor een mooie allerlaatste groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Rilland

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Rilland

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Rilland. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Rillandse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Rilland. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Rilland bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Rilland die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Rilland

Een uitkomst bij verdriet

12 juni 2024

Onverwachts hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo fijn kon helpen Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Sebastiaan Bos

Eerbiedige uitvaart

3 juni 2024

We hebben mijn broer een waardige en prachtige uitvaartdienst kunnen geven. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet zo aangenaam maar de rest was geweldig geregeld.

- Sanne Willemsen

Warme helpende hand

28 mei 2024

Het doodgaan van mijn moeder had een behoorlijke impact op mij, enorme rouw en dus niet in staat zaakjes te bepalen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl vlot in contact komen met de geschikte mensen. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Eigenlijk heel vriendelijk.

- Danny Hoekstra

Snel en gemakkelijk uit handen genomen afscheid

18 mei 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was buitengewoon betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Omdat het ook vlot geregeld was en niet in een koude omgeving vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Mirjam de Vries

Uitvaart ondersteuning was geweldig

17 mei 2024

Ieder tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was enorm prettig. De favoriete lekkernij van oma stond tijdens de uitvaart (tijdens de koffie) centraal. Schitterend.

- Cornelia Vermeulen

Dankbaar voor warme hulp

6 mei 2024

Ik heb zeer fijne ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn man moest regelen. Ik stond er niet alleen meer voor. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact vinden met deze mensen. Gelukkig was dit binnen 1 dag gelukt.

- Patricia Bosman

Warmhartig bijgestaan

1 mei 2024

Het mooie leven van onze mamma is prachtig omgezet in haar afscheid en de warme opvang was aangrijpend. Alles was bespreekbaar en voornamelijk afgestemd op wat wij wilden.

- Pascal Wolters

Passende uitvaart geregeld

20 april 2024

Snel en waardig geregeld. Heel blij.

- Catharina van Wijk

Uitmuntend geregeld

13 april 2024

Zowat onzichtbare begeleiding op de dag van de uitvaart gehad. Vooraf veel gesprekken gehad en hierdoor was de crematie ontzettend soepel georganiseerd. Tevens hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Michel Driessen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Rilland

Amissio Begrafenisonderneming

Prins Bernhardstraat 2
4691 GC Tholen
Nederland

06 41826826
http://www.amissio.nl/

Abeo Uitvaartzorg

4691 KV Tholen
Nederland

06 39839896
http://www.abeo-uitvaartzorg.nl/

Uitvaartzorg Nuiten Groffen

Oudlandsestraat 202
4651 MG Steenbergen
Nederland

0167 767 274
http://www.uitvaartzorgnuiten-groffen.nl/