Uitvaart Oude Willem

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar ontzorging voor de uitvaart in Oude Willem?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Oude Willem verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Oude Willem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Oude Willem gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Oude Willem

Uitvaart Oude Willem
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Oude Willem aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oude Willem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Diever, Wapse en Dieverbrug bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Oude Willem

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Oude Willem is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Oude Willem vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Oude Willem kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Oude Willem

Een overlijden is iedere keer een schokkende situatie. Denk aan de schrik bij een onverwachts heengaan en het daaruit voortkomende leed. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er moet van alles georganiseerd worden bij een teraardebestelling. Ten eerste de administratieve melding bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Oude Willem. Daarna moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Aanvullende wensen

Indien er vooraf duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in Oude Willem unieke aanpassingen aan een uitvaart aan te brengen.

Zeker zul je in deze indrukwekkende periode meerdere dingen over het hoofd zien. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Oude Willem

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Oude Willem te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Oude Willem contacteren

Wanneer een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Oude Willem. Lang niet iedereen weet wat de rol is van een dergelijk centrum. Op deze plaats vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden geliefden klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Thuis opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afspreken met jouw betreffende uitvaartondernemer in Oude Willem. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Behalve het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Oude Willem er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Voor de uitvaart kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Oude Willem met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 moment met de dierbare, dan is dit het ogenblik hiervoor. Daarna bestaat er vaak de gelegenheid om tezamen een kopje thee te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Oude Willem kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Soms is het mogelijk om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Oude Willem

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Oude Willem

Een van de eerste keuzes die achtergeblevenen moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel begrijpelijk wat de wens van de overledene was en deze voorkeur wordt normaal ook opgevold. Bovendien kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is de impact op de teraardebestelling zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in bijna alle uitvaartcentra in Oude Willem gehouden kan worden.

Indien men kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene na afloop naar een kerkhof worden getransporteerd. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen onmiddellijk naast een kerkhof. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Ingeval er voor een crematie wordt gekozen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar gelijktijdig gecremeerd kan worden. Dat hoeft overigens niet. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een afgelegen crematorium te rijden.

Zorg er tevens voor dat je de tariefstelling van een begrafenis of crematie in Oude Willem in de gaten houdt. Normaliter is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende tariefstelling voor een (graf)steen of gedenkteken op het graf. Uiteraard is de wil van de gestorvene meestal leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Oude Willem

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Oude Willem

Het voelt wellicht wat bitter om na een overlijden te moeten stilstaan bij de kosten van een uitvaart in Oude Willem. Het is wel noodzakelijk gezien het organiseren van een heengaan behoorlijk duur kan zijn. Je gaat überhaupt een aantal kosten maken, denk hierbij aan een (graf)kist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen hier nog allerlei kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het transport van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor aangifte van overlijden

Een doorsnee uitvaart kost momenteel ongeveer € 7.000,-. Een aantal aangelegenheden zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Oude Willem zo exclusief maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tarieven hoger dan wanneer je louter voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een regulier graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Oude Willem en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Oude Willem inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Oude Willem inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Oude Willem

Wij advisreren iedereen in Oude Willem aan om een uitvaartverzekering te regelen. Zowel jij als je nabestaanden hebben dan de garantie dat zij niet voor flinke prijzen komen te staan. Vaak kun je kiezen uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn geïntegreerd en waardoor je gegarandeerd bent van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze versie is uitstekend indien je specifieke voorkeuren buiten een dienstenpakket hebt.

Verder is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Oude Willem best fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het beste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Oude Willem

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Oude Willem verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Oude Willem

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in Oude Willem in te huren voor het regelen van een uitvaartdienst in Oude Willem. We hebben het al even beknopt benoemd in dit artikel, maar is het handig om hier wat meer bij stil te staan. Het regelen van het afscheidsdienst is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dit is dan ook meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste manier zal worden georganiseerd.

De meeste formaliteiten en de vlekkeloze planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig daar het een hele persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze site simpel en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het finale afscheid is heel erg belangrijk en op deze wijze heb je snel een indruk van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Ook is het verstandig om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Behoren bloemstukken en (rouw)kaarten bijvoorbeeld ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze kritieke periode, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Oude Willem

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Oude Willem

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Oude Willem. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Oude Willemse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Oude Willem. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Oude Willem bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Oude Willem die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Oude Willem

Goedkoop en eervol

1 maart 2024

Lage tariefstelling en een vredig afscheid was wat we wensten. We hebben niet zoveel geld dus was van belang.

- Michiel van der Meer

Op verzoek praktisch direct een geschikte begeleider

17 februari 2024

Vlak voor het sterven kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Daardoor waren we in staat de opties en wensen alvast door te nemen. Dit was erg onvergelijkelijk en mogelijk door dat we snel diverse uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!

- Ingrid Prins

Boven verwachting meegaand

10 februari 2024

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was enorm meegaand dus dit was snel besloten .

- Joost de Jonge

Uitvaart begeleiding was geweldig

3 februari 2024

Ieder tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was zeer prettig. Kop koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebak van oma. Oprecht fantastisch geregeld.

- Yvonne Verbeek

Fijne helpende hand

25 januari 2024

Het overlijden van mijn moeder had een forse invloed op mij, enorme rouw en dus niet in staat zaakjes te bepalen. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een fijne uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ze was zo attent en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Marloes Vermeulen

Een intieme begrafenis

17 januari 2024

Onze man van de uitvaart begeleiding was snel bij ons en hielp ons met alles. De teksten werden ook herschreven met zijn assistentie en ook meedenken over alles was klasse.

- Sebastiaan Peeters

Respectvol en sober vertrek

7 januari 2024

We hebben onze broer een eerbiedige en fijne uitvaartdienst kunnen geven. De koffie was iets minder lekker maar verder alles goed georganiseerd.

- Tim de Jong

Goedkoop en eervol

6 januari 2024

Een evenzeer betaalbare als eervolle uitvaartdienst was meer dan we verwacht hadden. Omdat onze inkomsten beperkt is was dit prima.

- Sanne Hoekstra

Betrouwbaar

28 december 2023

Huiselijk en alleen met familie was de wens. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we snel de begrafenis regelen. Merci.

- Joyce Post

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Oude Willem

UGNA Uitvaartzorg – Adviespunt Hoogeveen

A.G. Bellstraat 23
7903 AD Hoogeveen
Nederland

0524 515 899
https://www.ugna.nl/

Aalders Uitvaartverzorging

Industrieweg 96
7903 AK Hoogeveen
Nederland

0528 356 701
https://www.reneaaldersuitvaartverzorging.nl/

Draagt Elkanders Lasten Uitvaartverzekeringen N.V.

Het Haagje 169
7902 LG Hoogeveen
Nederland

0528 264 158
http://www.delu.nl/