Uitvaart Oude Tonge

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Wil jij een professionele uitvaartondernemer in Oude Tonge die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Oude Tonge verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Oude Tonge – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Oude Tonge gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Oude Tonge vinden

Uitvaart Oude Tonge
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Oude Tonge aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oude Tonge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Middelharnis, Stad Aan Het Haringvliet en Nieuwe Tonge bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Oude Tonge

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Oude Tonge is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Oude Tonge vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Oude Tonge

Er komt veel inspanning kijken bij het inregelen van een teraardebestelling. Aangezien je fouten wilt voorkomen is het aan te raden om dit door iemand anders te laten regelen. Vaak willen familieleden of kennissen je hierbij ondersteunen, maar je kunt dit ook aan een uitvaartondernemer over laten. Dit is de partij die je zal helpen bij het regelen van de verschillende zaken. Welke stappen doorloop je tijdens dit proces? Alles start bij het melden van overlijden bij de gemeente. Indien je een uitvaart in Oude Tonge wilt organiseren, zul je eerst deze stap te zetten voor je verder kunt. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in beweging kunt zetten. Dit verlof is verplicht om de daaropvolgende stap te mogen zetten. Uiteraard zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten stellen rondom het heengaan. Dit kan veilig binnen de directe cirkel van de overledene, of publiekelijk door iedereen in te lichten die de overledene kent.

Daarna is het tijd voor de praktische invulling van de begrafenis. Hier bedoelen we dus op de uitvaartdiensten en op het regelen van een graf of urn. Raadpleeg altijd het testament om te ontdekken hoe de overledene wil dat de dag ingericht wordt. Als er geen testament aanwezig is zul je je als gezin moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? Vaak kunnen uitvaartdiensten op maat worden aangeboden. Dit geldt voor dingen als:

  • Hoeveel personen nodig je uit voor de plechtigheid?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel mensen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de uitvaart is het belangrijk om de resterende zaken te regelen. Hier kan je onder andere denken aan de administratie van de overledene of aan de geldelijke dingen. Dit is dan ook de tijd waarin er gekeken zal worden naar de nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Oude Tonge

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Oude Tonge te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Oude Tonge contacteren

Als iemand heengaat die je dierbaar is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Oude Tonge Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden geliefden klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. Het is ook een optie om iemand in eigen woning op te baren, dit kan doorgaans worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Oude Tonge. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Behalve het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Oude Tonge er voor je als het aankomt op de behandeling van de overledene. De opties zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aandoen van bepaalde kleding. Afbeeldingen aanleveren is aan te raden. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra bijstaan met de behandeling voor het vertrek. Ook kunt je in uitvaartcentrum Oude Tonge bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een privé moment te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Daarna bestaat er vaak de mogelijkheid om tezamen een kopje koffie te drinken en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Oude Tonge. Soms is het mogelijk om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Oude Tonge

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Oude Tonge

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Het liefste wil je deze lastige keuze niet aan nabestaanden overlaten. Over het algemeen is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Voornaamste reden hiervoor is dat er bij een begrafenis in Oude Tonge een rustplaats geregeld moet worden. De prijzen kunnen fiks stijgen hiervoor. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even goed na te gaan voordat je besluit om een keuze te maken. Behalve de tarieven voor de grafkuil zelf zal je ook tarieven kwijt zijn aan de steen en een kist. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de tarieven hierin simpelweg ook weer heel erg afwijken.

Crematies in Oude Tonge zijn aanmerkelijk beter geprijsd. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit doorgaans mogelijk tegen een vergoeding. Je kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Oude Tonge, is het altijd verstandig om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te inspecteren zul je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Oude Tonge

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Oude Tonge

De prijzen voor een uitvaart in Oude Tonge kunnen zeker aanzienlijk oplopen als je meerdere behoeften hebt. Het is moeilijk om een inschatting te geven zo lang niet iedereen hetzelfde wilt afnemen. Indien je een uitvaartverzorger inschakelt kun je denken aan ongeveer 1.500,- euro, dat is over het algemeen afgedekt door een verzekering. Dit is zeker aan te raden, gedurende deze ondersteuning zul je immers niet meer alles zelfstandig te hoeven doen. Dit maakt het denkbaar om op de dag van het finale vertrek de regie uit handen te geven. De tariefstelling voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je graag wilt. Indien je dit op een uitvaart locatie laat uitvoeren kun je rekenen op in ieder geval 500,-. De prijzen voor het vervoer verschillen per uitvaartcentrum. Normaliter kun je vooraf de doorsnee prijzen van de verschillende uitvaartcentra zien op de webpagina van het vervoerbedrijf.

