Uitvaart Oude Wetering

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Zoek jij hulp voor de uitvaart in Oude Wetering?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Oude Wetering verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Oude Wetering – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Oude Wetering gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Oude Wetering
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Oude Wetering aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oude Wetering, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Roelofarendsveen, Nieuwe Wetering en Leimuiden bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Oude Wetering

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Oude Wetering kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer uit Oude Wetering. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Oude Wetering kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Oude Wetering

Een overlijden is iedere keer een heftige gebeurtenis. Denk aan de schrik bij een onvoorzien heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een overlijden houdt ook een zware tijd in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Oude Wetering overgebracht worden. Daarna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Aanvullende voorkeuren

Wanneer er vooraf helderheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Oude Wetering.

Geheid zul je in deze drukke periode veel dingen missen. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Oude Wetering

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Oude Wetering te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Oude Wetering contacteren

Indien een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Oude Wetering. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk doet. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak aantrekkelijk gemaakt en opgebaard wanneer dit gewenst is door de nabestaanden. Door de uitgeruste koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. In eigen woning opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je overeenkomen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Oude Wetering. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Daardoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Indien je verzorging wenst van je geliefde is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Oude Wetering. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Voor de begrafenis kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Oude Wetering met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Eveneens kun je ervoor kiezen om een privé tijdstip te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Daarna bestaat er vaak de gelegenheid om gelijktijdig een kopje thee te drinken en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Oude Wetering. Soms is het geoorloofd om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Oude Wetering

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Oude Wetering

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Het liefste wil je deze persoonlijke keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is over het algemeen genomen minder duur dan een begrafenis. Voornaamste reden hiervoor is dat er bij een begrafenis in Oude Wetering een graf geregeld moet worden. De prijzen daarvoor kunnen hard oplopen. De tariefstelling voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Het is dan zeker om eerst wat onderzoek te doen. Je bent naast de tariefstelling voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een kist en een grafsteen. Ook hierbij kunnen de prijzen stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Oude Wetering zijn beduidend minder duur. Bij een crematie gaan de allermeeste tariefstelling in de urn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit doorgaans mogelijk tegen een compensatie. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Oude Wetering wilt is het van betekenis om de tariefstelling altijd goed te vergelijken. Er bestaan tamelijk wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te signaleren zul je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Oude Wetering

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Oude Wetering

Piekeren over een uitvaartdienst kan een naar gevoel geven, voornamelijk als je aan de tarieven denkt. Het is tevens noodzaak gezien het organiseren van een heengaan aanzienlijk prijzig kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de voorkeuren komen daar nog allerlei kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaart kost momenteel bij benadering € 7.000,-. Hier zitten wel flink wat opties inbegrepen. De tariefstelling voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de wensen zelf afwegen. Een koffietafel onder andere, is gebruikelijk met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De kosten zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een algemeen graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Oude Wetering en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Oude Wetering inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Oude Wetering inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Oude Wetering

Het is voor iedereen uit Oude Wetering raadzaam om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan echt dat je familie niet voor onverwachte enorme tarieven van de uitvaart komen te staan. Kort genomen kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hierbij ben je dan verzekerd van een fatsoenlijk geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een spaarpotje op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets meer onafhankelijkheid, omdat je meer keuzes hebt. Dit is een hele verstandige uitvaartverzekering als je persoonlijke wensen hebt.

Verder is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Oude Wetering enorm groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Oude Wetering

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Oude Wetering verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Oude Wetering

Meteen na het heengaan van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Oude Wetering Na een overlijden zul je niet in de stemming zijn om onmiddellijk al zaken te organiseren. Indien dit de eerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

Om allerlei zaken uit je handen te nemen in een tijd van verdriet zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken rondom een uitvaartdienst. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de melding regelt als ook het rouwvervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Daarna kunnen jullie samen bespreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke hulp bij een overlijden. Vergelijk dus allerlei uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Oude Wetering zal er een fijne uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Oude Wetering

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Oude Wetering

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Oude Wetering. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Oude Weteringse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Oude Wetering. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Oude Wetering bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Oude Wetering die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Oude Wetering

Dankbaar voor warme ondersteuning

20 mei 2024

Ik heb hele liefdevolle hulp gehad toen ik het overlijden van mijn man moest regelen. Ik hoefde niets afzonderlijk te doen. Alles werd voor mij geregeld na het contact zoeken met deze mensen. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag gelukt.

- Jacobus Koning

Enorme steun gehad

14 mei 2024

Wij konden eerst goed voelen wie wij fijn vonden. We vonden iemand die ons erg steunde en die dingen vlug voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zus aan te geven.

- Guido Smits

Een bijzonder afscheid

6 mei 2024

Aangezien we na de aanvraag vlot contact met een uitvaartbegeleider hadden was er plaats voor alle zelfbedachte ideeën. Omdat dit er behoorlijk wat waren was het een heel persoonlijke uitvaart zoals onze pappa dat graag wilde. Ook vielen de prijzen ons alles mee dus erg gelukkig met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Brenda de Koning

Erg meevoelend

30 april 2024

Na het overlijden wisten we even niet wat we echt moesten doen. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we enorm vlot in contact met iemand die ons verder kon helpen. Ze nam vlot contact met ons op en heeft ons heel aangenaam geholpen.

- Mark Jacobs

Eervol afscheid begeleid

24 april 2024

Vlug en waardig geregeld. Erg blij met hoe dit verlopen is.

- Danny Janssen

Betrouwbaar

18 april 2024

Vertrouwelijk en alleen met genodigden was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Bedankt.

- Natascha Molenaar

Persoonlijke hulp was geweldig!

8 april 2024

Ongeacht het tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was zeer aangenaam. De lievelings lekkernij van oma stond gedurende de uitvaart (tijdens de koffie) centraal. Werkelijk formidabel geregeld.

- Leonie Vermeulen

Uitvaart begeleiding was top

3 april 2024

Elk ogenblik van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was zeer fijn. Kop koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebak van oma. Mooi.

- Raymond van Vliet

Geheel de zorg uit handen

26 maart 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van het simpel aan mogen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijking op de verzekering voltooid naderhand) tot de werkelijke uitvaart. Het verliep soepel en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Zeer tevreden.

- Jeroen van Beek

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Oude Wetering

Crematorium Duin -en Bollenstreek

Achterweg-Zuid 62
2161 DZ Lisse
Nederland

0252 251 300
http://www.cdblisse.nl/

Van Zeil Uitvaartverzorging

Zuidweg 12
2375 AP Rijpwetering
Nederland

06 50436555
http://www.vanzeiluitvaartverzorging.nl/

Uitvaartverzorging Rietdijk

Dorpsstraat 15
2451 AN Leimuiden
Nederland

0172 509 747
http://www.debegrafenisondernemer.nl/leimuiden/rietdijk-uitvaartverzorging