Natuurlijk kunnen er bijkomende kosten ontstaan bij een uitvaart in Oude Tonge. Hierbij kan men denken aan potentiële bloemstukken of aan kaarten. Afhankelijk van de extra kosten van een teraardebestelling of een crematie lopen de kosten op. Bij een begrafenis heb je eveneens te maken met extra uitgaven voor een (graf)kist, een bepaald graf en een grafsteen. Bij een crematie zijn de tarieven over het algemeen minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een asurn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Oude Tonge en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Oude Tonge inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Oude Tonge inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Oude Tonge

Wij raden iedereen in Oude Tonge aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan zeker dat je nabestaanden niet voor onverwachte aanzienlijke tarieven van de uitvaart komen te staan. In de regel zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hiermee ben je dan verzekerd van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een kapitaal op waarvan de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider vrijheid, omdat je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een buitengewoon praktische uitvaartverzekering als je persoonlijke wensen hebt.

Tenslotte is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Oude Tonge aanzienlijk groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het meeste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Oude Tonge

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Oude Tonge verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Oude Tonge

Het is raadzaam om direct na het heengaan een uitvaartondernemer in Oude Tonge te bellen. Na een heengaan zul je niet in de stemming zijn om meteen al dingen te organiseren. Wanneer dit de eerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een heengaan geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. De achtergeblevene kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en rouwtransport naar een rouwcentrum organiseren. Dan zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle voorkeuren hieromtrent doorspreken.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke toegevoegde waarde bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Oude Tonge zorgen voor een fijne finale groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Oude Tonge

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Oude Tonge

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Oude Tonge. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Oude Tongese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Oude Tonge. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Oude Tonge bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Oude Tonge die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Oude Tonge

Verwachtingen zijn overtroffen

14 juli 2024

Omdat onze familie het niet volstrekt eens was werden er op het laatste tijdstip dingen gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel soepel deze mensen die ontdekt hebben.

- Karin Bos

Houvast in deze heftige tijd

12 juli 2024

Onverwacht hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo fatsoenlijk kon helpen Erg fijn en een terechte pluim voor de vlotte reacties.

- Willem van der Horst

Magnifiek afscheid

5 juli 2024

De uitvaart was zeer indrukwekkend. De troosteloosheid was aanzienlijk na het overlijden van grootmoeder maar de uitvaart had niet waardiger geregeld kunnen worden. Erg fijn hoe vlug we de offertes binnen hadden.

- Jessica van Wijk

Enorme steun gehad

25 juni 2024

Wij konden eerst goed voelen wie wij fijn vonden. Al snel waren we met iemand in gesprek die ons persoonlijk benaderde en zaken uit handen nam. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zuster aan te geven.

- Jelle van de Velde

Betrouwbaar

17 juni 2024

We wilden het graag klein en besloten houden en dat is geslaagd. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we vlug de teraardebestelling regelen. Dank jullie wel.

- Marc Mol

Erkentelijk voor een eigen afscheid

11 juni 2024

Onze man van de uitvaart begeleiding was snel bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het ondersteunen met de persoonlijke teksten was niet teveel en de hulp was enorm gewaardeerd.

- Iris Mulder

Een waardig afscheid

7 juni 2024

Er is geen andere uitvaartverzorger te bedenken die meer hulpverlenend is dan die van ons. We hebben alleen na de uitvaart niks meer vernomen, spijtig.

- Robin van der Meer

Geheel de zorg uit handen

31 mei 2024

Via uitvaartplek zijn we compleet ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het werkelijke afscheid, alles was overeengekomen. Snel en simpel kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Geweldig geregeld.

- Ellen van der Linden

Direct in contact met de juiste personen

19 mei 2024

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Aan het sterfbed konden de voorkeuren al doorgenomen worden. Dit was erg onvergelijkelijk en denkbaar door dat we snel een aantal uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken ervan!

- Richard de Lange

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Oude Tonge

Slik Begrafenisverzorging J vd

Nicolaas Beetsstraat 21
3245 RD Sommelsdijk
Nederland

0187 486 353
http://www.begrafenisverzorgingjvanderslik.nl/

Uitvaartverzorging van de Ven

Tramweg 12
3255 MB Oude-Tonge
Nederland

0187 642 428
http://www.uitvaartverzorgingvandeven.nl/

Calla Uitvaartzorg

Boutweg 2A
3258 LC Den Bommel
Nederland

0187 663 355
http://www.callauitvaartzorg.nl/